SearchEngine Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Γειας σας εχω σχεδον τελειωσει το νεο πσ και το εκανα ενα τεστ με την 4670 και εναν 320gb.Αλλα οταν ξεκιναει μου λεει αυτο. Asus M5A97 LE R2.0 8GB 2133Mhz Fx 6300 Hamburg 530w
SPANK Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Έχεις τοποθετήσει την ψύκτρα σωστά στον επεξεργαστή ? Για δες στο bios τι θερμοκρασίες σου λεει , 2 πράγματα μπορούν να συμβάινουν , η δεν εχεις συνδέσεις σωστά το ανεμιστηράκι της ψύκτρα του επεξεργαστή στην motherboard (εκει που λεει cpu fan) ή υπάρχει καποιο σφάλμα στο bios και βγάζει error στο cpu fan χωρις να υπάρχει απαραίτητα σοβαρός λογος
Xristaras12 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 τον ανεμιστηρα της ψυκτρας του επεξεργαστη τον εχεις συνδεσει στην σωστη υποδοχη; 1
SearchEngine Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Το εχω συνδεσει σε μια τυχαια υποδοχη και ειναι μονιμως 100%.
AiWaaa Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 πρεπει να το συνδεσεις στο cpu_fan. Συνηθως ειναι κοντα στο 8 πινο του επεξεργαστη 1
SPANK Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Συνήθως για την cpu ειναι οπως βλέπεις την ψύκτρα απο πανω ειναι πανω δεξιά , αν μπερδεύεσαι δες και το βιβλιαράκι της μητρικής αλλα αμα ψάξεις λεει cpu fan
SearchEngine Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαρισρω παρα πολυ,το βρηκα και δουλευει κανονικα ο ανεμιστηρας.Και κατι αλλο,εχω τις g.skill ripjaws 2133Mhz αλλα λεει 1600Mhz στο bios.Η πλακετα υποστηριζει 2133(OC).Πως να τις βαλω να τρεχουν σε 2133?
igoods Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα.Εαν καταργησω την συγκεκριμενη υποδοχη για cpu fan και δεν συνδεσω τον ανεμιστηρα εκει θα δουλευει κανονικα το pc?..Ασχετα αν δεν θα διαβαζει εκει τιποτα.
SPANK Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαρισρω παρα πολυ,το βρηκα και δουλευει κανονικα ο ανεμιστηρας.Και κατι αλλο,εχω τις g.skill ripjaws 2133Mhz αλλα λεει 1600Mhz στο bios.Η πλακετα υποστηριζει 2133(OC).Πως να τις βαλω να τρεχουν σε 2133? Για να τις τρέχεις σε 2133 πρέπει να κανεις overclock τις μνήμες , να παίξεις με τα ρεύματα τα timings κτλπ και παλι μπορει να μην δουλέψουν για αυτο αστες στα 1600. Ετσι και αλλιως δεν θα δεις σχεδον καμια διαφορά και στα 2133 να τις δουλεύεις αλλα οπως σου ειπα ειναι λιγο περίπλοκο δεν ειναι αλλάζεις 2 3 επιλογές και δουλεύουν Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα.Εαν καταργησω την συγκεκριμενη υποδοχη για cpu fan και δεν συνδεσω τον ανεμιστηρα εκει θα δουλευει κανονικα το pc?..Ασχετα αν δεν θα διαβαζει εκει τιποτα. Θα δουλεύει αλλα εκτος οτι θα σου λεει αυτο το error , ειτε θα δουλεύει σε full στροφές ολη την ώρα και θα ακούγεται ειτε θα δουλεύει σε χαμηλότερες στροφές οπως ουσιαστικά δεν θα δουλεύει σωστά , οποτε καλύτερα αν δεν υπάρχει σοβαρός λογος λόγος μην το κανεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα