Προς το περιεχόμενο

Official DJ Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα.Είπα να μην ανοίξω καινούριο τοπικ μιας και υπάρχει αυτό.

Μόλις έγινα 18 και σκέφτομαι να αρχίσω να ρωτάω σε cafe και bar, για να παίζω μουσική.

Ασχολούμαι εδώ και 2 χρόνια περίπου,τα είδη που μου αρέσουν είναι deep,tech,nu,garage,electro..έχω αποφασίσει(τώρα που με παίρνει δλδ) να μην κάνω "εκπτώσεις" και όποιος μου ζητήσει να βάλω και λίγο παντελίδη να του πω ένα όχι ευγενικά και να πάω παρακάτω.

Μουσική παίζω με το serato σε ένα toshiba laptop με μια focusrite scarlett.

Αυτό που με αγχώνει πάρα πολύ όμως και είναι και ο λόγος που δεν έχω ακόμη ξεκινήσει να ψάχνω μαγαζιά είναι το τι εξοπλισμό θα συνταντήσω στο κάθε μαγαζί, έχω μάθει να παίζω μόνο σε software και όχι σε hardware.

Τι μηχανήματα έχουν συνήθως σε καφετέριες?

Ποιός είναι ο πιο συνηθης τρόπος για να συνδέσω το λαπτοπ μου με τα ηχεια του μαγαζιού?(απο τον μικτη στη κάρτα ηχου μου, κατευθείαν τα ηχεία πάνω,κάπως αλλιώς)?

Ξέρω, μπορεί να ακουγωνται γελοια αυτά που ρωτάω αλλά το γεγονός οτι μέχρι τώρα δεν είχα καμια επαφή με hardware με αγχώνει απίστευτα.

Όποιος θέλει ας δώσει καμιά συμβουλή. :-)

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα. Αγόρασα πρόσφατα την Hercules RMX2 (έχει ενσωματωμένη κάρτα ήχου) και την χρησιμοποιώ με το Virtual dj 8 pro στο PC μου και όλα  πάνε, μέχρι στιγμής,  μια χαρά. Δεν κάνω χρήση επαγγελματική, απλά παίζω μουσική για φίλους

Η απορία μου είναι αν μπορώ να συνδέσω την κονσόλα με tablet android και ποιο πρόγραμμα (apk) θα αναγνωρiσει μέσω καλωδίου την κονσόλα?

Αν προκύψει απάντηση, ποια είναι τα καλώδια που πρέπει να αγοράσω και ποιες ρυθμίσεις πρέπει να γίνουν για τη σωστή συνδεσμολογία των συσκευών. Ο ήχος θελω να βγαίνει από το Tablet στο οποίο συνδέω ηχιάκια υπολογιστή(όσο κουλό και αν ακούγεται). Το ρωτάω γιατί για την αναγνώριση και σωστή ρύθμιση της κονσόλας με το PC, έφτυσα αίμα. Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις να αναλαμβάνει service σε pioneer cdj 100s ? Μου κολλάει μονίμως ON το d-out, ενώ το έχω κλείσει από το διακοπτακι του.

thanks!!

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα. Αγόρασα πρόσφατα την Hercules RMX2 (έχει ενσωματωμένη κάρτα ήχου) και την χρησιμοποιώ με το Virtual dj 8 pro στο PC μου και όλα  πάνε, μέχρι στιγμής,  μια χαρά. Δεν κάνω χρήση επαγγελματική, απλά παίζω μουσική για φίλους

Η απορία μου είναι αν μπορώ να συνδέσω την κονσόλα με tablet android και ποιο πρόγραμμα (apk) θα αναγνωρiσει μέσω καλωδίου την κονσόλα?

Αν προκύψει απάντηση, ποια είναι τα καλώδια που πρέπει να αγοράσω και ποιες ρυθμίσεις πρέπει να γίνουν για τη σωστή συνδεσμολογία των συσκευών. Ο ήχος θελω να βγαίνει από το Tablet στο οποίο συνδέω ηχιάκια υπολογιστή(όσο κουλό και αν ακούγεται). Το ρωτάω γιατί για την αναγνώριση και σωστή ρύθμιση της κονσόλας με το PC, έφτυσα αίμα. Ευχαριστώ προκαταβολικά

Γιατί να βαλεις το tablet σαν πηγή ήχου οταν όλοι το εχουν σαν controller ή στην καλύτερη σαν drum machine?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

η Panasonic λανσάρει μια νέα εκδοχή του θρυλικού Technics SL MKII

Technics-SL-1200GAE-front.jpg

τιμή εκκίνησης 4000 δολλάρια.....

την ίδια ώρα ένα prototype Denon turntable εμφανίστηκε στην έκθεση της NAAM πριν λίγες ημέρες

denon_vl12-720x360.png

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα κι απο μένα έψαξα να βρώ Ελληνικό φόρουμ για dj decks και κονσόλες και δεν βρήκα κάτι

ελπίζω εδώ στο φόρουμ του insomnia να πάρω κάποιες απαντήσεις,

ψάχνω για dj deck για ήμι επαγγελματική χρήση προορίζεται για μαγαζί όμως

δεν είναι club ειναι kafe - bar που το Σαββ/Κυριακο ''ανεβάζει'' λιγο παραπάνω την ένταση

δεν έχω καμία εμπειρία απο τα νεας τεχνολογίας dj decks αυτό που ξέρω είναι μόνο μέσω υπολογιστή με το 

Virtual dj και κάποια άλλα προγράμματα με απλή κονσόλα τα λεφτά που διαθέτω είναι ταβάνι 300 ευρώ

αυτά που έχω βρεί μόνος μου είναι αυτό: http://www.pioneerdj.com/en/product/controller/ddj-wego3/black/overview/

και αυτό: http://ca-microland.skroutzstore.gr/p.HERCULES-DJ-Control-AIR-S-Series-USB-DJ-Controller.1281558.html

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα κι απο μένα έψαξα να βρώ Ελληνικό φόρουμ για dj decks και κονσόλες και δεν βρήκα κάτι

ελπίζω εδώ στο φόρουμ του insomnia να πάρω κάποιες απαντήσεις,

ψάχνω για dj deck για ήμι επαγγελματική χρήση προορίζεται για μαγαζί όμως

δεν είναι club ειναι kafe - bar που το Σαββ/Κυριακο ''ανεβάζει'' λιγο παραπάνω την ένταση

δεν έχω καμία εμπειρία απο τα νεας τεχνολογίας dj decks αυτό που ξέρω είναι μόνο μέσω υπολογιστή με το

Virtual dj και κάποια άλλα προγράμματα με απλή κονσόλα τα λεφτά που διαθέτω είναι ταβάνι 300 ευρώ

αυτά που έχω βρεί μόνος μου είναι αυτό: http://www.pioneerdj.com/en/product/controller/ddj-wego3/black/overview/

και αυτό: http://ca-microland.skroutzstore.gr/p.HERCULES-DJ-Control-AIR-S-Series-USB-DJ-Controller.1281558.html

Γνώμη μου καλυτερα να πάρεις (μεταχειρισμένα ) audio interface και μικρούς controllers και να σου μείνουν και λεφτά.

In other news

Έσκασε αυτό στο twitter και είπα να το μοιραστω.

http://www.electronicbeats.net/feed/eb-presents-native-sessions-sonic-hooks-crafting-signature-sound/

Επίσης έτσι και ανεβάσετε set or production, μας ενημερωνετε

^^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...