Προς το περιεχόμενο

Official DJ Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επεσα σε αυτα τα δυο video και το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ειναι οτι σε 1-2 χρονια θα κλαιμε τα λεφτα που δωσαμε για τους midi controllers μας...

• Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

επεσα σε αυτα τα δυο video και το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ειναι οτι σε 1-2 χρονια θα κλαιμε τα λεφτα που δωσαμε για τους midi controllers μας...

αυτο δε θα γινει ποτε

δε βολευει σε τιποτα.... αμα δε το "πιανεις" δε νιωθεις τιποτα...

ασε που εχουνε τρελο lag

Δημοσ.

ουτε καν..αν δεν πατησεις το κουμπι να κανει "κλικ" δεν νιωθεις τον ροτορα και το fader δεν κανεις τιποτα...δεν λεω οτι δεν θα ειναι λειτουργικο (μετα βιας με της σημερινες touchscreens) αλλα λειτουργικο ειναι και το mouse κουτσα στραβα το feeling δεν ειναι το ιδιο

ενα υβριδικο controlaki παντος με μια μικρη touchscreen η touchpad για effect manipulation και ετσι δεν θα ηταν ασχημο..αλλα να πατας play cue's και να κουνας faders και ροτορες σε touchscreen? meh...

• Like 1
Δημοσ.

1) το lag ειναι σχεδόν non existant

2) συνήθεια ειναι

3) το touch κομμάτι εχει ήδη μπει στο traktor x1 mk2

4) η πωλήσεις του NI audio 2 αυξάνονται επειδη βοηθάει τους ipad dj.

Το οτι κερδίζεις χώρο στο γραφείο ειναι δικό μου θέμα προφανώς...

=]

In other news

Τα behringer hpm1000 έχουν μπάσο και δεν ειναι και τόσο καλά για dj-ing

Δημοσ.

1) το lag ειναι σχεδόν non existant

2) συνήθεια ειναι

3) το touch κομμάτι εχει ήδη μπει στο traktor x1 mk2

4) η πωλήσεις του NI audio 2 αυξάνονται επειδη βοηθάει τους ipad dj.

Το οτι κερδίζεις χώρο στο γραφείο ειναι δικό μου θέμα προφανώς...

=]

In other news

Τα behringer hpm1000 έχουν μπάσο και δεν ειναι και τόσο καλά για dj-ing

1) σε σχεση με τι?

2) συνηθεια ειναι και το mouse...εδω δεν συζηταμε για συνηθεια αλλα για το τι ειναι καλυτερο

3)ως τι? ως effect manipulator και nudger ως εκει καλο ειναι (το εγραψα και εγω πριν) οχι να σου εξομοιωνει το κουμπι και το fader ομως

4) οι ipad dj παντος θελουν και controler (και εχουν αρχισει και βγαινουν) δεν αρκει η to(y)uchscreen μονο για σοβαρο mixing και ειναι εμφανες ;)

Δημοσ.

1) σε σχεση με τι?

2) συνηθεια ειναι και το mouse...εδω δεν συζηταμε για συνηθεια αλλα για το τι ειναι καλυτερο

3)ως τι? ως effect manipulator και nudger ως εκει καλο ειναι (το εγραψα και εγω πριν) οχι να σου εξομοιωνει το κουμπι και το fader ομως

4) οι ipad dj παντος θελουν και controler (και εχουν αρχισει και βγαινουν) δεν αρκει η to(y)uchscreen μονο για σοβαρο mixing και ειναι εμφανες ;)

1) σε σχεση με το lag?

2) το mouse ειναι 1 control point ενω το τελευταιο panel της acer [300 euro] εχει 10 touch (control) points

3) fader απο mixer σε mixer διαφερει. επισης, ακομα και αποτυχια, το icon icreative κραταει τιμη

4)δεν αρκει η μικρη οθονη και το οχι το 'up to the task' gui

on that note

το launchpad app στο ipad το εχετε δουλεψει. Ειναι εκαιρετικο

τωρα που το σκεφτομαι

αρχιζει και θυμιζει 

Turntablism VS Controllerism

η ολη φαση.

in other news

ακομα ψαχνω για ηχεια...  :ph34r:

Δημοσ.

τα fader moves στα βιντεο που ποσταρες τα ειδες?που παει να τα κουνισει και κανει 3ς προσπαθειες να τα πιασει σε καποιες περιπτωσεις?thats what i'm talking about...απο εκει και περα αν εσενα σαρεσει ενας τετοιος τροπος χειρισμου γουστο και καμαρι σου δεν θα σε χλευασω στο club αν σε δω με αυτο (αν το αποτελεσμα ειναι καλο φυσικα)δεν εχει σχεση με turntabletαδες απλα εμενα προσωπικα οπως ειναι τωρα δεν μου δινει ουτε το feeling που θελω για να μιξαρω μια τετοια λυση ουτε και την "ασφαλεια" δεν μπορω να εχω στο μυαλο οτι θελω να κανω ενα αποτομο fader cut και να ειμαι 85% σιγουρος οτι θα αποκριθει σωστα το touchscreen

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ το μοναδικό θετικό δεν το ανέφερε κανείς. Updateability στο ζενίθ. Ότι και αν βγει, ψηφιακό deck όποιου feng shui, καινοτομίες, effects, μονταρίσματα.. όλα θα μπορούν να περάσουν από Software σε μια Touch (υψηλότερης ακρίβειας μετά από δυο έτη, λογικά), και δεν θα σε περιορίζουν ούτε υποδοχές, ούτε κάτι που τελικά σε απογοήτευσε στο κομμάτι τόσο του προεπιλεγμένου Hardware, όσο και του Software.

Όντως δεν έχει καμία επαφή η μια αίσθηση με την άλλη, και πάλι σε αναλογικά ποτενσιομετράκια θα θέλει να μείνει ο λαός. Είναι κάποια πράγματα που δεν αλλάζουν εύκολα. 

Και το Fader με τον αντίχειρα δε παίζει να συμβεί έτσι όπως το είδα στο βίντεο. Επίσης το πάνω/κάτω στα ποτενσιόμετρα δε ξέρεις ΚΑΝ που θα σταματήσει. Αν έχει να κάνει με φίλτρο, εύκολα την πουλεύεις.

Το Hybrid που είπε ο Σπέυς είναι η καλύτερη ιδέα με αυτά που έχουμε.

• Like 1
Δημοσ.

>Το video ειναι του 2013.

>κάποια προγράμματα έχουν καλύτερη ανταπόκριση απο τα αλλα

>Σου λέει οτι τα προγράμματα δεν ειναι ακόμα εκεί αλλα οι δυνατότητες υπαρχουν.

> δεν θα σε χλευασουμε ετςι και σε δούμε ασχέτως αν δεν υπήρχε άμεση αναφορά για το οτι θα πάμε full touch

Ohwell.jpg

Δημοσ.

ο χλευασμος φιλε μου πηγαινε γιατι οι turnableταδες χλευαζουν τους κοντρολεριστς παρανοησες τι ειπα ισως και λογικα οπως το εγραψα...

2013 το γραφεις λες και ειναι 100 χρονια πριν ενω ειναι "χθες"

in any case its not there yet for me, if it is for you got for it δεν σε σταματαει κανεις. δεν χρειαζονται οστοσο ohwell pic's ουτε και χρειαζεται να συμφωνισω μαζι σου απαραιτητα στο οτι οι touchscreens μπορουνε ευκολα στην παρουσα κατασταση τους να αντικαταστισουν τους controlers, ετσι δεν ειναι? :)

Δημοσ.

οτι και να λεμε αυτο δε προκειται να καθιερωθει στα μαγαζια (ειδικα στην ελλαδα) ποτε.

ακομα και το keyboard + mouse εχει καλυτερη αισθηση

οσο για τα software, οσοι εχουν touch screen ή ipad μπορουν να το δοκιμασουν με virtualdj

http://www.virtualdj.com/addons/skins.html?category=iphone

http://www.virtualdj.com/forums/175910/VirtualDJ_Skins/_NEW__Multi_Touchscreen_Skin.html

Δημοσ.

Μου περισσεύουν 150€ από μια πώληση που έκανα.

Τι να συνδυάσω με το Herc Air+; Είμαι σχεδόν έτοιμη για Launchpad S, αλλά παίζουν και άλλα επώνυμα στο price range.

Για πιο εμπλουτισμένες αλλαγές το χρειάζομαι, και περισσότερα pads από τα 8 του Air+. Effect για build ups και αλλαγές απαιτούνται, αν και αυτά είναι mappable (απλά θα χρειαστεί πριν το αγοράσω να δω τι παίζει στο web).

Γαμάτα pads για Sample strokes, ε. Κάποια στιγμή θα ήθελα να βγει TRAP κομμάτι από τα δάχτυλα μου, και με 150€ θαρρώ πως γίνεται..

Ασχολείται κανείς να πει καμιά άποψη; Κυρίως του τι είναι χειρότερη κατασκευή για να μην πάρω π.χ. (βλ. APC 20, KORG Pad Kontrol, Traktor Kontrol X1 MKII κτλπ)

Δημοσ.

προσωπικά το βλέπω σαν production unit παρά dj tool....σίγουρα θα εμπλουτίσει ένα βασικό set up και θα δώσει το κάτι παραπάνω. Για την Korg έχω να πω τα καλύτερα, μιας και ακόμα έχω το πρώτο edition του Kaoss Pad 1999, καθαρό και φιλικό dj user interface...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...