spacecowboy Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 peace sistah https://www.youtube.com/watch?v=8yaYA7DDJ8k εγω θα ελεγα να κανεις μια μιξη με οτι γουσταρεις και να την ποσταρεις ποιος σου ειπε οτι δεν θα την ακουσουμε? ι will δεν υποσχομαι οτι θα την νιωσω βεβαια γιατι οπως ειπα ειμαι ποιο πολυ σε αλλες ακουσματα προσωπικα εξαλλου νομιζεις οτι τα δικα μου σετς τα ακουει κανεις? η μηπως εχει περαση η soulful στην ελλαδα?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Θα ανεβάσω και απ' τα δυο τότε. Gimme some time. 1
Geosim79 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 @Koritsi_Gia_PC Ουδέποτε θέλω να πιστεύω πως μέσα στο συγκεκριμένο topic έχω φερθεί με σνομπισμό...περιμένω το DJ set σου 1
Stefanos-Markos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Προσωπικά παρακαλάω να βλέπω νέους DJs να ξεφεύγουν από το να παίζουνε μόνο DEEP, νεο-EDM (σαν όρος μου την δίνει αφάνταστα), ποπο-dance και νεο-σκυλάδικα. Υπάρχουνε τόσο ωραία είδη μουσικής DnB, Bubstep, Techno, Minimal, Nu-Disco, Electronica. Αλλά που? Μίας και ανοίξαμε το θέμα set, εδώ επισυνάπτο ενα τελευταιό που αναιβασα στο sound cloud. Και σε όσους σας άρεσε μπορείτε να με ακούτε εδώ: Site: www.evolutionradio.gr κάθε Τρίτη 00:00 με 02:00 και κάθε Σάββατο 01:00-02:00. 3
spacecowboy Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 ωραιο session mate λιγο τα level σου χαμηλωσε μονο γιατι μου φαινεται πως εισαι καργα στα "κοκκινα" 1
Stefanos-Markos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 ωραιο session mate λιγο τα level σου χαμηλωσε μονο γιατι μου φαινεται πως εισαι καργα στα "κοκκινα" Και όμως είναι limited στα -4db! Ίσώς να μην δούλεψε σωστά ο compressor. Θα το checkάρο. 1
spacecowboy Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 τι να σου πω...δεν το περασα και απο audacity απλα στο αυτι μου ειχε αυτον τον χαρακτηριστικο τραχυ ηχο που κανει το digital οταν περασει τα 0db τεσπα ψιλολεπτομερειες ειναι αυτα , απλα ειπα να κανω και εγω την (εποικοδομητικη) κριτικη μου 1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 performance με @ρχιδια οχι μαλακιες..ακομη και ενα χρονο μετα το βλεπω και με πορωνει Τα κέρατα που έχει μπροστά του πόσο θα κάνανε όμως.. Να τα είχα εδώ, και σε ένα μήνα θα σου έλεγα τι παπάτζες θα έβγαιναν. Κουφάλες Αμερικάνοι ότι γουστάρουν έχουν. Εν τω μεταξύ ρε παιδιά.. για να ξέρω στο εγγύς μέλλον.. Με ενδιαφέρει κάργα η ιδέα σπαστών, ασύρματων, κλειστού τύπου εργαλεία.. τα οποία να έχουν sensitivity τουλάχιστον 110db, γιατί όταν παίζω μπιστάει όλη η γειτονιά, και όσο γίνεται με καλαίσθητη όψη.. ..Και με τα λιγότερα χρήματα που μπορώ να τα έχω όλα αυτά. :'D ασυρματα...no wonder που δεν σου απανταει κανεις Έχεις ένα δίκιο. Εγώ προσπάθησα να με εξυπηρετήσω όμως.. Βρήκα τα Creative WP 300 στα 50 $ . Το θέμα είναι πως έχουν Low Sensitivity (στα 102db), και δε παίζει να φτάνω να ακούω αν παίζω πιο πάνω απ' τη μέση τα Z-5500. Είδα Review των παραπάνω, και έλεγαν τα καλύτερα. Σπάνε κιόλας όπως τα θες, και το Mic δε φαίνεται καν. Πολύ Legit.. αν απλά βρίσκαμε κοντινό Price Range σε 120db, τα τσίμπαγα. Υ.Γ: Προχθές μου κάηκαν τα Fatal1ty HS800 - δε βγάζουν ήχο όπου και αν τα plugάρω. Άντε πάλι Emails με αλλοδαπούς.. άντε πάλι Shipments.. Αν είναι δυνατόν.. Υ.Γ2: Την μίξη σας, μέχρι Σάββατο θα την έχω έτοιμη. 1
Geosim79 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Τα κέρατα που έχει μπροστά του πόσο θα κάνανε όμως.. Να τα είχα εδώ, και σε ένα μήνα θα σου έλεγα τι παπάτζες θα έβγαιναν. Κουφάλες Αμερικάνοι ότι γουστάρουν έχουν. Το platinum edition πακέτο της Pioneer (2xCDJ Nexus 2000+DJM Nexus 900+RMX station 1000) βγαίνει στις 5,499.00 λίρες Αγγλίας... Κάποια μέρα θα γίνει και δικό μου περιμένω το σετάκι σου για το ΣΚ! Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2014 από Geosim79 1
viper2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Πολυ αγάπη για tech βλέπω και λίγη για μιξεις. Για να συμορφωθουμε... :-p 2
spacecowboy Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Τα κέρατα που έχει μπροστά του πόσο θα κάνανε όμως.. Να τα είχα εδώ, και σε ένα μήνα θα σου έλεγα τι παπάτζες θα έβγαιναν. Κουφάλες Αμερικάνοι ότι γουστάρουν έχουν. Έχεις ένα δίκιο. Εγώ προσπάθησα να με εξυπηρετήσω όμως.. Βρήκα τα Creative WP 300 στα 50 $ . Το θέμα είναι πως έχουν Low Sensitivity (στα 102db), και δε παίζει να φτάνω να ακούω αν παίζω πιο πάνω απ' τη μέση τα Z-5500. Είδα Review των παραπάνω, και έλεγαν τα καλύτερα. Σπάνε κιόλας όπως τα θες, και το Mic δε φαίνεται καν. Πολύ Legit.. αν απλά βρίσκαμε κοντινό Price Range σε 120db, τα τσίμπαγα. Υ.Γ: Προχθές μου κάηκαν τα Fatal1ty HS800 - δε βγάζουν ήχο όπου και αν τα plugάρω. Άντε πάλι Emails με αλλοδαπούς.. άντε πάλι Shipments.. Αν είναι δυνατόν.. Υ.Γ2: Την μίξη σας, μέχρι Σάββατο θα την έχω έτοιμη. αυτα δεν ειναι ακουστικα για mixing, ο χρωματισμος θα παει στο full, χωρια που τα ασυρματα κατα πασα πιθανοτητα θα σου προσθετουν και ms η αλλιος "lag" για να στο πω και αλλιως πηρα τα pioneer ta hdj-500 σαν δευτερα ακουστικα για να μην ταλαιπωρω τα hd25 ολη την ωρα και παρολο που υποτιθετε οτι ειναι dj ακουστικα και οτι εχουν μπασσο μπολικο (για τα λευτα τους τουλαχιστον) ο ηχος τους ειναι τοσο μουντος σε σχεση με τα hd25 που mix δεν καταφερα να κανω μαζι τους σωστο με δυσκολευανε...(ειδικα οταν προσπαθουσα να μιξαρω acapelas πανω σε αλλα κομματια) σκεψου τωρα αυτα που ποσταρες εσυ πουνε για κανενα παιχνιδακι μονο... γνωμη μου ειναι να παρεις ακουστικα με καλωδιο που ειναι σχεδιασμενα για dj's και οχι τετοια consumer...
spacecowboy Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 πως κανουμε ποστ το widget απο το soundcloud ξερει κανεις? in any case here it is a μικρο mixaki που εκανα σημερα... enjoy https://soundcloud.com/john-triantafillopoulos/funkadelic2014-03-28
viper2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 αυτα δεν ειναι ακουστικα για mixing, ο χρωματισμος θα παει στο full, χωρια που τα ασυρματα κατα πασα πιθανοτητα θα σου προσθετουν και ms η αλλιος "lag" για να στο πω και αλλιως πηρα τα pioneer ta hdj-500 σαν δευτερα ακουστικα για να μην ταλαιπωρω τα hd25 ολη την ωρα και παρολο που υποτιθετε οτι ειναι dj ακουστικα και οτι εχουν μπασσο μπολικο (για τα λευτα τους τουλαχιστον) ο ηχος τους ειναι τοσο μουντος σε σχεση με τα hd25 που mix δεν καταφερα να κανω μαζι τους σωστο με δυσκολευανε...(ειδικα οταν προσπαθουσα να μιξαρω acapelas πανω σε αλλα κομματια) σκεψου τωρα αυτα που ποσταρες εσυ πουνε για κανενα παιχνιδακι μονο... γνωμη μου ειναι να παρεις ακουστικα με καλωδιο που ειναι σχεδιασμενα για dj's και οχι τετοια consumer... Okay, δείχνεις να το έχεις ψάξει το θέμα. Ερώτηση 1 Τι πρότεινεις για ακουστικά dj που να ειναι αχρωματιστα; Ερώτηση 2 Παίζει καμία προταςη για monitor ηχεία που να δουλεύουν καλά στα mid και να κάνουν μέχρι 100 ευρώ ή να το ξεχάσω. Thanks
spacecowboy Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 για ακουστικα εξαρταται που θες να κινηθεις (οικονομικα) γνωμη μου ειναι οτι καλυτερα να βαλεις το χερι λιγο ποιο βαθεια στην τσεπη γιατι θα σε βοηθησει και στη δουλεια σου και δεν θα χαλασει ευκολα (σπασμενες στεκες ειναι συχνο φαινομενο) προτεινω HD 25 II που εχω απο πρωτο χερι εμπειρια και εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος απο κατασκευη ειναι σκυλια αν τα προσεχεις εστω και ελαχιστα θα τα εχεις για πολλα πολλα χρονια προσοχη ομος δεν εχουν εντυπωσιακο ηχο δεν μπουμπουνανε τα μπασσα κτλπ σωστο ηχο εχουν και καθαρο (εχει διαφορα) απο εκει και περα εχω ακουσει πολυ πολυ καλα λογια και για τα AIAIAI TMA-1 καθως και για την dj σειρα ακουστικων της audio technica http://eu.audio-technica.com/en/products/subcategory.asp?catID=5&subID=40 οπως και ναχει μακρια απο "μοδες" αλα beats.. για monitors ας σου πει κανενας αλλος γιατι δεν πολυ κατεχω... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα