Προς το περιεχόμενο

samsung galaxy s4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ .ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ  ΜΠΟΡΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΑΝ ΕΑΝ SAMSUNG GALAXY S4 ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟ Η CLONE.

Επεξ/σία από CHRONIS66
Δημοσ.

Ανάλογα τον κλωνο απο πολλα και διαφορετικά πράγματα. Απο την άθλια ποιότητα κατασκευής, απο την άθλια οθόνη χαμηλής ανάλυσης, απο την άθλια μετάφραση των μενού και φυσικά απο την απόκριση στην αφή.

Πρόσφατα επίσης σε κλωνο που έπιασα τα 3 οπτικά κουμπιά στο κάτω μέρος απλα δεν ήταν οπτικά, έπρεπε να τα πατήσεις.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Μπες στο Kies και κάνε upgrade firmware και θα σου ζητήσει να βάλεις το μοντέλο και στο επόμενο βήμα να βάλεις το serial number.

Αν δεν είναι γνήσιο δε θα σε αφήσει να κάνεις αναβάθμιση.

Κάπου είχα ακούσει και για IMEI checker αλλά δε κατάφερα να βρω κάτι.

Δημοσ.

εγω ξέρω πως το καταλαβαίνεις πηγαίνοντας στις πληροφορίες της συσκευής->κωδικός μοντέλου. μόνο το αυθεντικό θα έχει το gt-i9500 ή i9505

Δημοσ.

πολλοι κλωνοι εχουν αυτοκολλητα samsung gt i9500 και το γραφουν και στις ρυθμισεις μην ξεγελιεστε οι δευτερης ποιοτητας καταλαβαινεται απο την αθλια οθονη το φλασ που ειναι πολυ πιο κιτρινο μεσα σαν να ειναι αυτοκολλητο απο την καμερα  και απο το λογισμικο   οι καλοι κλωνοι μεσω kies  (συνηθως δεν εχουν το logo της samsung) kai κανενας κλωνος δεν μπαινει σε download mode οπως η samsung

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

ποσο δυσκολο πια...

http://www.imei.info/

Βρηκα ενα σ4 το οποιο δεν ξερουμε αν ειναι γνησιο η οχι!Απο ιμει που τσεκαραμε βγαζει σ4 σαμσουνγκ!αλλα οπως το ειδα στις φωτο δεν μου κανει για γνησιο υπαρχει καποιος τροπος να μαθω?

Δημοσ.

Βρηκα ενα σ4 το οποιο δεν ξερουμε αν ειναι γνησιο η οχι!Απο ιμει που τσεκαραμε βγαζει σ4 σαμσουνγκ!αλλα οπως το ειδα στις φωτο δεν μου κανει για γνησιο υπαρχει καποιος τροπος να μαθω?

το ιμει σας το δωσε γραπτως? προτιμησε φωτογραφια με το αυτοκολλητο που αναγραφει το ιμει.Ε αν στο τελος παρετε διαφορετικο κινητο , χαλαλι του :)

• 8 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...