christosfazer Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Στην παρακατω εικονα φαινετε το interface του ρουτερ μου της HOL!Θελω να του κανω port forward Μια πορτα γιανα εχω γρηγοροτερη ταχυτητα κατεβασματος στο utorrent! Να σας πω λιγο και το σκηνικο που παιζει γιατι εκει ειναι ολο το μπερδεμα!Το σπιτι μου ειναι διωροφο οπου εγω μενω στο κατω οροφο και οι δικοι μου στο πανω.... Εχω ενα tower pc γιανα κανω τη δουλεια μου και απο το να παω να παρω wireless card πηγα και πηρα ενα Tp link tl wa 5210g (αυτο το μεγαλο) και το δουλευω σαν AP CLIENT ROUTER πανω στης HOL και ειμαι καταευχαριστημενος! Δεν θελω να το δουλεψω σαν AP CLIENΤ γιατι θελω να δουλευει μονο του σαν ρουτερ με δικες του ρυθμισεις!Τωρα θα μ πειτε καλα ρε φιλε εχεις μπεξει με 2 nat και 2 dhcp γιατι δεν το αλλαζεις????ΕΕΕ ετσι θελω να δουλευει...... Το θεμα ποιο ειναι?Οτι ενω το Hol δινει Ip τυπου 192,168,2,χχχ το 5210 δινει ip τυπου 192,168,1,χχχ Το βασικοτερο στο Portforward απ οσο ξερω ειναι το Pc που θες να δουλεψεις σε ξεχωριστο port πρεπει να εχει static ip οποτε μονο σ αυτη την πορτα να εχεις ανοιχτο αυτο το port!!!Aυτοοοο ειναι και το μεγαλο μου θεμα...Δεν ξερω την Ip μου στο πανω ρουτερ δηλαδη της hol την 192,168,2,???!Εμενα μου λεει το 5210 οτι εχω την 192,168,1,11......Δεν μπορω να χρησιμοποιησω αυτη την Ip στο hol router γιατι ειναι εκτος dhcp pool......... Τα φωτα σας περικαλω................... (Σας εχω και ενα σκιτσο και καλα του σπιτιου γιανα δειτε τι εννοω)
christosfazer Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 ???? Τελικα το βρηκα μεσα στις ρυθμισεις του tp link!Εχω την 192,168,2,4..................... Πως προχωραμε οεο????? παιδια εδω μπαινουμε?
christosfazer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 βοηθειιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
poulinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 υπαρχουν διαφοροι τροποι για να παιξεις αλλα τα 2 Nat ειναι λαθος.επισης δεν σημαινει οτι θα παιξουν σιγουρα αυτα που θα σου πω ουτε οτι θα καταφερεις να τα βρεις ευκολα. η μια λυση ειναι one to one nat.στην ουσια ολα γινονται Port forward απο το Tp link στο ρουτερ της Hol.δεν ξερω αν και που μπορει να γινει στο tp link. η δευτερη λυση ειναι διπλα Port forward. οτι σκασει πχ στην 3333 στο router Της hol να γινεται Port forward στο 5210 και οτι σκασει στην 3333 του 5210 να γινεται Port forward στο pc σου.επειδη ομως το Tp link ειναι πχ 192.168.1.χ ενω της Hol 192.168.2.χ δεν θα σε αφησει ετσι απλα να παιξεις.θα πρεπει να δεις αν το tp link εχει παρει και κατι σαν δευτερη Ip που να ειναι στο ευρος του 192.168.2.χ περα απο την 192.168.1.χ που εχει απο default.δεν εχω πειραματιστει καθολου γιατι την θεωρω λαθος λυση.εχω δει πολλες φορες one to one nat για αλλους λογους οπως εχω δει μια φορα να παιζει με διπλα Port forward.οποτε για μενα η λυση ap client router αντι για ap client ειναι λαθος απο ολες τις αποψεις.απο αποψη Port forward μεχρι απο αποψη ταχυτητας κτλ. και το θεμα σου δεν ειναι οτι εισαι εκτος dhcp pool αλλα οτι εισαι εκτος ιδιου δικτυου.δηλαδη το ενα 192.168.1.χ και το αλλο 192.168.2.χ. τωρα πως θα δεις τι Ip εχει παρει το Tp link απο το ρουτερ της Hol(αν εχει παρει ) τι να σου πω.το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να μπεις μεσα στο ρουτερ της Hol και να δεις τι Ip εχει δωσει ο dhcp της Hol μπας και δεις ετσι τι ip μπορει να εχει παρει η wan του tp link(οχι η Lan που ειναι 192.168.1.χ) επισης ο φιλος σου συγχρονιζει χαμηλα στο Upload.α.ας παρει τηλεφωνο την Hol να ζητησει 9 margin μηπως ανεβει το Upload και ας τσεκαρει οτι δεν εχει ξεχασει κανα φιλτρο η εχει κανα χαλασμενο φιλτρο/τηλεφωνο και παιζει χαμηλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα