Defector Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, viper2005.Τα εν λόγω ακουστικά είναι μόνο για οικιακή χρήση.Ο ήχος τους δεν υπάρχει και, πίστεψέ με, έχω ακούσει/τεστάρει πολλά.Να postάρω κι εγώ τραγούδι, λοιπόν:https://www.youtube.com/watch?v=YmQwVoGT2W4 Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2015 από Defector
viper2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 η απάντηση της Pioneer στο Z2 της Native Instruments καλο αλλα δεν κανω freestyle Καλησπέρα, viper2005. Τα εν λόγω ακουστικά είναι μόνο για οικιακή χρήση. Ο ήχος τους δεν υπάρχει και, πίστεψέ με, έχω ακούσει/τεστάρει πολλά. Να postάρω κι εγώ τραγούδι, λοιπόν: https://www.youtube.com/watch?v=YmQwVoGT2W4 μια χαρα in other news εκει που εισαι σε φαση slaving away στο exceloχαρτο, κανεις ενα μικρο διάλειμμα με καποιον dj Να παιζει στο booth πισω σου... Παιζει καμια αγγελια εργασιας για το thelab? Ακομα και αποθηκαριος θα πηγαινα
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 οριστε φιλε παραθετω παλιο και νεο Το παλιο ειναι στη φαση που το τραβηξα, και καταλαβα πως ειναι ανωφελο αν δεν βαλω κατι να το λιωσω απο κατω και το νεο fader απ' οτι βλεπετε θα επικοινωνει μεσα απο αυτα τα δοντακια Τα εχω καταλαβει σωστά; πανευκολη δουλεια, το έκανα και όντως επικοινωνουν μέσω χαλκου, όπως και στις πλακετες δες τι μαθαινεις οσο ζεις μη εχοντας λ7 για σερβις καλάι/κολλητηρι και τα μυαλα στα καγκελα
viper2005 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 αγαπουλες, σε περιπτωση που δεν το ειδατε, εχει σκασει εδω και καιρο... Native Instruments NICNT Generator + other tools -TRACER [oddsox] edit δειχνει καλο (ειδικα το tags management) αλλα φοβαμαι οτι θα ειναι μεγαλος ρουφιανος...
+~CyBeR~+ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) edit : άκυρο Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2015 από +~CyBeR~+
Geosim79 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 ο ορισμός του DJing...από ambient,electro,hip-hop,nu soul, μέχρι house,techno και rock. 2
stratigos24 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Ερώτηση μήπως και γνωρίζει κάποιος... Οι εκδόσεις του control air (air, air s, air plus, air plus s) της Hercules, έχουν όλες το ίδιο fader? Δηλαδή αυτό που θέλω να μάθω είναι, αν έχουν όλες το ίδιο fader τεχνολογικά και αν όπως ''κόβει'' για scratching το fader του air plus το ίδιο ''κόβει'' και του απλού κλπ..
stratigos24 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Τελικά, βλέποντας το παραπάνω βίντεο που έβαλα (αυτό δηλάδή), πήγα και πήρα σήμερα το control air+ s. Στο παραπάνω βίντεο λοιπόν, φαίνεται να ''κόβει'' μια χαρά ο φίλος με το crossfader όταν scratchαρει και να κάνει και three click και να ακούγεται κιόλας.. (γιατί εγώ τα κάνω και δεν...) Σε μένα αντίθετα με το βίντεο έχει ένα deadzone το fader (αρκετά μεγάλο), ενώ έχω ρυθμίσει στο crossfader settings και έχω βάλει scratch curve. Eδώ οι ρυθμίσεις στο πανελ του air+ http://i.imgur.com/vtCTCT0.png Eδώ οι ρυθμίσεις στο djuced που συνοδευότανε μαζί με τον κοντρόλερ. http://i.imgur.com/23culKf.png Εδώ ένα βίντεο για να δείτε το deadzone: Kαμιά ιδέα?
stratigos24 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Τελικά, βάζοντας στο πανελ του air+ στο default (beatmix curved) τις ρυθμίσεις για το crossfader και ενεργοποιόντας τις ρυθμίσεις μέσα από το djused για το crossfader (έχει επιλογή για scratching αλλά εγώ έκανα ακόμα πιο ''κοφτερό'' με χειροκίνητες ρυθμίσεις στο διάγραμμα) και είναι σχεδόν άμεσο το κόψιμο: http://i.imgur.com/TY5eNq3.png
stratigos24 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Καμία ιδέα για τσάντα μεταφοράς του air+ s? Σε θήκη που έχω και κάθεται από 17άρι λάπτοπ δεν χωράει. Κάτι έχετε στο νου σας, εώς 20-25 ευρώ? 45 εκατοστά μήκος είναι ο κοντρολερ.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Έχει δουλέψει κανείς το djuced 40? σα στάρτερ προγραμμα ειν όμορφο δεν ειναι τρακτορ
stratigos24 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Kαλά, starter δεν θα το έλεγα.. σχετικά οκ ήταν αλλά εγώ είχα ένα θέμα και έτσι αγόρασα το virtual dj 8 plus (που είναι για έναν controller) και είμαι οκ τώρα. Απλά έλεγα μήπως το είχε και κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα με μένα στο djuced 40 (αν και με την εταιρεία που μίλησα μου είπε θα το ερευνήσει αλλά δεν έχει κάποια απάντηση ακόμα, είμαι ο πρώτος που ανέφερε κάτι τέτοιο. Το πρόβλημα: Είτε όταν όριζα την audio kontrol 1 για κάρτα ήχου και τον air+ σαν controller, είτε τον air+ ως κάρτα ήχου και controller (και στο laptop της δουλειάς και στο σταθερό στο σπίτι) κάποια στιγμή πήγαινε ο ήχος μόνο στο δεξί ηχείο και χανότανε και το μπάσο και έπρεπε να επανεκκινήσω το πρόγραμμα για να φτιάξει. Μου το έκανε και πάνω στη δουλεία (μετά από 7 ώρες χωρίς πρόβλημα) και έπαιζε στο μαγαζί μόνο στα δεξιά ήχεία και το μπάσο πήγε περίπατο και έτσι πήρα το virtual να ησυχάσω. Καμιά οικονομική θήκη για τον hercules air plus που θα βρώ? Καμία ιδέα? Είναι 46x26.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 το εχω χρησιμοποιησει αρκετο καιρο πολυ κουλο αυτο που σου κανει, δεν μου ετυχε γενικα καποιο θεμα στη πορεια και σε διαφορα update του μιας και γραφω να σου προτεινω να πας σε ταπετσερη να τα παρουν στο ταφο τους τα λεφτα για τις κ*λοθηκες τους, πιο ακριβες απ'το μικτη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα