Προς το περιεχόμενο

Official DJ Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γνωμη μου ειναι να παρεις ακουστικα με καλωδιο που ειναι σχεδιασμενα για dj's και οχι τετοια consumer...

Τραβιέται το καλώδιο ρε συ.

Υ.Γ: ΡΕ ΣΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ.

Έχω να συντηρήσω 2 ντουλάπες, ένα σπίτι, ένα PC, ένα λεγκοάμαξο, εμένα και μια συμμορία εδώ πέρα κάθε βράδυ.

Δε βγαίνω και με τον ήχο τώρα. 200€ να δώσω να πάρω συν τα λεφτά του AIR+ μου (220€) ένα τετρακάναλο με κάνα κέρατο παραπάνω.

• Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τραβιέται το καλώδιο ρε συ.

Υ.Γ: ΡΕ ΣΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ.

Έχω να συντηρήσω 2 ντουλάπες, ένα σπίτι, ένα PC, ένα λεγκοάμαξο, εμένα και μια συμμορία εδώ πέρα κάθε βράδυ.

Δε βγαίνω και με τον ήχο τώρα. 200€ να δώσω να πάρω συν τα λεφτά του AIR+ μου (220€) ένα τετρακάναλο με κάνα κέρατο παραπάνω.

κοιτα στον viper πηγαιναν αυτα...εσυ απλα να ξεχασεις το wireless ( :P ) γιατι σου ανεβαζει το budget (που δεν εχεις και μεγαλο) και σου προσθετει και ms...  και (αν καταλαβα καλα) λογο bedroom mixing τι "σκαπουλαρεις" και με λιγοτερα...απλα αν μιλαμε για ακουστικο για μιξαρισμα ε ενταξει αυτο που ποσταρες απλα δεν κανει...δουλεια μπορει να κανεις αλλα and then again και με το handsfree σου μπορεις να κανεις "δουλεια" που λεει ο λογος...για mixes χρειαζονται αξιοπρεπη ακουστικα

Δημοσ.

Το καταλαβαίνω, απλά ψάχνω την προσφορά της προσφοράς τώρα. Δεν υπολογίζω τέτοια λεφτά για 3ο headset με τη καμία.

Σύνδεσα κάτι Philips SHP 1900 για την ώρα, του αδερφού, τα οποία αν και των 30€ είναι καλύτερα απ΄ τα Fatal1ty (Game type) λόγω κλειστού-κλειστού τύπου.

Φαντάζομαι πως θέλω ειδικά.. Πάντως το καλώδιο το πατάω.. Ασύρματα δε πήρα για το Gaming με δεδομένο πως θα έπαιζε ρόλο.. θεωρώ πως δεν υπάρχει τόσο αισθητό lag.

Αλλά όπως είπες, και DJ και 110db, και κλειστού, και νόστιμα.. ΚΑΙ Wireless δε παίζει να βρω με 50-60 άρα.

Δημοσ.

πάντως τα Pioneer HDJ500 για bedroom mixing είναι αξιοπρεπέστατα για τα λεφτά τους (70 euro)....θα σου πω και εγώ με την σειρά μου  να αποφύγεις wireless...

• Like 1
Δημοσ.

μπα επειδη τα εχω (δυστυχως) δεν τα προτεινω τα hdj-500 με τιποτα! η στεκα με ελαχιστη χρηση εχει ηδη ραγισει

αν τα εχεις ωρα στα αυτια σου (πανω απο μισαωρο) γινονται πολυ ενοχλητικα και ο ηχος αν και "εντυπωσιακος" (λεμε τωρα) χανει πολυ σε μεσαια και ψιλα με αποτελεσμα να σε δυσκολευει στο mix..ενταξει ομως για αυτα τα λευτα ειναι οκ και με δυνατα μπασσα (αν και ολιγον τι μπουμπουνιστα) ειναι δε και πολυ ευαισθητα με αποτελεσμα να ακουγονται και να παιζουν δυνατα πολυ (για να λεμε και τα καλα) αλλα δεν θα τα προτεινα ουτε καν για δωματιο...

εγω παντος αν ξανα αγοραζα δευτερα θα πηγαινα μαλλον σε κατι τετοιο (η αν μπορουσα να παω το χρονο πισω :P)

https://www.skroutz.gr/s/3698290/Audio-Technica-ATH-PRO5MK2.html

Δημοσ.

με ταβάνι τα 70 ευρώ καλώς ή κακώς οι απαιτήσεις είναι περιορισμένες...σίγουρα δεν είναι επιπέδου Sennheisser/Technics/Sony...

επειδή όμως το Koritsi_Gia _PC δείχνει να έχει μεράκι στο κομμάτι του Djing θα πρότεινα να μην βιαστεί σε μια αγορά 60-70 ευρώ...με διπλάσιο budget υπάρχουν πολλά μοντέλα με professional specs...

• Like 1
Δημοσ.

οτι η απαιτησεις ειναι περιορισμενες σε αυτο το budget δεν υπαρχει καμια διαφωνια... απλα ειπα και εγω ως μη ευχαριστημενος κατοχος τους να προφυλαξω κανεναν αλλον εδω που διαβαζει γιατι ακομη και σε αυτα τα λευτα νομιζω οτι υπαρχουν καλυτερες επιλογες...οσο για το να περιμενει και να μαζεψει για κατι καλυτερο ειμαι και εγω 1000% μαζι σου ;)

Δημοσ.
Παιδιά χίλια ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Θα δω τι θα κάνω με το ακουστικό. Για την ώρα, δυστυχώς δε με παίρνει για τίποτα, θα αναμένω για να πάρω ακριβότερα όπως μου συνιστάτε. Αν δείτε με 100€ καμιά ευκαιρία, ενημερώστε μέσω PM..

______

Αν και λίγο βιαστικά στη τελική, γιατί έχασα ότι είχα ετοιμάσει από την αρχική από μαλ$#ία που παίχτηκε με τον μίκτη, και μετά ΚΑΙ με τα ακουστικά (που κάηκαν), έτσι κούμπωσα Mixmeister και κράτησα υπόσχεση και έβγαλα μια άλλη στα μπαμ.

Μπαίνω λίγο πολύ loungίδικα που σας αρέσει, αργότερα παίζουν πιο δικά μου τραξ και ένα πολυαγαπημένο μου mash up. Πραγματικά πέταξα μέσα ότι γούσταρα. Ότι να' ναι BPM από το αρχικό SET, και διάφορα Genre, έχω παίξει με μερικά BPM το οποίο ίσως φανεί πρόχειρο, αλλά εγώ το είδα πιο πολύ παιχνίδισμα. Τα keys ήταν σχετικά ΟΚ, και κάποια τέρμα κυριλέ. Αλλά δε βαριέσαι.

Για μένα στα διψήφια ανάβει το μιξ (Track ~12+)

A Lounge Act 4 di Insomniax Download 107.92mb

Βάλτε το μια-δυο φορές όταν αράξετε και το σκάσετε με τη κοπέλα/παρέα σας, και ελάτε μετά πείτε μου αν απολαμβάνω μόνο τα πριόνια. (έχει και τόνους dubstep μέσα)
  • Like 3
Δημοσ.

Το μνημείο της Αμερικάνικης Μελωδίας....ο άνθρωπος που ξεκίνησε το remix culture...στον οποίο η House οφείλει το όνομα της...

Rest In Peace Mr Frankie Knuckles....end of an era:-(

• Like 2
Δημοσ.

Ξέρεις πιο ειναι το πρόβλημα; Μου πετάει όλους τους controllers έξω (το traktor) εκτός απο έναν...

Το σπάςω;

Δημοσ.

το είχα αντιμετωπίσει και εγώ αυτό το πρόβλημα με την παλιά έκδοση....δεν αναγνώριζε τα Technics και τα timecoded βινύλια. Τελικά έκανα κατάργηση και reinstall το πρόγραμμα. Τα updates τα έχεις κάνει όλα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...