Προς το περιεχόμενο

Official DJ Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Stripes και Transients...(folders) αμα εχεις κανει analyse 30k κομματια there is no way around it...θα μπορουσες να κανεις delete τα 2 folder και να κανεις analyse τα απαρετητα μονο αν χρειαζεσε τον χωρο

επισης θα μπορουσες να τα κρατησεις μονο στην τελευτεα εκδοση του traktor και να τα σβησεις απο της προηγουμενες...και αυτο θα σου σωσει αρκετο χωρο

ps. πεταει η 2.8.0 επιτελους μετα απο τοσα χρονια proper multithreaded optimization :D

Κάπου 300κ mp3...

Επίσης η 2.7.3 δεν μου ειχε ήχο και αναγκάστηκα να την ξηλωσω και να πάω στην 2.6.8 sth.

Ps. Η 2.8 υπαρχει σε torrent?

• Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

300k τραγουδια ολα analyzed? ουτε του παπα μη το πεις μια χαρα εισαι

στην τελικη εχεις χωρο για 300κ κομματια και σκαλωνεις στα 12giga? :P

(κανε ενα ξεσκαρταρισμα ομως)

σβησε τα stripes kai trancient folders σε ολες της εκδοσεις του traktor εκει μεσα που δεν χρησιμοποιεις

and you will be fine

ps. δε ξερω το εχω original

παντος στο ταμπλετακι με την version 2.8.0 και multithreading ανοιχτο πλεον ουτε καν κουναει απο τα 800mhz (η χαμιλοτερη ταχυτητα που μπορει να εχει)ενω στην 2.7.3 που ειχα πριν ηταν μονιμος στο 1.8ghz 

κανει τρελη δουλεια! επισης πλεον μπορεις να κανεις analyze τα τραγουδια σου σε 4 πυρηνες (4 τραγουδια ταυτοχρονα 1 σε καθε πυρηνα) καιρος ηταν ρε NI ;)

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά τυχαίνει να γνωρίζει κανείς αν μπορώ να καταφέρω να βγάλω τους Volume / Cross Faders του Hercules Air+ ξέρω γω και να βάλω κάνα Innofader;

Πραγματικά σκέφτομαι πως το feng shui του Air+ μου αρέσει πολύ, αλλά χάλασε για δεύτερη φορά.. αυτή τη φορά το Volume Fader του A Channel.. και σκέφτομαι μπας και το ενδυνάμωνα.
Το μόνο που μου λείπει atm είναι ένα τετρακαναλάκι, αλλά με το F1 και κόψιμο/ράψιμο έχω όσα channel θέλω.

Έχει μπει κανείς στη διαδικασία να τα αλλάξει ever;

Δημοσ.

ευκολα αμφιβαλω...με (heavy) πατεντες τα παντα γινονται

αποψη μου η πραγματικη ερωτηση που πρεπει να θεσεις στον εαυτο σου ειναι αν θες οντος να επενδυσεις σε "κινητηρα απο ferrari για να τον βαλεις σε zastava"

up to you, your money, your time,your call

• Like 1
Δημοσ.

Λες να μην το σκέφτομαι πως συγκριτικά με ένα DJM750 πιλοτάρω Zastava;

Έχω 750€ - 1000€ να δώσω για το endgame gear μου όμως; Όχι.

Φασόλι - φασόλι, αγόρασα ότι βλέπεις στην υπογραφή μου..

Άλλωστε ενημερωτικά ρωτάω, για να δω και πόσο κοστίζει και τι θέλει για να συμβεί.

Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Χρειάζομαι ακόμα καλώδια, βάσεις, studio speakers και κάνα Sony MDRV55, δεύτερο external USB hub με εξωτερική τροφοδοσία, και τα καθυστερώ και αυτά γιατί δεν ξέρω τι να πρωτοπληρώσω nowadays. =/

Κόβω φλέβα οριζόντια για το Traktor S8 λ.χ. δεν λέω όμως να στρωθώ 10 ώρες εργασία την ημέρα για να τα μαζέψω και να το πάρω.. Και έτσι ζω ζωάρα, αλλά w/ φασόλι φασόλι tactics.

Δημοσ.

βρε δεν αντιλεγω...απλα innofader στο air?γινεται αλλα με τα λευτα που θα δωσεις στης μοντες και στα ιδια τα (inno)fader περνεις νεο (καλυτερο) controller 

γνωμη μου η φτιαχνεις το air (με τα μανισια fader του) aka το στελνεις στη hercules η μαζευεις φασουλι φασουλι για κατι αλλο (η και τα δυο με αυτη τι σειρα) ;)

Δημοσ.

Γατάκια αφιερώστε λίγο χρόνο για αυτό, έστω ενώ τρώτε.

ευτυχως που δεν εφτιαξε το vestax vcm 600 γιατι ειναι ικανοι να το πουλαγαν σε τρελη τιμη...

Επισης, καβατζωσα vcm600 με 53 λιρες πριν απο μερικες εβδομαδες.

#love_ebay

Δημοσ.

^ Όντως είσαι μεγάλη k00fάλα. Μ' αυτό το vestax έκανα καριέρα.

Και γ_εί και το style του.

Vestax_VCM_600_3.jpg

Πόσο το πουλάς;

Δημοσ.

^ Όντως είσαι μεγάλη k00fάλα.

Πόσο το πουλάς;

Μουχαχα μουχαχα, δεν παίζει να αποχωριστω ολα αυτα τα controls. Επίσης ειναι βαρύ για djs on the move.

In other news

Εχω μια απορία για αναλογικές κονσόλες (desks)

Μπορεις να μιξαρεις σε daw με τετοια κονσόλα; Αν ναι, θελεις κάποιου είδους converter/interface? αν ναι, πως δουλεύεις to route ώστε να μην πνιγεις στους ήχους;

Thanks

Δημοσ.

Τι βαρύ ρε αστερισμέ.. αν πάρω δηλαδή ένα SX θα είναι καλύτερα νομίζεις.. ίσα ίσα είναι και μαζεμένο για DJs on the go.

Μεγειές πάντως, ανέβασε μας τίποτα να δούμε τι κάνεις με αυτό. Κάτι σε μορφή Audiovisual.

Δημοσ.

ανέβασε μας τίποτα να δούμε τι κάνεις με αυτό. Κάτι σε μορφή Audiovisual.

Μην ζητάς από τους άλλους πράγματα που δεν κανείς εσύ.

In other news

Να φανταστω ότι κανεις δεν ασχολείται με mixing desks?

:(

Δημοσ.

Μην ζητάς από τους άλλους πράγματα που δεν κανείς εσύ.

αντε να στο ζητησω εγω τοτε :P

βιντεακι που εχω ανεβασει στο youtube για να μη λες οτι δεν το εχω κανει και εγω :P (οχι οτι ειναι τιποτα ιδιαιτερο ενα απλο track to track house mix)

https://www.youtube.com/watch?v=rZqKjczvqq0

in other news που λεει και ο φιλος μου ο viper

εχω "σηκωσει" ενα web ραδιο που παιζει classic, soulful, funky house

οποιος γουσταρει some quality grooves "συντονιζεται" και του ριχνει ενα ακουσμα ;)

http://djfunkadelic.listen2myradio.com/

• Like 1
Δημοσ.

αντε να στο ζητησω εγω τοτε :P

βιντεακι που εχω ανεβασει στο youtube για να μη λες οτι δεν το εχω κανει και εγω :P (οχι οτι ειναι τιποτα ιδιαιτερο ενα απλο track to track house mix)

https://www.youtube.com/watch?v=rZqKjczvqq0

in other news που λεει και ο φιλος μου ο viper

εχω "σηκωσει" ενα web ραδιο που παιζει classic, soulful, funky house

οποιος γουσταρει some quality grooves "συντονιζεται" και του ριχνει ενα ακουσμα ;)

http://djfunkadelic.listen2myradio.com/

γιατι δε το ανεβασες εδω?

https://plug.dj/

=]

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...