Προς το περιεχόμενο

Official DJ Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα φιλε μου ειναι τι γνωριμίες εχεις και μόνο !!

Παίζω απο το 97' και όπως έγιναν τα πράγματα οι γνωριμίες έγιναν το βασικό κριτήριο ενός DJ

Sent from my iPhone using Insomnia

• Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αφού κανένας Έλληνας DJ δε βγάζει κάτι μοναδικό, ή χαρακτήρα όπως λέμε, γιατί να τον θέλουνε παραγγελιά και να μην βάλουν τον δεν-έχω-χαρακτήρα-ανιψιό τους;
Δεν έχει να κάνει με κάποια μαύρη πραγματικότητα της Ελλάδας. Τα πράγματα είναι σχετικά απλά.

Ελληνικά και χάουζ, και μαϊμού τα μιξάρει.

"Nightguy" ο μαγαζάς απ' ότι καταλαβαίνεις θα πάρει τη κοντινότερη περίπτωση που θα ξεσηκώσει τα προσωπικά του likes, είτε τα οικονομικά, είτε τα ακουστικά, είτε τα βίζουαλς. Ο Geosim το έχει κάνει μελόδραμα και plus αναπολεί και τα παλιά, μη τον συνερίζεσαι και ξαναβάλε τη κασέτα στη θέση της.

α. Ένα Channel στο YouTube θα κάνεις, που θα έχει εσένα να μιξάρεις το προϊόν, σε ένα όμορφο περιβάλλον, με HD ανάλυση, ΛΆΥΒ, με internally γραμμένο τον ήχο.
β. Θα κάνεις 5-6 βιντεάκια πεντάλεπτα και δεκάλεπτα (Καλά Sets πάνω απ' όλα), και θα σε ακολουθεί σαν το ηχητικό βιογραφικό σου.
γ. Μετά βάλε το καλό σου βρακί, πέρνα το σουάγκ χαμόγελο, τσίμπα το τάμπλετ με ένα ζευγάρι ακουστικά, και πόρτα πόρτα τα κλαμπ που σε ενδιαφέρουν.. σπάσιμο πάγου το αφεντικό δέκα λεπτά*.. και ΔΩΣ' ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ.

δ. Δε ψάχνει άτομο; Άσε Nickname/αριθμό, πήγαινε σε άλλους 9.

(Αγορά μαθήματος 30€/λεπτό x5 λεπτά self-seller σοφίας - βυζγιά δεν είναι απαραίτητα - Bookings @Inbox)

Δημοσ.

Αφού κανένας Έλληνας DJ δε βγάζει κάτι μοναδικό, ή χαρακτήρα όπως λέμε, γιατί να τον θέλουνε παραγγελιά και να μην βάλουν τον δεν-έχω-χαρακτήρα-ανιψιό τους;

Δεν έχει να κάνει με κάποια μαύρη πραγματικότητα της Ελλάδας. Τα πράγματα είναι σχετικά απλά.

Ελληνικά και χάουζ, και μαϊμού τα μιξάρει.

"Nightguy" ο μαγαζάς απ' ότι καταλαβαίνεις θα πάρει τη κοντινότερη περίπτωση που θα ξεσηκώσει τα προσωπικά του likes, είτε τα οικονομικά, είτε τα ακουστικά, είτε τα βίζουαλς. Ο Geosim το έχει κάνει μελόδραμα και plus αναπολεί και τα παλιά, μη τον συνερίζεσαι και ξαναβάλε τη κασέτα στη θέση της.

α. Ένα Channel στο YouTube θα κάνεις, που θα έχει εσένα να μιξάρεις το προϊόν, σε ένα όμορφο περιβάλλον, με HD ανάλυση, ΛΆΥΒ, με internally γραμμένο τον ήχο.

β. Θα κάνεις 5-6 βιντεάκια πεντάλεπτα και δεκάλεπτα (Καλά Sets πάνω απ' όλα), και θα σε ακολουθεί σαν το ηχητικό βιογραφικό σου.

γ. Μετά βάλε το καλό σου βρακί, πέρνα το σουάγκ χαμόγελο, τσίμπα το τάμπλετ με ένα ζευγάρι ακουστικά, και πόρτα πόρτα τα κλαμπ που σε ενδιαφέρουν.. σπάσιμο πάγου το αφεντικό δέκα λεπτά*.. και ΔΩΣ' ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ.

δ. Δε ψάχνει άτομο; Άσε Nickname/αριθμό, πήγαινε σε άλλους 9.

(Αγορά μαθήματος 30€/λεπτό x5 λεπτά self-seller σοφίας - βυζγιά δεν είναι απαραίτητα - Bookings @Inbox)

Δηλαδη απο οσο καταλαβα εαν δεν εχεις γνωριμιες ειναι σχεδον απιθανο να σε προσλαβει καποιος, στην θεση σου οσο καλα και αν ξερεις να παιζεις θα παρουν κανα πιο γνωστο τους ατομο η καμια μαιμου XD.Οπως και να εχει θα ξεκινησω να ανεβαζω την μουσικη μου θα το ψαξω και λιγο παραπανω το θεμα και οτι προκυψει,ευχαριστω παντως για τον χρονο σας  ^_^

Δημοσ.

Παιδια θελω να μου απαντησετε στο εξης ερωτημα:Πως μπορει καποιος να βρει δουλεια ως dj ή να καταφερει να παιξει σε καποιο μαγαζι (bar,club κλπ...)???Αν μπορει να μου δωσει καποιος μια βοηθεια,καποιος που εχει μια εμπειρια στο θεμα ή καποιος που παιζει ως dj σε καποιο μερος,πραγματικα θα το εκτιμουσα παρα πολυ  ^_^

Το θέμα φιλε μου ειναι τι γνωριμίες εχεις και μόνο !!

Παίζω απο το 97' και όπως έγιναν τα πράγματα οι γνωριμίες έγιναν το βασικό κριτήριο ενός DJ

Sent from my iPhone using Insomnia

Δηλαδη απο οσο καταλαβα εαν δεν εχεις γνωριμιες ειναι σχεδον απιθανο να σε προσλαβει καποιος, στην θεση σου οσο καλα και αν ξερεις να παιζεις θα παρουν κανα πιο γνωστο τους ατομο η καμια μαιμου XD.Οπως και να εχει θα ξεκινησω να ανεβαζω την μουσικη μου θα το ψαξω και λιγο παραπανω το θεμα και οτι προκυψει,ευχαριστω παντως για τον χρονο σας  ^_^

or

μπορεις να δοκιμασεις κατι απο το αποκατω [προφανως και καποια πραγματα δεν ισχυουν στην ελληνικη αγορα]

Δημοσ.

Έχετε δίκιο εν μέρη πάντως ρε, και το άρθρο παραπάνω μιλάει (στο κομμάτι του recruiting), και ο Geosim μίλησε.

Όμως δεν γουστάρω καν να διανοηθώ πως είναι τόσο άχρηστο επάγγελμα το Mixing, που ο PR κάνει DJ.

Είναι σαν να κρατάνε έναν γιατρό γιατί φέρνει ασθενείς αλλά δε ξέρει να χειρουργεί..
..σε κάποια φάση θα φανεί η σύγκριση με έναν πραγματικό χειρουργό. Δε μπορεί.

Πριν 5 έτη, δεν είχαμε ΟΥΤΕ τα μισά Controller που υπάρχουν σήμερα.. Πριν 10; ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Άρα αν τα "αφεντικά" περιμένουν να ακούνε ότι άκουγαν τα περασμένα 10 έτη, εσείς οι νεολαίοι ινσομνίτες DJ οφείλετε να τους δώσετε κάτι φρεσκότερο.. που ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ να τα κάνει άλλος με ένα Pioneer του 2004 και το παλιό το VDJ.

Δεν επιτρέπεται να λέμε πως όλοι οι DJ είναι ίδιοι. Τα αφεντικά τα βλέπω όπως βλέπω γνωστούς πολιτικούς (μη σχολιάσω, δεν επιτρέπεται κι εδώ μέσα). ΔΕΝ τους παίρνεις στα σοβαρά, γιατί δεν έχουν τη παραμικρή ιδέα και τοποθετήθηκαν στις θέσεις τους σχεδόν από σπόντα (για το χρήμα / νύχτα).

Ή ένας 60ρης κωλαράς/κοιλαράς, ξέρει από ηλεκτρονικούς ρυθμούς καλύτερα από μας.

Δημοσ.

το πόσο κόσμο μπορείς να φέρεις σε ένα χώρο...κοινώς αν είσαι από τους τύπους με μεγάλο κύκλο γνωριμιών και μπορείς να τραβήξεις κόσμο για να σε ακούσει δεν θα έχεις πρόβλημα να πείσεις τον ιδιοκτήτη ενός χώρου να σου δώσει κάποιο Dj slot...

μπουκαλοdj λεγονται αυτοι

Δημοσ.

ρε Aledjo υπάρχεις ακόμα;

και έλεγα καμιά φορά αυτός εξαφανιστηκε

άσε που χτες είδα κάποιον και σκεφτόμουν μήπως είσαι εσύ αν και εσύ δεν ξέρω πως μοιάζεις

α καλο ε;

αδύνατος με γυαλιά δεν είσαι?

Δημοσ.

Παιδια τα εχετε τραγικοποιησει υπερβολικα τα πραγματα

πισω απο ενα keyboard ειναι πανευκολο να λεει ο καθενας τη θεωρια του αλλα στη πραξη δεν...

θυμαμαι εποχες που δουλευα dj και ΕΨΑΧΝΑ dj για να μοιραστουμε τις μερες γιατι δουλευα nonstop 7/7 μερες.

αγγελιες σε εφημεριδες, στο internet, σε forums ακομα και pm εστελνα σε οσους πετυχενα να λενε οτι ειναι dj και ξερουν

αλλα ολοι λεγανε ηλιθιες δικαιολογιες και δεν ερχοταν κανενας ή δε καθοταν

και μετα εμπενα σε διαφορα forums και για διαβαζα οτι δε μπορουν να βρουν δουλεια και δε τους περνει κανενας κτλ

αυτο που ζητουσα ηταν mainstream μουσικη, οτι παιζει το ραδιο ξενα και ελληνικα + λαικα mainstream 

γελιο δηλαδη και πανευκολο χωρις απαιτησεις ακομα και χωρις mix αν θελει, αρχη με τελος αφου ηταν για καφετερια.

οι απαντησεις που επερνα ηταν:

1) "αααα δε παιζω εγω τετοια μουσικη" ναι ρε φιλε εισαι καλιτεχνης και θελεις να παιξεις με το tiesto

2) "αααα δεν εχει pioneer cdj1000 το μαγαζι? δε θελω" τα ρασα κανουν το παπα

3) "ποσα watt ειναι τα ηχεια? μονο? δεν.." σωπα ρε φιλε τι μας λες?

4) "ποσο κοσμο χωραει το μαγαζι? α μικρο ειναι" θα σου κλεισω το ολυμπιακο σταδιο

5) "ποσο ειναι το μεροκαματο? μονο 40 ευρω για 5 ωρες?" (πριν 6 χρόνια) πηγαινε να τραγουδισεις με το παντελιδη να περνεις χιλιαρικα

και αλλες τετοιες δικαιολογιες.

αλλοι που ηρθαν:

1) "εγω παιζω πιο πολυ hiphop" ελα παιξε και βλεπουμε. ηρθε και εβαζε οτι πιο ακυρο υπαρχει απο τα videακια στο youtube που κανουν κολπα... λες και ειμασταν σε διαγωνισμο

2) ηρθε ενας με το λαπτοπ του και εβαζε τραγουδια youtube rip στη πιο αθλια ποιοτητα που υπαρχει ακομα και πετσεκομενα ή με διαφημισεις.

τα λεω αυτα για να ακουστει και η αλλη πλευρα

οσο για αφεντικα, pr, μπουκαλοdj κτλ θα τα αναλυσω σε αλλο ποστ

ρε Aledjo υπάρχεις ακόμα;

και έλεγα καμιά φορά αυτός εξαφανιστηκε

άσε που χτες είδα κάποιον και σκεφτόμουν μήπως είσαι εσύ αν και εσύ δεν ξέρω πως μοιάζεις

α καλο ε;

αδύνατος με γυαλιά δεν είσαι?

υπαρχω και εχω παχυνει

• Like 3
Δημοσ.

Παιδια τα εχετε τραγικοποιησει υπερβολικα τα πραγματα

πισω απο ενα keyboard ειναι πανευκολο να λεει ο καθενας τη θεωρια του αλλα στη πραξη δεν...

θυμαμαι εποχες που δουλευα dj και ΕΨΑΧΝΑ dj για να μοιραστουμε τις μερες γιατι δουλευα nonstop 7/7 μερες.

αγγελιες σε εφημεριδες, στο internet, σε forums ακομα και pm εστελνα σε οσους πετυχενα να λενε οτι ειναι dj και ξερουν

αλλα ολοι λεγανε ηλιθιες δικαιολογιες και δεν ερχοταν κανενας ή δε καθοταν

και μετα εμπενα σε διαφορα forums και για διαβαζα οτι δε μπορουν να βρουν δουλεια και δε τους περνει κανενας κτλ

αυτο που ζητουσα ηταν mainstream μουσικη, οτι παιζει το ραδιο ξενα και ελληνικα + λαικα mainstream 

γελιο δηλαδη και πανευκολο χωρις απαιτησεις ακομα και χωρις mix αν θελει, αρχη με τελος αφου ηταν για καφετερια.

οι απαντησεις που επερνα ηταν:

1) "αααα δε παιζω εγω τετοια μουσικη" ναι ρε φιλε εισαι καλιτεχνης και θελεις να παιξεις με το tiesto

2) "αααα δεν εχει pioneer cdj1000 το μαγαζι? δε θελω" τα ρασα κανουν το παπα

3) "ποσα watt ειναι τα ηχεια? μονο? δεν.." σωπα ρε φιλε τι μας λες?

4) "ποσο κοσμο χωραει το μαγαζι? α μικρο ειναι" θα σου κλεισω το ολυμπιακο σταδιο

5) "ποσο ειναι το μεροκαματο? μονο 40 ευρω για 5 ωρες?" (πριν 6 χρόνια) πηγαινε να τραγουδισεις με το παντελιδη να περνεις χιλιαρικα

και αλλες τετοιες δικαιολογιες.

αλλοι που ηρθαν:

1) "εγω παιζω πιο πολυ hiphop" ελα παιξε και βλεπουμε. ηρθε και εβαζε οτι πιο ακυρο υπαρχει απο τα videακια στο youtube που κανουν κολπα... λες και ειμασταν σε διαγωνισμο

2) ηρθε ενας με το λαπτοπ του και εβαζε τραγουδια youtube rip στη πιο αθλια ποιοτητα που υπαρχει ακομα και πετσεκομενα ή με διαφημισεις.

τα λεω αυτα για να ακουστει και η αλλη πλευρα

οσο για αφεντικα, pr, μπουκαλοdj κτλ θα τα αναλυσω σε αλλο ποστ

υπαρχω και εχω παχυνει

Οπα οπα να τα παρουμε απο την αρχη τα πραγματα,οτι περιγραφεις πιο πανω απο οσο καταλαβα ειναι καποιοι που θεωρουσαν τον ευατο τους dj αλλα στην πραξη δεν....Αλλα οπως ειπες αυτο γινοταν πριν καποια χρονια τωρα πολυ πιο δυσκολα βρισκεις να παιξεις οπουδηποτε και αν ειναι αυτο.Για να μιλησω απο την δικη μου πλευρα αν μου ερθεις εσυ και μου πεις ελα σε θελουμε dj να παιξεις στο ταδε μερος πχ. για 4-5 ωρες και να σου δωσουμε ενα 50 κατα 99% θα σου πω ναι και λεω κατα 99% γιατι υπαρχουν και τα απροοπτα κατι μπορει να σου τυχει να μην μπορεσεις εκεινη την μερα.Οσο για το ειδος της μουσικης δεν εχω θεμα να το προσαρμωσω πιο πολυ παιζω electro dance και house αλλα αν μου πεις παιξε και καμια ωρα ελληνικα καπως θα τα βαλω δεν ειμαι απο αυτους που λενε πχ μονο trance η μονο house η αλλιως δεν παιζω τιποτα.

Δημοσ.

Οπα οπα να τα παρουμε απο την αρχη τα πραγματα,οτι περιγραφεις πιο πανω απο οσο καταλαβα ειναι καποιοι που θεωρουσαν τον ευατο τους dj αλλα στην πραξη δεν....Αλλα οπως ειπες αυτο γινοταν πριν καποια χρονια τωρα πολυ πιο δυσκολα βρισκεις να παιξεις οπουδηποτε και αν ειναι αυτο.Για να μιλησω απο την δικη μου πλευρα αν μου ερθεις εσυ και μου πεις ελα σε θελουμε dj να παιξεις στο ταδε μερος πχ. για 4-5 ωρες και να σου δωσουμε ενα 50 κατα 99% θα σου πω ναι και λεω κατα 99% γιατι υπαρχουν και τα απροοπτα κατι μπορει να σου τυχει να μην μπορεσεις εκεινη την μερα.Οσο για το ειδος της μουσικης δεν εχω θεμα να το προσαρμωσω πιο πολυ παιζω electro dance και house αλλα αν μου πεις παιξε και καμια ωρα ελληνικα καπως θα τα βαλω δεν ειμαι απο αυτους που λενε πχ μονο trance η μονο house η αλλιως δεν παιζω τιποτα.

εμενα ετσι και μου λεγανε 'παιξε ελληνικα', θα τους ελεγα την αληθεια. Οτι δεν εχω δλδς

Δημοσ.

εμενα ετσι και μου λεγανε 'παιξε ελληνικα', θα τους ελεγα την αληθεια. Οτι δεν εχω δλδς

Ουτε εμενα μου αρεσουν τα ελληνικα αλλα απο το να μην παιξεις καθολου καλυτερα να κανεις μια θυσια και στην τελικη μπορει να μην ειναι ελληνικα μπορει να ειναι κατι αλλο σαν παραδειγμα το εθεσα  

Δημοσ.

Δε το έπιασα το "δλδς".. Downloads; Και αν ναι, ?????;

Ψήσε να μου περιγράψεις τι έκανε ρε αστέρι.

Δημοσ.

Εσένα το βίντεο αυτό σε ενδιαφέρει να το βρεις σε DJ ακόλουθο (ή τότε που έψαχνες τέλος πάντων), και αν όχι γιατί;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...