viper2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Φίλτατε viper, να προσθέσω ότι οι περισσότεροι 'DJ' είναι, πλέον, για παιδικό πάρτυ. Πραγματικά, πόση κακογουστιά υπάρχει... Προτιμώ να πάω στα κλαρίνα, παρά στα υποτιθέμενα 'χλιδάτα' clubs που για να μπεις πρέπει να έχεις φορέσει την Άρτα, τα Γιάννενα και ό,τι άλλο μπορείς, να έχεις 4 'κουκλάρες' στην παρέα, να οδηγάς από Πόρς (Porsche) και πάνω, να διαθέτεις πιστωτική κάρτα, να έχεις πατέρα τον ίδιον τον ιδιοκτήτη...και όλα αυτά...για να ακούσεις ό,τι μουσική παίζει και το διπλανό μαγαζί, το παραδιπλανό, κτλ... Ελπίζω να μη βγήκα εκτός θέματος. Βασικά δεν έχω καταλάβει αν ειναι κακογουστία ή φοβος ή ακουστική αναπηρία η όλη φάση. Όπως και να εχει, υπάρχει θέμα. 1
Geosim79 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 απορία...πότε ακούσατε ''καλή μουσική'' ή έστω ''καλό DJ'' στα υποτιθέμενα χλιδάτα clubs? 1
Stefanos-Markos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 απορία...πότε ακούσατε ''καλή μουσική'' ή έστω ''καλό DJ'' στα υποτιθέμενα χλιδάτα clubs? Ποτέ. Εκτός αν πρόλαβες εποχές +Soda και Venue στα πάνω τους ή άμα έρχεται κάποιο μεγάλο όνομα. 2
Defector Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 απορία...πότε ακούσατε ''καλή μουσική'' ή έστω ''καλό DJ'' στα υποτιθέμενα χλιδάτα clubs? Πειραιώς, Venue, 2002 (και στο Μοναστηράκι, το 2004). Ήταν οι χώροι που πραγματικά ντρεπόσουν να πατήσεις. Το 2004 και έπειτα, το Venue πήρε την κάτω βόλτα, και 'στυλιστικά' και 'μουσικά'. Πλέον, δεν υπάρχουν τέτοια μεγάλα projects. Μην μιλήσω για την ποιότητα μουσικής/ήχου, με λιγοστές εξαιρέσεις, βεβαίως, βεβαίως.
Geosim79 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 2 gigs έχω να θυμάμαι από το Venue...1)με Sasha και 2) το fest συνεργσίας με Soda και Umatic...Digweed,Lawler, και δυστυχώς Tiesto...κατά τα άλλα ο Big Chill με άφηνε παγερά αδιάφορο...
Defector Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 2 gigs έχω να θυμάμαι από το Venue...1)με Sasha και 2) το fest συνεργσίας με Soda και Umatic...Digweed,Lawler, και δυστυχώς Tiesto...κατά τα άλλα ο Big Chill με άφηνε παγερά αδιάφορο... Ο Τσιλ αφήνει τους πάντες αδιάφορους, φίλε μου. :Ρ (Τουλάχιστον, ως 'μουσικός').
spacecowboy Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Εν τω μεταξύ ρε παιδιά.. για να ξέρω στο εγγύς μέλλον.. Με ενδιαφέρει κάργα η ιδέα σπαστών, ασύρματων, κλειστού τύπου εργαλεία.. τα οποία να έχουν sensitivity τουλάχιστον 110db, γιατί όταν παίζω μπιστάει όλη η γειτονιά, και όσο γίνεται με καλαίσθητη όψη.. ..Και με τα λιγότερα χρήματα που μπορώ να τα έχω όλα αυτά. :'D ασυρματα...no wonder που δεν σου απανταει κανεις δείτε λίγο τι κάνει ο deck wizard James Zabiela με το RMX-1000 station της Pioneer! performance με @ρχιδια οχι μαλακιες..ακομη και ενα χρονο μετα το βλεπω και με πορωνει
Geosim79 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 @Spacecowboy Ο James Zabiela είναι κορυφή...Τον ακούω από τα πρώτα του βήματα γύρω στο 1999-2000 που ακόμα και τότε έκανε χρήση του Korg Kaoss Pad...πολλοί απλώς πατάνε buttons με αποτέλεσμα να δημιουργούν θόρυβο, αυτός παίζει τόσο άνετα με τα FX και σε τέτοιο βαθμό συγχρονισμού που κυριολεκτικά όπως είπες σε πορώνει...a real craftsman, και δεν αποτελεί έκπληξη γιατί η Pioneer βασίστηκε πάνω του για όλη την σειρά των CDJ's MK...κρίμα που δεν επισκέπτεται τα μέρη μας(promoters attention)! free masterclass... 3
spacecowboy Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 φοβερο performance και το νιωθει το ευχαριστιεται μεσα απο την καρδια του τον βλεπεις...πολυ πολυ καλος!αν και μουσικα ειμαι λιγο ποιο παλιας κοπης househead και προτιμω κατι τετοιο https://www.youtube.com/watch?v=45nBi2gPSEU 1
Geosim79 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Derrick Carter legend!...τον έχω δει στο 2nd Room του Fabric να παίζει b2b με τον Mark Farina σε τρελό set up...4 turntables/4CDJ/2 Samplers...φοβερό feeling!...πρέπει να έχω κάπου και το set κατεβασμένο...αν το θέλεις ρίξε pm να το βρώ και σου το στείλω! 1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Παιδιά καλά το πάτε. Αλλά το ότι υπάρχει μίξη μονάχα στο Boiler Room, ότι το Σόντα έπαιζε ποιότητα, και πως η House και η Ambient είναι αυτές που θα κυριεύσουν ΚΑΙ αυτό το τόπικ.. με στεναχωρούν σαν δεδομένα.Υπέροχα αλάνια μου, όλοι με House, 128, 4/4 repeat, 4:20 blaze it, ξεκινήσαμε (επιστήμη). Η ηλεκτρονική όμως δεν έχει ταβάνια.. η House έχει.Progressive, House, Electronica που σας έχουν σαγηνέψει ανέκαθεν, έχουν πολύ διαφορετική μίξη από ό,τι τα Dubstep, DnB και TRΛP λόγου χάριν. Λόγω αρμονικής των κομματιών σίγουρα δε μπορώ να παίζω ταυτόχρονα για 1 λεπτό 2 κομμάτια στην DnB, λόγω πιθανής βαβούρας. Δεν είναι και δεν πρέπει να είναι η μοναδική φύση της μίξης αυτή όμως. Έτσι μάθατε, και έτσι τζαμάρατε εσείς.Με ένα Launchpad από την άλλη, με μερικά λογάκια/Samples, και άπειρα Effects για build ups, καταφέρνεις και κάνεις Drop στο Drop και υπέροχες μίξεις οι οποίες δεν μπορούν να γίνουν από το κάθε παλικαράκι, πόσο μάλλον Live set. Και το MixMeister είναι λίγο, αν δεν έχει κάποιος ιδέες, πολύ σχετικά keys και έμπνευση.Αν θέλατε τέτοιες μίξεις, εδώ ήμουν. Αλλά επειδή ξέρω πως είστε λίγο κολλημένα μυαλά στη μουσική οι περισσότεροι.. απλά κρατήστε το topic, που τόσο γουστάρετε, NON-FUCKING-SNOB...σε αντίθεση με όλα τα άλλα στο Web. Μπας και υπάρχει ΜΙΑ πόρτα να διαβαίνω και να χαζεύω. Υ.Γ: Δημιουργικός, νόστιμος και ταξιδιάρης DJ ο Nathan Fake πάντως, αλλά ένας κοντός Μεξικάνος (w/e) που ακόμα κιτς-ο-scratchάρει Ladies and Gents.. ..μετράει το ίδιο σαν DJ για εμένα και για πολύ κοινό διότι καταφέρνει τα αταίριαστα να ταιριάξουν - on the fly. Hybrid, m'f'ckers. Next Generation, imho.
spacecowboy Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Αν θέλατε τέτοιες μίξεις, εδώ ήμουν. Αλλά επειδή ξέρω πως είστε λίγο κολλημένα μυαλά στη μουσική οι περισσότεροι.. απλά κρατήστε το topic, που τόσο γουστάρετε, NON-FUCKING-SNOB. συγνωμη κιολας αλλα δεν ειδα κανενα να snobαρει dnb dubstep κτλ...υπαρχει χωρος για τα παντα αρκει να υπαρχει αγαπη για τι μουσικη και μερακι... απο εκει και περα τωρα τi να πω κιολας house ακουω προσωπικα δεν ειπα οτι ειναι οτι ποιο συνθετο ως ειδος αλλα ειναι ποιο κοντα στην soul-jazz-funk που γουσταρω, δεν ηξερα οτι θα πρεπει να λεω οτι ακουω dnb και dubstep για να μη με αποκαλεσεις snob ποιο πολυ μου κανει οτι εσυ snobαρεις την house και μας αποκαλεσες και κολλημενα μυαλα... peace!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Αν σου κάνω μια μιξούλα από αυτές που σου αρέσουν, θα τη σνομπάρω;Πες ναι Εαν την ακούσετε και την εκτιμήσετε μετά, το βάζω στο πρόγραμμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα