Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Το κακό είναι πως με μερικά searches, ούτε ο Google δε δείχνει να ξέρει τίποτα.Έχω επικοινωνήσει με την N.I. μια - δυο. Ξεφτέρια δεν είναι (πάνε με πατροπαράδοτους τρόπους ακόμη και αν τους εξηγήσεις όμορφα πως δεν είσαι χαζός/αδαής), αλλά πρέπει να σου βρουν μια εξήγηση στο τι μαζεύει τόσο χώρο.. δε μπορεί.Native Instruments
zitsos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Να περουσιασω μια απωρια τη διαφωρα υπαρχει αναμεσα στο traktor και στο vdj ? υπαρχει οντος καποια ουσιαστικη διαφορα η ειναι θεμα μουρης και αυτο...και γιατι προωθουνε ποιο πολυ το traktor...εγω και τα δυο που εχω δουλεψει την δουλεια μου.τγν εκανα ..υπαρχει οντος καποια διαφωρα...για να ακουσω γνωμες...ευχαριστω..!!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Αν θες να κάνεις τη δουλειά σου κάνουν και άλλα που δεν ανέφερες όπως το DJUCED. Αν θες να ζήσεις σαν πρωτοπόρος DJ και να κάνεις κάθε ανησυχία σου πράξη, καθώς και να ελέγχεις την κάθε λεπτομέρεια η N.I. είναι μονόδρομος για αυτό το καιρό. Αρα, βάλε VDJ που θα έχουν και οι συνάδελφοι.
zitsos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μαλον δεν καταλαβες...την ερωτηση μου που ειναι....υπαρχει καποια αλλη διαδωρα εκτος απο το περιβαλον εργασιας στα δυο αυτα προγραμματα σημαντηκη..? Οτι βολευει το ενα η το αλλο ειναι θεμα γουστου αλλα απο ποιοτιτα ειναι ειδια?απο αναληση? Αυτο λεω μηπος γνωριζει καποιος...?
viper2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μαλον δεν καταλαβες...την ερωτηση μου που ειναι....υπαρχει καποια αλλη διαδωρα εκτος απο το περιβαλον εργασιας στα δυο αυτα προγραμματα σημαντηκη..? Οτι βολευει το ενα η το αλλο ειναι θεμα γουστου αλλα απο ποιοτιτα ειναι ειδια?απο αναληση? Αυτο λεω μηπος γνωριζει καποιος...? Το traktor εχει πολλά πραγματα όπως λιστα με effects, κυματομορφές, iTunes intergration ( σε εμένα δεν δουλευει γιατι εχω τα mp3 σε remote server), καλύτερη υποστήριξη για controllers όλων των ειδών και αλλα πολλά. Either way Βρες ενα προγραμμα που να σου ταιριάζει μιας και το traktor δεν ειναι για αρχάριους οταν θα πρεπει να κανεις remap τους controllers σου.
stratigos24 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Σκέφτομαι να αγοράσω ένα turntable για scratching. Παλαιότερα είχα ένα stanton (νομίζω το str8-80, πάνε και χρόνια δεν θυμάμαι με σιγουρία) και ένα numark ttx1. Τώρα, θέλω να κινηθώ σε κάτι πιο οικονομικό, αλλά να κάνει την δουλεία του. Τί προτίνετε? Να πούμε και μια τιμή μαξ τα 150. Βρίσκω κάτι t62, t80 κλπ μεταχειρισμένα σε καλές τιμές. Αξίζουν?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Και κάτι άλλο μόλις τελειώσετε με τον General παραπάνω.Έχω ένα απαράδεκτο θέμα με το Traktor Pro που δεν βλέπω να μπορώ να λύσω. Το πέρασα στο Acer 11.6" Netbook μου και η Resolution είναι μικρότερη απ' όσο χρειάζεται για να πάω στα Options και να κάνω Import/Export. Όλα αυτά τα κουμπιά ο μόνος τρόπο για να ΤΑ ΔΩ, είναι να πατήσω Shift+Space+M (ή Alt αντί για Shift, δείτε το) και να το πάρω με τα βελάκια και να το ανεβάσω. Μόλις όμως πάω να κλικάρω, με πετάει τέρμα πάνω γιατί δεν μπορεί να κρύβει την μπάρα τίτλου.Με λίγα λόγια δεν χωράει το παράθυρο για να πατήσω τα κάτω κουμπιά!Έχω φάει τον τόπο στο web, βλέπω πως το έχουν αρκετοί, κανένας όμως δεν κάθισε να γράψει τι λύση βρήκε.Τα νεύρα μου.
spacecowboy Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 λοιπον πηρα ενα vero tab w10i ( http://www.skroutz.gr/s/5563843/Vero-Tab-W10i-10-1-32GB.html?keyphrase=vero+w10i ) προσφατα και εχω παθει πλακα το μικρο τρεχει traktor απροβληματιστα χωρις skips και drop outs εκει που για να παιξω σε laptops ανθρωπινα με c2d παλιοτερα επρεπε να περασω hackintosh... μαλλον ηλθε η ωρα να αφησουμε τα λαπτοπ και να περασουμε σε ταμπλετ στο dj booth σιγα σιγα... photo με το μικρο να τρεχει full blown trakror με 2 deck ταυτοχρονα (256 samples HiQ key lock) συνδεμενο με το traktor control s4 μου (που useαρει και ως soundcard) και latency monitor μπρος (το οποιο και "περασε") photo του desktop μου (amd 8320 overclocked στα 4.4 ghz) που δεν τρεχει τιποτα απο πισω και παρολα αυτα δεν "περναει" το latency monitor! very impressed by that little thing... 1
viper2005 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 λοιπον πηρα ενα vero tab w10i ( http://www.skroutz.gr/s/5563843/Vero-Tab-W10i-10-1-32GB.html?keyphrase=vero+w10i ) προσφατα και εχω παθει πλακα το μικρο τρεχει traktor απροβληματιστα χωρις skips και drop outs εκει που για να παιξω σε laptops ανθρωπινα με c2d παλιοτερα επρεπε να περασω hackintosh... μαλλον ηλθε η ωρα να αφησουμε τα λαπτοπ και να περασουμε σε ταμπλετ στο dj booth σιγα σιγα... photo με το μικρο να τρεχει full blown trakror με 2 deck ταυτοχρονα (256 samples HiQ key lock) συνδεμενο με το traktor control s4 μου (που useαρει και ως soundcard) και latency monitor μπρος (το οποιο και "περασε") photo του desktop μου (amd 8320 overclocked στα 4.4 ghz) που δεν τρεχει τιποτα απο πισω και παρολα αυτα δεν "περναει" το latency monitor! very impressed by that little thing... εγινες 1
viper2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 ^ισχυει In other news ειπα να βαλω την νεα εκδοση του traktor μηπως και αδειάσει ο σκληρος. @@
spacecowboy Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 ^ισχυει In other news ειπα να βαλω την νεα εκδοση του traktor μηπως και αδειάσει ο σκληρος. @@ Stripes και Transients...(folders) αμα εχεις κανει analyse 30k κομματια there is no way around it...θα μπορουσες να κανεις delete τα 2 folder και να κανεις analyse τα απαρετητα μονο αν χρειαζεσε τον χωρο επισης θα μπορουσες να τα κρατησεις μονο στην τελευτεα εκδοση του traktor και να τα σβησεις απο της προηγουμενες...και αυτο θα σου σωσει αρκετο χωρο ps. πεταει η 2.8.0 επιτελους μετα απο τοσα χρονια proper multithreaded optimization
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα