zitsos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Άντε ρε παιδιά να βοηθήσει κανείς...,βασικα ολλα τα μαγαζια σηγουρα εχουν εναν μικτη που εκει πας και κουμπωνεις την καρτα σου...τωρα για τον τροπο που παιξεις και τη θα παιξεις ειναι μια μεγαλη ιστορια...
Geosim79 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 γνώμη μου....πάρε αυτό αντί το DDJWEGO της Pioneer http://www.skroutz.gr/s/4220534/Pioneer-DDJ-SB.html με 216 ευρώ θα είσαι υπερπλήρης για αυτό που θέλεις.
TasosV1908 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 ριξτε μια ματια http://www.insomnia.gr/classifieds/gadget/variousgadgets/674676-s4-mk2/
TheDevilMayCare Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Φιλοι & φιλες = KGP, οποιος το εχει παθει -ελπιζω οχι!-, απανταει:τι αποτελεσμα θα ειχε αν πεσει π.χ. ποτο σε (dj) controller? Σε λαπι-τοπι, εκτος κι ειναι αδιαβροχο, πιθανοτατα το ξεχναμε μετα,αλλα οι controller χμ, μπας και επιβιωνουν απο τυχον "λουσιμο"? Ρωταω εγω παλευουν τη ψυχρολουσια, η ειναι <ευαισθητουληδες>?
amplaxoublis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Καλησπερα παιδια! Ασχολουμαι ερασιτεχνικα με το djing καποιον καιρο και θελω να αγοτασω μια εξωτερικη καρτα ηχου... Βοηθαει αρκετα στο να συνδεεις ευκολα κοντρολλερς μικτες , ενισχυτες κτλπ!Περα απο αυτα.. υπαρχουν και αλλα πλεονεκτηματα?
stratigos24 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Ακουστικά εως 50 ευρώ από Ελλάδα. Καμια πρόταση? Αλλού μου προτάθηκαν τα akg k92 και akg k518 για τα οποία διαβάζω πολύ καλές κριτικές (για το κ92 λίγο πιο καλές) αλλά οπτικά πιο ταιριαστό είναι το κ518. Πιο εμφανίσιμο.. Ακόμα, το ακουστικό θέλω να έχει ''καλή ένταση'' γιατί κάτι tdk mp100 (32ohm λέει... τώρα δεν ξέρω) που είχα δοκιμάσει και δουλέψει για λίγο όταν μου είχε χαλάσει ένα καλό stanton που είχα, δεν είχαν καλή ένταση από τον hercules air plus που έχω. Από την audio kontrol 1 όμως είχαν μια χαρά. Το θέμα είναι ότι δουλεύω μόνο με τον κοντρολλερ πλέον και η κοντρολ 1 μένει σπίτι..
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Φιλοι & φιλες = KGP, οποιος το εχει παθει -ελπιζω οχι!-, απανταει: τι αποτελεσμα θα ειχε αν πεσει π.χ. ποτο σε (dj) controller? Σε λαπι-τοπι, εκτος κι ειναι αδιαβροχο, πιθανοτατα το ξεχναμε μετα, αλλα οι controller χμ, μπας και επιβιωνουν απο τυχον "λουσιμο"? Ρωταω εγω παλευουν τη ψυχρολουσια, η ειναι <ευαισθητουληδες>? κοντρόλλερ μπορεί να χαλάσει και από σκόνη, και από χίλια άλλα δυο. Εάν δεν ΤΟΝΙΖΕΙ στη διαφήμηση του προϊόντως, πως είναι "WATERPROOF" ο μίκτης, δηλαδή ούτε καν "DIRTPROOF / WATER RESISTANT" τότε έχε το νου σου και αν το θες για καιρό μη σου πω βάζε και καπάκι για τη σκόνη.. Τα παλαιά δικάναλα λειτουργούν ακόμα.. τώρα με τα midi, σε ότι price range και να πας πάντα βλέπω πως θέλουν προσοχή και προδέρμ. Που είναι αυτό το KGPC όντως.. ποιος κακός άνθρωπας το 'διωξε.. 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Βασικα καλημερα σας και σε ευχαριστω για την απαντηση! Απο 'κει και περα, αυτο που αναφερεις ειναι ιδιαιτερως σημαντικο και, δυστυχως, εχω μεινει...με/στηνπροσωπικη εμπειρια που ειχα-ω (ως μουσικος και ραδιοφωνικος παραγωγος), με εξοπλισμο που τονλες ανθεκτικο, σιγουρα και με το παραπανω -ισως και επειδη ειναι πιο στιβαροπρωτογονα ολα εκεινα Για λαπτοπ ειδικα, εχουν γνωσιν οι φυλακες: Ομως για controller, πιανομαι αδιαβαστος, θεωρουσα οτι θα προσφερε μια, εστω μικρη, "ασφαλεια"... Που είναι αυτό το KGPC όντως.. ποιος κακός άνθρωπας το 'διωξε.. Ενδεχομενως, οπως ελεγε φιλος διευθυντης προγραμματος:<<....(ξεχασε τον-την!) αυτον-αυτη, τωρα κανει καριερα!>>
stevemusicdj Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Καλημέρα κι απο μένα έψαξα να βρώ Ελληνικό φόρουμ για dj decks και κονσόλες και δεν βρήκα κάτι ελπίζω εδώ στο φόρουμ του insomnia να πάρω κάποιες απαντήσεις, ψάχνω για dj deck για ήμι επαγγελματική χρήση προορίζεται για μαγαζί όμως δεν είναι club ειναι kafe - bar που το Σαββ/Κυριακο ''ανεβάζει'' λιγο παραπάνω την ένταση δεν έχω καμία εμπειρία απο τα νεας τεχνολογίας dj decks αυτό που ξέρω είναι μόνο μέσω υπολογιστή με το Virtual dj και κάποια άλλα προγράμματα με απλή κονσόλα τα λεφτά που διαθέτω είναι ταβάνι 300 ευρώ αυτά που έχω βρεί μόνος μου είναι αυτό: http://www.pioneerdj.com/en/product/controller/ddj-wego3/black/overview/ και αυτό: http://ca-microland.skroutzstore.gr/p.HERCULES-DJ-Control-AIR-S-Series-USB-DJ-Controller.1281558.html κατα τη γνωμη μου σε αυτα τα λεφτα το καλυτερο που μπορεις να παρεις ειναι ειτε ενα μεταχειρισμενο native instruments traktor s4 mk2.........ή ενα traktor t1
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Χρειάζομαι τη βοήθεια σας, ΟΣΟ ΔΕ ΠΑΕΙ. Μετά από 2-3 έτη αποχής από το bedroom-DJing, δεδομένου πως είχα ένα φθηνό μίκτη δικάναλο και γύρω γύρω τα Traktor μου, ο μίκτης είχε παραδώσει, δεν ήθελα να αγοράσω πάλι φθήνια όμως, ήθελα Traktor, και δεδομένων των τότε αφραγκιών (προτεραιοτήτων) το πάγωσα εντελώς. Τώρα όχι μόνο θα πρέπει να ξαναμπώ στη διαδικασία να ξανακάνω master το TRAKTOR F1 το οποίο δεν ήταν easy-busy από μόνο του, θα πρέπει να κόψω το λαιμό μου να τα συνδέσω σωστά. Και εκεί σας θέλω γιατί πάει να μου στρίψει. Την εξωτερική κάρτα ήχου λ.χ. δε μπορώ να τη κάνω με τίποτα να συνδεθεί. (Γενικά με το καλωδιομάνι και τις συνδεσμολογίες είχα κάνει struggle και τότε). Το τελικό DJ SETUP μου αποτελείται από : Soundcard : TRAKTOR AUDIO 2 mk2 Center DECK : TRAKTOR S2 Sampler : TRAKTOR F1 FX / Extras : TRAKTOR X1 mk2 Monitors : LOGITECH Z-5500 5.1 Δεν ξέρω, κυριολεκτικά τι να συνδέσω με τι, πέρα από τα απλούστερα F1/X1. Μη με ρωτήσετε πως έπαιζα, δε θυμάμαι αν έφευγε καλώδιο ANALOG από το μίκτη ή τη κάρτα ήχου προς τα ηχεία. Τα ηχεία μου κανονικά παίζουν με OPTICAL, άρα θα αλλάζω mode για να μιξάρω, σε analog Mode. Δυστυχώς σε Stereo X2, γιατί τα άλλα Modes είναι ψιλο-σκουπίδια. Σας υπερπαρακαλώ, εάν κάποιος γνωρίζει, τα απαραίτητα καλώδιο θεωρώ πως τα έχω όλα. Πείτε μου τι κάνω με τι. Υ.Γ.: Επίσης, με καίει πάρα πολύ το πως να βάλω τα Directories. Θα ήθελα ο,τι σχετίζεται με το Traktor να πηγαίνει σε έναν 1TB εξωτερικό HDD που πήρα για αυτή τη δουλειά. Θα έχει και όλη τη μουσική μου μέσα, ούτως ώστε να σπάσω το boundry του bed-room και ίσως με κάνα Netbook φτάσω να μιξάρω μέχρι και στη..... ταράτσα. ΟΛΑ τα Directories τα έβαλα στον εξωτερικό πάνω στο installation του Traktor.. πάλι όλα τα NativeInstruments στοιχεία (samples/stripes etc) πήγαν στο κύριο φάκελο My Documents που βρίσκεται στο C : . Μου έχουν σπάσει τα νεύρα πριν ξαναξεκινήσω.
thelos257 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2024 Καλησπερα στο virtualDJ πως μπορω να ενεργοποιησω να πηγαινει στο επομενο κομματι χωρις να το βαλω να χειροκινητα ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα