zanskou Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Μπορεί οι κάτοχοι κάποιων ακριβών ακουστικών όπως τα Pulse να μην μπορούσαν μέχρι στιγμής να τα χρησιμοποιήσουν στο PlayStation 4 τους όμως το πρόβλημα αυτό θα σταματήσει να τους απασχολεί από σήμερα.Πιο συγκεκριμένα με τη νέα ενημέρωση συστήματος (ver.1.6) που θα ξεκινήσει να διατίθεται από την εταιρεία μέσα στις επόμενες ώρες θα παρέχεται μεταξύ άλλων πλήρης υποστήριξη τόσο για την απλή έκδοση των Pulse όσο και για την Elite Edition και έτσι οι κάτοχοί τους θα μπορούν πλέον κατά το gaming να απολαμβάνουν virtual surround ήχο 7.1 καναλιών καθώς και voice chat. Μάλιστα οι κάτοχοι της έκδοσης Elite Edition αργότερα μέσα στο μήνα θα μπορούν να κατεβάσουν και την εφαρμογή Headset Companion μέσα από την οποία θα μπορούν να δημιουργήσουν προσαρμοσμένα προφίλ ήχου. Τέλος, η Sony προσανατολίζεται στο λανσάρισα (μέσα στις επόμενες ημέρες) των νέων ακουστικών Gold Wireless που θα προσφέρουν 7.1 κανάλια ήχου αλλά και ρυθμιζόμενα προφίλ ήχου και φωνής, Αξίζει κλείνοντας να αναφέρουμε πως η τιμή των παραπάνω ακουστικών αναμένεται να διαμορφωθεί περί τα 100 δολάρια. Site: Engadget
nyne Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Τι άλλο θα έχει το update ξέρουμε;Ας δώσει επιτέλους υποστήριξη για 3d blue ray... 1
alexiskrp Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Τι άλλο θα έχει το update ξέρουμε;Ας δώσει επιτέλους υποστήριξη για 3d blue ray... Κάτι, οτιδήποτε για να παίζει μουσική θα ήταν σούπερ. Είτε audio cd, είτε mp3 απο δισκάκια κ usb. Δεν γίνεται στο Χ1 να το έχω απο την πρώτη ημέρα(το cd όχι τα mp3) και στο ps να το καθυστερούν.
ramarg Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 πολυ ομορφα σχεδιαστικα...η sony μας εχει συνηθισει αλλωστε σε υπεροχους σχεδιασμους ειδικά στις κονσόλες που είναι ΝΟ 1.Ακριβά μεν,αλλά εαν δεν τα δοκιμάσεις δεν μπορεις να κρινεις...Εχω δει πανακριβα και φθηνα headset..καποτε ελεγα ολα την ιδια δουλεια κανουν..οταν ομως για πλακα τα βρηκα σε βιτρινα καποια ακριβα headset στα 90 ευρω sony επαθα πλακα απο την αποδοση...επομενως περιμενουμε να τα δουμε στη πραξη.εχω περιεργεια για τον 7 καναλο ηχο...
John-lamia Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 ας βγαλουν κανα σπαστιρι για αντιγραμενα και θα ακουω απ την TV δεν εχω προβλημα !!!!!
Ziant Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Η υποστήριξη συσκευής είναι είδηση για την Sony ?
DrLo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Κάτι, οτιδήποτε για να παίζει μουσική θα ήταν σούπερ. Είτε audio cd, είτε mp3 απο δισκάκια κ usb. Δεν γίνεται στο Χ1 να το έχω απο την πρώτη ημέρα(το cd όχι τα mp3) και στο ps να το καθυστερούν. Δεν είμαι φαν (όχι ότι δε θέλω απλά για πρακτικούς λόγους) των παιχνιδομηχανών και συνεπώς δεν έχω ιδέα αλλά αν καταλαβαίνω καλά το PS4 δε παίζει .mp3 από USB ? ... ... κανεις πλάκα έτσι ? 2
alexiskrp Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δεν είμαι φαν (όχι ότι δε θέλω απλά για πρακτικούς λόγους) των παιχνιδομηχανών και συνεπώς δεν έχω ιδέα αλλά αν καταλαβαίνω καλά το PS4 δε παίζει .mp3 από USB ? ... ... κανεις πλάκα έτσι ? Με το τωρινο firmware δεν εχει καποια επιλογη για μουσική (όπως εχει το ps3/vita/psp) άρα οχι. Και αν βαλεις δισκακι δεν στο παίζει..τόσο απλα. Θεωρω οτι είναι θεμα χρόνου να μπεί, αλλα λές αφου το είχαν γιατι δεν το έβαλαν.
21century Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Ακριβά ακόμα και τα δικά της αξεσουάρ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα