Προς το περιεχόμενο

Official DJ Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να τα παρουν στο ταφο τους τα λεφτα για τις κ*λοθηκες τους, πιο ακριβες απ'το μικτη

Πλάκα πλάκα..  :-D

Ναι, όντως κουλό αυτό με το djuced 40. Τί να πω... και μου το έκανε σε 2 διαφορετικά συστήματα (σταθερό και λάπτοπ).

όπως και να χει, τώρα με το virtual είμαι οκ αν και δεν ήξερα ότι η plus έκδοση (δηλαδή η έκδοση που παίρνεις για μόνο έναν controller.. τον controller που έχει ο καθένας δηλαδή..) δεν γίνεται να ορίσεις άλλη κάρτα ήχου και πρέπει να δουλέψεις με αυτή του controller. Πήγα να βάλω την audio kontrol 1 ως κάρτα ήχου και λέει άλλα 99 ευρώ (+23% φπα) όσο πήρα δηλαδή την έκδοση virtual dj plus..

Το κακό με τον controller είναι ότι στο μαγαζί δεν ακούω καλά στα ακουστικά Πέμτες/Παρασκευές/Σάββατα που παίζουμε με μεγάλη ένταση (ενώ πχ με την audio kontrol 1 είχα τρελή ένταση στα ακουστικά χωρίς να την έχω στο τέρμα) και έτσι έβγαλα από την έξοδο των ακουστικών του controller με ένα καλώδιο καρφί σε rca σε ένα κανάλι του μείκτη του μαγαζιού, το οποίο και κάνω σόλο στην έξοδο των ακουστικών του, συνδέω τα ακουστικά μου στον μείκτη και ακούω από εκεί το επόμενο κομμάτι κλπ..  :P

• Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα εχω μια ερωτησουλα οσον αφορα το σκελος ενος κομματιου! Αμα δοθει σε εναν εμπειρο dj ενα κομματι που δεν ξερει, με τν βοηθεια των ακουστικων θα βρει ποτε μπαινουν βοκαλς και ολα?

Εχω ιδεα απο την δομη ενος κομματιου γενικα ! Οποιος απαντησει θα του πω γιατι ρωταω

Δημοσ.

βασικά πούλησα τα 2 Denon DNS για να πάρω αυτό....πλέον νομίζω πως από θέμα set-up είμαι ολοκληρωμένος....

Μουσική μόνο από εδώ και πέρα:-)

Δημοσ.

ο ορισμός του DJing...από ambient,electro,hip-hop,nu soul, μέχρι house,techno και rock.

12 ωρες? dafaq is this? Καλο το σετ though 

Δημοσ.

βασικά πούλησα τα 2 Denon DNS για να πάρω αυτό....πλέον νομίζω πως από θέμα set-up είμαι ολοκληρωμένος....

Μουσική μόνο από εδώ και πέρα :-)

Για 2ο cdj τι εχεις? 

12 ωρες? dafaq is this? Καλο το σετ though 

Οι τυπαδες γενικα απο αυτο το καναλι ειναι σκυλια! Απιστευτα set up ,playlists και ολα!

• Like 1
Δημοσ.

@amplaxoudis

δεν έχω 2ο CDJ....2 Technics SL1200 MKII,Allen & Heath Xone 42 και CDJ-900...κυρίως παίζω με βινύλια και timecode οπότε δεν καίγομαι για δεύτερο CDJ, αν κάποια στιγμή μελλοντικά έχω την ευκαιρία θα πάρω ακόμα ένα...

@viper2005

O Derek Plaslaiko είναι εξαιρετικός DJ, με μεγάλη εμπειρία τόσο στην σκηνή της Νέας Υόρκης όσο και στο Βερολίνο που ζει τα τελευταία χρόνια...το να αρχίζεις ένα set με Aphex Twin και 12 ώρες μετά να κλείνεις με το Purple Rain του Prince θέλει GUTS:-)

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα

Θα ήθελα την βοήθεια σας μιας και διάβασα όλες τις προαναφερόμενες αναρτήσεις και βλέπω ότι το έχετε το αντικείμενο. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω DJ Controller μέχρι 250ευρώ με ενσωματωμένη κάρτα ήχου. Δεν παίζω σε μαγαζιά αλλά μόνο για φίλους και έτσι δεν με ενδιαφέρει επαγγελματικά. Μέχρι τώρα είχα τον πρώτο HERCULES αλλά πλέον τα έχει παίξει και ψάχνω για κάτι που θα κρατήσει για αρκετό καιρό. Από την έρευνά μου έχω δει να λένε καλά λόγια για αυτόν http://www.skroutz.gr/s/6955352/Numark-Mixtrack-Pro-3.html?keyphrase=NUMARK+Mixtrack+Pro+3

Αλλά το Tractor dj που δίνει μαζί δεν επιτρέπει εγγραφή και δεν γνωρίζω αν είναι απόλυτα συμβατός με Virtual DJ που έχω συνηθίσει.

Οποιαδήποτε βοήθεια σας, θα είναι ευπρόσδεκτη μιας και δεν έχω τις απιτούμενες γνώσεις για πιο ειδικά θέματα όπως (asio drivers κλπ).

Υ.Γ. ανεβάζω και ένα δικό μου σετακι με τoν  JURASSIC μίκτη που διαθέτω :))

https://soundcloud.com/agiannako/everlasting-alexmix

Δημοσ.

Εγώ ήθελα να πάρω τον ddj sb αλλά δεν τον είχε κανένα φτηνό σκρουτζομάγαζο διαθέσιμο ,όχι ότι με χάλασε ο mixtrack :P

Δημοσ.

βγαινει καινουργιο traktor pro και βλεπω οτι τα περισσότερα changes ειναι για τους καινουργιους controller τους 

Version 2.10.0:

• Support for the new TRAKTOR KONTROL S5 TRAKTOR - 2.10.0 is the first version to include support for the new TRAKTOR KONTROL S5 controller. Please see the KONTROL S5 documentation for a description of the features and workflows. In order to support the KONTROL S5, TRAKTOR 2.10.0 also comes with the required Controller Editor update.
  • Aux Input now supports 2 Stereo Inputs - The KONTROL S5 has both a Microphone and Aux Line Input which both feed through the “AUX” knob in TRAKTOR. In order to support both inputs simultaneously, the Aux Input section of the “Input Routing” preference page now supports two simultaneous inputs which are summed together and fed to the “AUX” knob. Though this addition was required for KONTROL S5 support, the feature is available for all users.
  • Fixed an issue with legacy Scratch - Certified devices In TRAKTOR 2.9.0, Scratch support was broken for some of the legacy Scratch Certified devices, such as the Korg Zero4. This issue has now been fixed.
  • Fixed Remix Deck Tempo Control from KONTROL S8 & D2 - In TRAKTOR 2.8.1, a bug was introduced that sometimes made the BPM adjustment for Remix Decks via KONTROL S8 and D2 unavailable. This issue is now fixed. 2.5.
  • Fixed TRAKTOR Freezes/Hangs with certain WAV files - A problem related to ID3 tagging of WAV files which could cause TRAKTOR to freeze/hang has been fixed.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...