Geosim79 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Ψάχνοντας τα specs τοu controller σου δεν βρήκα κάποιο χαρακτηριστικό εισόδου/εξόδου για να πω με σιγουριά ότι είναι συμβατό....
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Λέω πως θα μπορεί να συνδεθεί ως external στο Traktor μωρέ συ..Μέχρι Τετάρτη έχουμε μάγκες, μετά έρχονται τα λ7 και λέω να σκάει και ο κούριερ αυθημερόν.Θέλω, καταραμένα, μπουτόν.
Geosim79 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 sorry κατάλαβα λάθος! στο ξαναλέω αν θες μόνο και μόνο για τα FX τότε Korg....αλλά επειδή γουστάρεις μπλιμπλίκη θα πας Launchpad:-)
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δεν είναι το μπλιμπλίκι, όσο οι δυνατότητες.Ένα κομμάτι TRAP μπορεί να γίνει, σχετικά εύκολα, αναπαράσταση από έναν Sampler σαν τον Launchpad. Διάφορες ευκολίες έχω δει στο YT από την χρήση του, και πολλές φορές εμπλουτίζανε τον ήδη υπάρχοντα ήχο με τα Effect (build ups, ειδικά beatslicers και τα σχετικά).Έχει να κάνει η κατασκευή Geosim, κατά πολύ. Το Midifighter που είναι μια κλανιά λ.χ. είναι για αυτό που κάνει σταθερή αξία (κοστίζει όσο το deck μου..).Το Launchpad από την άλλη έχει φτάσει στα χέρια ΤΟΣΩΝ ειδικών, που ξέρω πως αγοράζω μια μπουτονιέρα και από το Web θα έχω ένα μάτσο mappings τα οποία με κάθε Load θα κάνουν την συσκευή ξανά νέα.Άρα,α. Δεν ξέρω αν δένονται όλα με το Midi μίκτη μου, ΣΙΓΟΥΡΑ.. Θεωρώ πως θα μπορώ να κάνω Cues ΠΑΝΩ στο Launchpad έναντι των 8 Hotcue που έχει το Air+, και επίσης αναρωτιέμαι γιατί να μην έχουν και 100% χημεία. Turntablού γι' αυτό το λόγο δεν έγινα.. Και ας ΜΗΝ έχει βύσμα το παιχνιδάκι για μίκτη που έχω, μέσω του Software γίνονται θαύματα, λέω.. Εσείς τι λέτε;β. Το Air+ μου πάνω στο τράκτορ ρυθμίζει την ένταση των effect μέσω υπερύθρων και παλάμης. Άρα δεν έχω πολλά ποτενσιόμετρα, και επίσης αυτό το κάνει ήδη δύσκολο για να αλλάζω effects ΓΙΑ το Air+. Μήπως το Launchpad που δεν θα έχει και αυτό potentiometers θα μου παίξει καμιά μαλακία στο μέλλον σε κάτι που θα χρειαστώ;Άλλα τέτοια εξαρτηματάκια συνδυάζουν ποτενσιόμετρο, με κλίκαμπλ μπουτόνς, και επιφάνεια ZXY για παράδειγμα (καταλαβαίνεται ποια λέω, σαν την Kaoss). Μιλάμε για EDM, καλώς ή κακώς μάλλον ναι.. την παπάτζα κυνηγάω..γ. Φοβάμαι μην βγει τίποτα καινούριο μόλις πάω στο παλιό της Novation..δ. ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ (YET), ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΙΕΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΛΟΚΑ GENRE (τύπου COMPLEXTRO, EDM, DNB, TRAP, DUBSTEP, GLITCH HOP), ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ LIVE ΜΙΞΗΣ.Όποιοι μπορούν να διαφωτίσουν, τα 4 παραπάνω είναι οι γενικές ανησυχίες, μεσημεριανά τοποθετημένες..
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μάλλον να μεταφέρω τις ανησυχίες σε άλλη παραλία..
aledjo Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 βγηκε το Virtualdj 8 οποιος δε το πηρε χαμπαρι http://www.virtualdj.com/download/index.html περιμενω να ακουσω σχολια για τη ποιοτητα του ηχου
Geosim79 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 δεν λέει και πολλά, για ένα απλό bedroom set up χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις. Traktor και Serato παραμένουν στη κορυφή!
viper2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 we cant talk to save our lives in other news εξαιρετικο το kontrol X1 ΜΚ1 [ειδικα για την τιμη που επεσε στα χερακια μου] =] Μου περισσεύουν 150€ από μια πώληση που έκανα. Τι να συνδυάσω με το Herc Air+; Είμαι σχεδόν έτοιμη για Launchpad S, αλλά παίζουν και άλλα επώνυμα στο price range.Για πιο εμπλουτισμένες αλλαγές το χρειάζομαι, και περισσότερα pads από τα 8 του Air+. Effect για build ups και αλλαγές απαιτούνται, αν και αυτά είναι mappable (απλά θα χρειαστεί πριν το αγοράσω να δω τι παίζει στο web).Γαμάτα pads για Sample strokes, ε. Κάποια στιγμή θα ήθελα να βγει TRAP κομμάτι από τα δάχτυλα μου, και με 150€ θαρρώ πως γίνεται..Ασχολείται κανείς να πει καμιά άποψη; Κυρίως του τι είναι χειρότερη κατασκευή για να μην πάρω π.χ. (βλ. APC 20, KORG Pad Kontrol, Traktor Kontrol X1 MKII κτλπ) προσωπικά το βλέπω σαν production unit παρά dj tool....σίγουρα θα εμπλουτίσει ένα βασικό set up και θα δώσει το κάτι παραπάνω. Για την Korg έχω να πω τα καλύτερα, μιας και ακόμα έχω το πρώτο edition του Kaoss Pad 1999, καθαρό και φιλικό dj user interface... Είναι και αυτό.Αλλά συνδέονται με Traktor και παίζουν along με το Hercules, σωστά; Ψάχνοντας τα specs τοu controller σου δεν βρήκα κάποιο χαρακτηριστικό εισόδου/εξόδου για να πω με σιγουριά ότι είναι συμβατό.... Λέω πως θα μπορεί να συνδεθεί ως external στο Traktor μωρέ συ..Μέχρι Τετάρτη έχουμε μάγκες, μετά έρχονται τα λ7 και λέω να σκάει και ο κούριερ αυθημερόν.Θέλω, καταραμένα, μπουτόν. Δεν είναι το μπλιμπλίκι, όσο οι δυνατότητες.Ένα κομμάτι TRAP μπορεί να γίνει, σχετικά εύκολα, αναπαράσταση από έναν Sampler σαν τον Launchpad. Διάφορες ευκολίες έχω δει στο YT από την χρήση του, και πολλές φορές εμπλουτίζανε τον ήδη υπάρχοντα ήχο με τα Effect (build ups, ειδικά beatslicers και τα σχετικά).Έχει να κάνει η κατασκευή Geosim, κατά πολύ. Το Midifighter που είναι μια κλανιά λ.χ. είναι για αυτό που κάνει σταθερή αξία (κοστίζει όσο το deck μου..).Το Launchpad από την άλλη έχει φτάσει στα χέρια ΤΟΣΩΝ ειδικών, που ξέρω πως αγοράζω μια μπουτονιέρα και από το Web θα έχω ένα μάτσο mappings τα οποία με κάθε Load θα κάνουν την συσκευή ξανά νέα.Άρα,α. Δεν ξέρω αν δένονται όλα με το Midi μίκτη μου, ΣΙΓΟΥΡΑ.. Θεωρώ πως θα μπορώ να κάνω Cues ΠΑΝΩ στο Launchpad έναντι των 8 Hotcue που έχει το Air+, και επίσης αναρωτιέμαι γιατί να μην έχουν και 100% χημεία. Turntablού γι' αυτό το λόγο δεν έγινα.. Και ας ΜΗΝ έχει βύσμα το παιχνιδάκι για μίκτη που έχω, μέσω του Software γίνονται θαύματα, λέω.. Εσείς τι λέτε;β. Το Air+ μου πάνω στο τράκτορ ρυθμίζει την ένταση των effect μέσω υπερύθρων και παλάμης. Άρα δεν έχω πολλά ποτενσιόμετρα, και επίσης αυτό το κάνει ήδη δύσκολο για να αλλάζω effects ΓΙΑ το Air+. Μήπως το Launchpad που δεν θα έχει και αυτό potentiometers θα μου παίξει καμιά μαλακία στο μέλλον σε κάτι που θα χρειαστώ;Άλλα τέτοια εξαρτηματάκια συνδυάζουν ποτενσιόμετρο, με κλίκαμπλ μπουτόνς, και επιφάνεια ZXY για παράδειγμα (καταλαβαίνεται ποια λέω, σαν την Kaoss). Μιλάμε για EDM, καλώς ή κακώς μάλλον ναι.. την παπάτζα κυνηγάω..γ. Φοβάμαι μην βγει τίποτα καινούριο μόλις πάω στο παλιό της Novation..δ. ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ (YET), ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΙΕΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΛΟΚΑ GENRE (τύπου COMPLEXTRO, EDM, DNB, TRAP, DUBSTEP, GLITCH HOP), ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ LIVE ΜΙΞΗΣ.Όποιοι μπορούν να διαφωτίσουν, τα 4 παραπάνω είναι οι γενικές ανησυχίες, μεσημεριανά τοποθετημένες.. δεν ειμαι σιγουρος τι θελεις να κανεις αλλα το launchpad δεν ειναι και οτι καλυτερο οταν το δουλευεις με το traktor. Το εχω αλλα η βασικη του λειτουργια ειναι να βαζει hotcues στα 4 decks. on that note το akai apc 20 ειναι απειρως καλυτερο για να δουλευεις 2 remix decks και μπορεις να το βρεις με ~50λιρες στο ebay PS launchpad με 56λιρες στο ebay.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μα εσένα περιμένω να μου αλλάξεις όλα τα σχέδια.Ο λόγος που ήλπιζα να στραφώ προς το Launchpad S, είναι πως έχει ΤΕΤΟΙΟ λαό και τέτοιο Fanbase.. που θα είχα τα πάντα από Mounts και Presets.Εγώ νομίζω πως υπερβάλλεις.. δε μπορεί να μην παίρνει το έκαστο button ότι Effect θες, όσα HotSamples θες, ή Loops.. ακόμη και Cues.. εφόσον το ξέρεις και το ξέρω πως φεύγουν πάνω από 4+ (γίνεται, και afair φτάνεις πάνω του και με εντολή από kb).Τώρα αν μου λες δεν έχει χημεία με Traktor καήκαμε.. δε παίζει να μιξάρω με κάτι άλλο στη ζωή μου από τα τωρινά Sw.Το APC20 το έχεις δουλέψει πάνω του και το λες; Έχω παρακολουθήσει πολλά με τη πάρτη του.. σαν ένας υπέρτατος βοηθός sequencer θα γίνεται με τα Remix Decks του Traktor.. Επίσης θα παίρνει ότι γράφω παραπάνω.Τι να πω. Αν τα κάνει, και τον προτείνεις σαν χρήστης του.. τον αγοράζω στο όνομά σου. P.S: Είναι και το APC 40 όμως γαμώ..
viper2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μα εσένα περιμένω να μου αλλάξεις όλα τα σχέδια. Ο λόγος που ήλπιζα να στραφώ προς το Launchpad S, είναι πως έχει ΤΕΤΟΙΟ λαό και τέτοιο Fanbase.. που θα είχα τα πάντα από Mounts και Presets. Εγώ νομίζω πως υπερβάλλεις.. δε μπορεί να μην παίρνει το έκαστο button ότι Effect θες, όσα HotSamples θες, ή Loops.. ακόμη και Cues.. εφόσον το ξέρεις και το ξέρω πως φεύγουν πάνω από 4+ (γίνεται, και afair φτάνεις πάνω του και με εντολή από kb). Τώρα αν μου λες δεν έχει χημεία με Traktor καήκαμε.. δε παίζει να μιξάρω με κάτι άλλο στη ζωή μου από τα τωρινά Sw. Το APC20 το έχεις δουλέψει πάνω του και το λες; Έχω παρακολουθήσει πολλά με τη πάρτη του.. σαν ένας υπέρτατος βοηθός sequencer θα γίνεται με τα Remix Decks του Traktor.. Επίσης θα παίρνει ότι γράφω παραπάνω. Τι να πω. Αν τα κάνει, και τον προτείνεις σαν χρήστης του.. τον αγοράζω στο όνομά σου. P.S: Είναι και το APC 40 όμως γαμώ.. τα περισσοτερα που εγραψες δεν τα καταλαβα αλλα θα γραψω μια απαντηση σε οτι μαντευω. το launchpad, στο traktor, δουλευει σε dumb mode aka μια σελιδα. μπορει να παρει οτι θες αλλα δεν εχει το απαραιτητο velocity και δεν εχει faders. (ξερεις ποσο σημαντικο ειναι to velocity στο music production.) Το οτι δεν εχει faders σημαινει οτι εχεις λιγοτερο ελεγχο με οτι αυτο συνεπαγεται. Τωρα, για να παρεις 2 * F1 (και να ελέγξεις 2 remix decks) θα πρεπει να δωσεις 2*200 ευρω... So, γιατι να δωσεις τοσα λεφτα ενω μπορεις να κανεις, σχεδον, την ιδια δουλεια με ενα μεταχειρισμενο APC 20? disclaimer: Δεν εχω APC20 επειδη δεν μου εχει ερθει ακομα.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Άντε με το καλό να το πάρεις, και σε περιμένω με ανοιχτά τα πόδια σε 20 μερούλες που θα το έχεις δοκιμάσει along με τον υπάρχων μίκτη σου, πάνω σε Traktor, και θα έχεις δει τα όποια flaws.Υ.Γ: Συγνώμη για τα δυσνόητα post, γράφω σαν ζώο διότι πήδηξα το γυμνάσιο όλο.Υ.Γ2: Μετά αυτό μαθεύτηκε δηλαδή και μόλις ξεκίνησε βρώμα πως είμαι δήθεν π^τάνα, παράτησα το σχολείο.
viper2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Άντε με το καλό να το πάρεις, και σε περιμένω με ανοιχτά τα πόδια σε 20 μερούλες που θα το έχεις δοκιμάσει along με τον υπάρχων μίκτη σου, πάνω σε Traktor, και θα έχεις δει τα όποια flaws.Υ.Γ: Συγνώμη για τα δυσνόητα post, γράφω σαν ζώο διότι πήδηξα το γυμνάσιο όλο.Υ.Γ2: Μετά αυτό μαθεύτηκε δηλαδή και μόλις ξεκίνησε βρώμα πως είμαι δήθεν π^τάνα, παράτησα το σχολείο. W8, what? Επίσης, μίκτες. As in 5+
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Εσύ μπορεί να έχεις και 15 deck.. γιατί είσαι αντρί τρελό, και εργαλείο. Σαν και μας είσαι..; Ασπούδαχτος.. Απλά το ανέφερα γιατί ήθελα να ξεκαθαρίσω πως αναμένουμε να μας πεις προπάντων για το synergy ενός 2κάναλου/4κάναλου ΜΑΖΙ με το APC.
viper2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ολα δουλεύουν στο traktor αν υπαρχουν καλοί drivers και σωστή υποστήριξη απο την εταιρία παραγωγής. Επίσης Υπαρχουν ήδη mappings για το apc20 στο traktor bible...
viper2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 http://www.psfk.com/2014/06/software-lets-djs-spin-in-two-clubs-at-the-same-time.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα