konstantinos125 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Γεια σας...Ολη μερα σημερα και ενω χθες εμπαινα κανονικα,εχω ενα θεμα με το ΕΤΗΕRNET (μεσω wifi μπαινει κανονικα)..Mου γραφει μη αναγνωρισμενο δικτυο,περιορισμενο...Μεχρι στιγμης εχω κανει επαναφορα συστηματος,απενεργοποιησα και ενεργοποιησα ξανα καρτα δικυου και με την επιλυση προβληματων μου εγραψε "ο προσαρμογεας ethernet δεν εχει εγκυρη ρυθμιση ip"...Ακομα η συνδεσιμοτητα ipv4 και ipv6 ειναι χωρις προσβαση στο internet...!!Oποιος μπορει να βοηθησει θα ηταν ευπροσδεκτο...!!ΥΓ..:λειτουργικο win 8laptop:pavillion dv7...!!
SPANK Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Πήγαινε στις οθονούλες κατω δεξιά οι στις ρυθμίσεις δικτύου , βρες το tcp/ip και σιγουρέψουν οτι ειναι ολα στο auto οπως στην εικόνα
konstantinos125 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Παλι τιποτα....?Να ξανακατεβασω drivers μηπως ειναι απο εκει το θεμα..?
konstantinos125 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Επειση μενω σε φοιτητικη πολυκατοικια δεν υπαρχει ρουτερ....Η μονη "συσκευη" που υπαρχει ειναι αυτη http://prntscr.com/2p8x8g
SPANK Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Ξανα πέρνα drivers αν και αυτο με την ip μου κανει ποιο κατι με το router , για κανε του ενα restart
konstantinos125 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Ξαναπεραστηκαν οι drivers μια απ τα ιδια...!!!Ρουτερ δεν υπαρχει η αν υπαρχει ειναι κεντρικο για ολη την πολυκατοικια...!!
SPANK Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 χμμμ υπάρχει περίπτωση να δοκιμάσεις καποιο αλλο laptop η desktop με ethernet να δεις αν παρουσιάζει το ιδιο πρόβλημα ? αν ναι τοτε υπάρχει καποιο θέμα με τις ip απο το κεντρικό
konstantinos125 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Θα το δοκιμασω αυριο γιατι σημερα δεν γινεται...!!
christosfazer Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 δε καταλαβα ρε φιλε τι εχετε στη πολυκατοικια σου...........κατι σαν κεντρικο ρουτερ???
konstantinos125 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Ειναι συγκροτημα με διαφορα διαμερισματα και καθε διαμερισμα εχει απο μια συσκευη σαν αυτη της πολυκατοικιας..Ουτε εγω ξερω το ακριβως ειναι...!!
konstantinos125 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Το θεμα δεν ηταν του λαπτοπ τελικα...!!Πηρα τηλ σε αυτους που το ενοικιαζω και εστειλαν τεχνικο...Ευχαριστω για τον χρονο σας...!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα