Dynabyte Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Κορίτσι, στείλε βιογραφικό σιγά σιγά να μπάινεις στο κλίμα: http://www.pizzafan.gr/menu/smartbuy/trapezomata
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Έχω ήδη τρεις εργασίες, μια με γιακά & γραβάτα και 2 κατάμαυρες. Και πόσο snob ακούγομαι στη house πολλαπλασίασε το x1000 το συναίσθημά που θα μου βγει όταν νιώσω πως πρέπει να ξαναδουλεψω με "αφεντικο" από πάνω μου. Don't you worry child. Βρες στον ξάδερφο σου. Είναι πιο εύκολη η house στην μίξη της. Θέλετε με το ζόρι να γράφω το αντίθετο; Το κάνω, αν είναι να προξενήσω αναταραχές στα λιμνιάσματα. Ήδη έκανα και battle request στο παλικάρι.. Θα πάρετε όλοι μια γεύση. Δεν είναι η μίξη DNB με DNB στο ίδιο key η δυσκολία και πρόκληση στη μίξη (αυτή θα ήταν μια "καλή" μίξη βέβαια όπως λέγαμε).. Αλλού είναι οι μαγκιές σε ένα set.
aledjo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 α ξεχασα και τη κατηγορια Model DJ http://www.mariaantwna.com επισης Τopless Dj
aledjo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 τι εγινε? ψοφησε το θεμα? @Koritsi_Gia_PC ζεις?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Ναι ρε.. ήδη μπαίνω στο φόρουμ για κάτι άλλα θέματα.. βρίσκω χρόνο και απαντάω στο μεγάλο σου τόπικ κάποιο μεσημέρι με ηρεμία και έναν λάτε.
zitsos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Υπαρχη και ο απλος τρος πας απο μαγαζι σε μαγαζι και ζητας να παιξεις .ξεκινα απο το μαγαζι τις γυτονιας σου ,βεβαια εχεις μια εμπειρια το τι παιζεις τεχνικα κ.α αν οχι τοτε παμε σε αλλο κεφαλαιο πριν πας σε μαγαζι....
Rib21 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Λοιπον γεια σας!!!Μου εχουν να πει να παιξω dj σε ενα παρτυ που θα κανει το σχολειο μου!!Ετσι εγω εψαχνα εναν μεικτη (ετουσιαλλως ηθελα να παρω δλδ αφορμη)και εχω βρει τον numark dj2go! θα χρειαστω καποια εξωτερικη καρτα ηχου αρχικα η πρωτη μου ερωτηση και δευτερη ερωτηση τι ειναι το splitter!!Γενικα δν θελω να παει πανω απο 60-70 ευρω γτ δν εχω και τα χρηματα αυτην την στιγμη Δεν ψαχνω να κανω κτ φοβερο απλα επειδη θα εχουμε συμμετοχη των παιδιων και προσφερθηκα!!Πιστευετε να μπορω να κανω κτ?μουσικη εχω ειμαι οκ θελω να πιστευω θα δειξει βεβαια και το τι θα μου ζητησουν!Αν θα με βοηθουσε καποιος γτ δν ξερω πολλα πραγματα εγω μονο μουσικη ακουω!!Να παω ή δν αξιζει η ολη φαση να τους πω οχι?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Αν το πάρτυ είναι εντός μήνα, και εάν τα παιδιά δίνουν σημασία στο ρυθμό της μουσικής τότε κατά πάσα πιθανότητα θα γίνεις ψιλο-ρόμπα. Αν ξεκινήσεις σήμερα, κάπου μεταξύ των 2-4-5-6-10 μηνών θα μπορείς να αλλάζεις τη μουσική σου πιο ομαλά.Όσον αφορά τις ερωτήσεις σου.1. Αν θες να παίξεις μόνο σε 2-3 πάρτυ στη ζωή σου, πάρε αυτό που λες. Αν θες σοβαρή απάντηση από ενήλικα σε ενήλικα, με 'γειά. 2. Για να σου πούμε αν θες κάρτα ήχου, θα πρέπει να μας πεις τι κάρτα ήχου έχει το σύστημα που σχεδιάζεις να πάρεις μαζί σου (φαντάζομαι Laptop/Netbook/Tablet). Πιθανότατα δεν θα χρειαστείς, εκτός και αν το "σύστημα" έχει επίσης ως Users τις 2 σου αδερφές.3. Αν πας για DJ2Go θα χρειαστείς, αν πας για το 101 όχι. Έχει ενσωματωμένο interface για αυτό το θέμα, όπως σχεδόν όλα πια. Όχι μόνο δε ξέρω που θα έβρισκες splitter, αλλά ή η μία ή η άλλη σίγουρα θα ήσουν και στην ίδια τιμή. Να θυμάσαι. Η μεγαλύτερη μούρη για τον DJ δεν είναι το πως δείχνει, ή σε τι ντεκ μιξάρει (όσο και αν είμαι φαν της αισθητικής).. αλλά το πόσο περισσότερο ενθουσιάζει το λαό.. το επόμενο μουσικό ξέσπασμα. Το 101 θα σε βοηθήσει τεχνικά σε αυτό, η μουσική κρίση σου κατά το υπόλοιπο 90%.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 ^ Κοπιάρει Μάρτιν Γκάριξ ή μου φαίνεται;
Geosim79 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 ^ Κοπιάρει Μάρτιν Γκάριξ ή μου φαίνεται; δεν έχω ιδέα για το ποιος είναι ο κύριος....να φανταστώ κατηγορία superstar τύπου Aoki και λοιπό κακό συναπάντημα;
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Να φανταστείς Producer και όχι DJ, ναι. <3
aledjo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Τρομερη ειδηση! http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=378763&catid=6 αραγε αμα κανω και γω το ιδιο θα με γραψουν τα portal?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα