Προς το περιεχόμενο

Official windows 8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους!!

Εδώ και καιρό χρησιμοποιώ windows 8 σαν δοκιμή τα έβαλα αλλά με βόλευαν παρά πολύ και πλέον θέλω να κάνω format και να περάσω από τα windows 8 pro μπας και μου δώσει τα windows 8.1 γιατί επειδή είναι πειρατικα ενεργοποιημενα δεν μου δίνει το update !!

Επίσης επειδή κάνω αγορές μέσω πιστωτικής κάρτας φοβάμαι πλέον να χρησιμοποιώ τα πειρατικα μην τυχόν είναι πειραγμενα και μου κλέβουν στοιχεία ..

Αυτο που θέλω να μου πείτε που μπορώ να βρω τα windows 8 pro τα αυθεντικά σε μια σωστή τιμή γιατί στο skroutz οι τιμές είναι αποτρεπτικές !!!

Δημοσ.

Αυτά με τα 120€ έχει και το cd εγκατάσταση μαζί ;

Είναι πολλά τα χρήματα 120€ δεν νομίζετε ;

Δημοσ.

Για αυτο σου ειπα να δεις για κλειδιά / άδειες στις αγγελίες , αγοράζεις το κλειδάκι και κατεβάζεις τα windows και τα καις σε ενα dvd απο official link

Δημοσ.

Δεν ξέρω κάποιον για να αγοράσω κάποιο , επίσης το κλειδί που δίνουν είναι official ?

Κάνω χαζές ερωτήσεις ένας φίλος μου την πάτησε με ψεύτικο κλειδί δεν ενεργοποιούνταν !!

Δημοσ.

Τα Pro εινια τα καλυτερα και πιο ολοκληρομενα εχω ακουσει οτι εινια καλυτερα και σε επιδοσεις δεν ξερω εαν ισχυει βεβαια.

Δημοσ.

Τα pro απλα εχουν παραπάνω λειτουργίες απο τα home edition κτλπ οχι οτι ειναι καλύτερα , ενοω οτι πολυ πιθανόν αυτα που σου δίνουν τα pro να μην τα χρησιμοποιήσεις ποτε.

Δημοσ.

δοκιμασα την πειρατικη εκδοση Windows 8 pro και με βολεψαν παρα πολυ και σαν λειτουργικο εινια και πολυ γρηγορα για αυτο και ψαχνω κατι σε pro γιατι τα δουλευω καιρο και δεν θελω να παρω κατι κατοτερο σε επιδοσεις μπορει να ειναι στο μυαλο μου κιολας ισως ειναι το ιδιο με τα home.

Δημοσ.

αν χρειάζεσαι οπωσδήποτε ενα απο τα 3:
α) RDP

β) να μπείς σε Active directory domain

γ) bitlocker

τότε παίρνεις τα προ.

αυτή είναι η διαφορά από την home εκδοση.

Αν δεν ξέρεις τι σημαίνουν αυτά, τότε δεν το χρειάζεσαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...