EXoRCiST Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Auto to "CC" pedio pou uparxei otan stelneis ena mail, ti einai? Ti prepei na simplirwnoume ekei kai pia h leitourgia tou? Tha me faei h agwnia :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VSt Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 simenei koinopoihsh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Auto to "CC" pedio pou uparxei otan stelneis ena mail' date=' ti einai? Ti prepei na simplirwnoume ekei kai pia h leitourgia tou?Tha me faei h agwnia :?[/quote'] Αν απευθύνεις ένα e-mail σε εμένα αλλά θέλεις να λάβουν το e-mail και δυό-τρεις άλλοι φίλοι σου, βάζεις τα e-mail τους στο πεδίο CC και το κείμενο κοινοποιείται και σε αυτούς. Αν απευθύνεις ένα e-mail σε εμένα και θέλεις να λάβουν το e-mail και δυό-τρεις άλλοι φίλοι σου αλλά ΧΩΡΙΣ εγώ να το δω ότι το κοινοποιείς και σε αυτούς, βάζεις τα e-mail τους στο πεδίο BCC και το κείμενο κοινοποιείται και σε αυτούς - απλά πουθενά δεν φαίνεται το όνομά τους, φαίνεται μόνο το δικό μου (του αρχικού παραλήπτη δηλαδή). Για να συμπληρώσεις το πεδίο BCC (το οποίο δεν εμφανίζεται κανονικά στο Outlook Express) πατάς στο πεδίο CC, την επιγραφή CC (είναι σαν κουμπί)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 egw exw allh aporia. ti shmainei to cc k bcc? ena c prepei na einai gia common... twra ta alla den kserw:P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzidis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 carbon copy kai blind carbon copy... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EXoRCiST Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 thanx everybody! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.