Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρεται. Θα ηθελα να αγορασω UPS το οποιο να κραταει 5 λεπτα (minimum) μετα τη διακοπη ρευματος για τη σωστη απενεργοποιηση του Η/Υ αλλα δεν εχω ιδεα απο μαρκες, ποιοτητα κλπ. Ειναι εφικτο να βρεθει κατι κατα προτιμιση απο skroutz με max 50 ευρω?

Ο υπολογιστης εχει 800αρι τροφοδοτικο.

Ευχαριστω και συγνωμη εαν εκανα post σε λαθος σημειο του forum.

Δημοσ.

Χαιρεται. Θα ηθελα να αγορασω UPS το οποιο να κραταει 5 λεπτα (minimum) μετα τη διακοπη ρευματος για τη σωστη απενεργοποιηση του Η/Υ αλλα δεν εχω ιδεα απο μαρκες, ποιοτητα κλπ. Ειναι εφικτο να βρεθει κατι κατα προτιμιση απο skroutz με max 50 ευρω?

Ο υπολογιστης εχει 800αρι τροφοδοτικο.

Ευχαριστω και συγνωμη εαν εκανα post σε λαθος σημειο του forum.

Δεν έχει σημασία τι τροφοδοτικό έχει το pc σου αλλά από τι hardware αποτελείτε. Γράψε μας τι επεξεργαστή/κάρτα γραφικών/δίσκους/ανεμιστηράκια/ψήκτρα/οθόνη για να σε κατατοπίσουμε. Τώρα για 50 ευρώ ακόμα και να υπάρχει δεν νομίζω να έχει ιδιαίτερη ποιότητα.

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία τι τροφοδοτικό έχει το pc σου αλλά από τι hardware αποτελείτε. Γράψε μας τι επεξεργαστή/κάρτα γραφικών/δίσκους/ανεμιστηράκια/ψήκτρα/οθόνη για να σε κατατοπίσουμε. Τώρα για 50 ευρώ ακόμα και να υπάρχει δεν νομίζω να έχει ιδιαίτερη ποιότητα.

cpu amd 8150

vga msi nvidia 560ti

corsair 8gb 1600

default cpu fan

x2 12' fan

x1 hhd 500gb

22' lg

EDIT: το τροφοδοτικο που προτεινεται εις διπλουν παραπανω απο eshop θεωρειτε καλο για τα μετρα μου?

Δημοσ.

cpu amd 8150

vga msi nvidia 560ti

corsair 8gb 1600

default cpu fan

x2 12' fan

x1 hhd 500gb

22' lg

EDIT: το τροφοδοτικο που προτεινεται εις διπλουν παραπανω απο eshop θεωρειτε καλο για τα μετρα μου?

Σε αυτά τα λεφτά που θέλεις πιστεύω είναι τίμια πρόταση.(sry για το διπλό post).
Δημοσ.

Σε αυτά τα λεφτά που θέλεις πιστεύω είναι τίμια πρόταση.(sry για το διπλό post).

Ευχαριστω πολυ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...