Προς το περιεχόμενο

Official DJ Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δοκιμάσατε ποτέ SD cards πάνω σε Pioneer CDJ's;...θα παίξω σε ένα χώρο την άλλη βδομάδα και σκέφτομαι να μην κάτσω και κάψω cd's...

• Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σοβαρά κάθεστε και καίτε ακόμα CD; Και βαρετό, και δεν το θεωρώ stable collection από τα scratches..

Αυτό δε ξέρω αν βοηθάει.

The 350, 400, 850, 900, and 2000 are the CDJs that can play music from USB.
Δημοσ.

δεν θα παίξω με timecoded βινύλια και σκέφτηκα αν γινότανε να χρησιμοποιούσα SD cards και USB sticks σαν feedback looping από 3ο deck για samples/acapellas/drum loops etc...έχω ένα ενδοιασμό για το Recorbox software της Pioneer γιατί τρώει κάτι κολλήματα και είναι ο μόνος λόγος που σκέφτομαι να γράψω Cd's....

Δημοσ.

απο SD cards δε παιζουν μουσικη

απο usb sticks παιζουν τα 350, 400, 850, 900, 2000

αμα δεν ειναι κανενα απο τα παραπανω μοντελα, μπορεις να καψεις 2 cd timecode και να παιξεις σαν να ειναι controler (με virtualdj πιο ευκολα)

http://www.virtualdj.com/products/timecode/cd.html

• Like 1
Δημοσ.

αρκετά καλό...αλλά πολλά μπλιμπλίκια ρε παιδιά :-)

ε καλα τωρα.

πως θα εισαι ο μεγαλος ο ελληνας ο επαγγελματιας εαν δεν εχεις τα καλυτερα (απο τους υπολοιπους ελληνες) εργαλεια...

=]

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παρολο που ειναι production remix vid, ειναι απο τα πιο truthful vid [deadlines, gears etc] που μπορεις να βρεις στο utube 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τα παρατάω μάγκες. Πέφτω στην ανάγκη όλων σας, και ουρλιάζω για βοήθεια.

Σύντομα τώρα μέσα στα Χριστούγεννα είναι να έρθει από το Chamber μου ένας μεγαλοDJ των κακών και infamous Genre που αγαπώ, με τον οποίο επιδιώκω κάθε φιλία και να μου ευχηθήτε & καλή τύχη μη γαμήσω το ρυθμό btw. Που πάω να καταλήξω..

Ενώ όλα τα έχω στην εντέλεια, sets, mappings και τα σινάφια.. παραμένει από τη πρώτη μέρα που έκανα το Combo (δείτε τα Deck στην υπογραφή μου) ένα αισχρό πρόβλημα με Noise σε όλα μου τα Satellites.

Θέλω να σας δώσω ότι μου ζητήσετε από πληροφορίες και να βρούμε μαζί από που στο διάολο έρχεται αυτό το Noise.
Παραθέτω παρακάτω 1-2 πικ που ΙΣΩΣ κάτι σας φανεί χρήσιμο.. και επίσης να σας κάνω report τις δικές μου προσωπικές παρατηρήσεις.

1. Το Noise έρχεται με το που συνδέσω τα RCA πάνω στο Hercules Air+. Πήγα και αγόρασα άλλα RCA.. τα ίδια..

2. Στο Sound φτάνει να ανεβάζει Level ήχου.. (πως και καλά φτάνει να ΠΑΙΖΕΙ ήχος)
3. Επηρεάζει μονάχα το Sound Output και όχι το Internal Recording, δόξα το Θεό γι' αυτό κατάφερνα να γράψω όλο αυτό το καιρό ότι ήθελα και για τον ίδιο λόγο το έχω υποστεί και μέχρι σήμερα. Όταν ανεβαίνουν τα κλαπατσίμπανα που ακούω φυσικά δεν διακρίνεται, αλλά όταν βρίσκομαι σε breakdown.. δεν ξέρω για τους φίλους μου τους πιωμένους αλλά εγώ το ακούω ξεκάθαρα και μου κάθετε στο λαιμό κάθε φορά. Το ίδιο θα συμβεί και σε αυτόν που θα φέρω.

4. Πριν προσθέσω τα εξτρά, δεν είχα τέτοιο θόρυβο με το Hercules. Ειρωνεία.. στα "εξτρά" είναι included και μια 100€ ext. soundcard..  :-( Από τη τρίτη πικ, μάλλον πιστοποιούμε όμως πως όλη η επεξεργασία γίνεται από ΑΥΤΗΝ, και όχι απ' της internal της Herc. Άρα ?????

5. Προφανώς όταν ανεβάζω το Volume του 5.1 από το Panel των Logitech, δυναμώνει κανονικότατα. Αν δεν αναπαράγω τίποτα, κουμπώσω Direct και το βάλω τέρμα δηλαδή.. όλο το σπίτι κάνει ΦΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ σα ξεπατωμένο.

Μάλλον αυτά.. Ότι άλλο με βοηθάτε να σας βοηθήσω, να βοηθηθεί μόνο ο κώλος μου στη τελική. Κάντε να βρούμε άκρη και να γίνει γυαλί όπως το DTS μου.  :unsure: 

Υ.Γ: Συγνώμη για τα γαλλικά μου, αλλά μερικές φορές και η τεχνολογία μου τη σπάει αφάνταστα όταν ξηγιέται σαν αρχ__ι.

post-90134-0-65549600-1418937180_thumb.jpg

post-90134-0-27695200-1418937181_thumb.jpg

post-90134-0-69633800-1418937181_thumb.jpg

Δημοσ.

Παιδια θελω να μου απαντησετε στο εξης ερωτημα:Πως μπορει καποιος να βρει δουλεια ως dj ή να καταφερει να παιξει σε καποιο μαγαζι (bar,club κλπ...)???Αν μπορει να μου δωσει καποιος μια βοηθεια,καποιος που εχει μια εμπειρια στο θεμα ή καποιος που παιζει ως dj σε καποιο μερος,πραγματικα θα το εκτιμουσα παρα πολυ  ^_^

Δημοσ.

τον παλιό καιρό (προ internet/social networks/mp3's etc) απλά έγραφες το DJ σετ (κασέτα) και προσπαθούσες με κάποιο τρόπο να την ακούσει ο υπεύθυνος/ιδιοκτήτης του χώρου...ενίοτε βοηθούσε και η γνωριμία με τον resident Dj του club. Τo καλύτερο πάντως tip ήταν τα δισκάδικα που μπορούσες να δώσεις τα mix και από εκεί να γίνει μια καλή δικτύωση, προσωπικά μιλώντας έτσι κατάφερα και έπαιξα για πρώτη φορά σε μεγάλο χώρο (μιλάμε για 1995) και φυσικά σε warm up και όχι main hour...σήμερα αυτό που έχει σημασία δεν είναι το τι μουσική παίζεις (για το πόσο καλά ξέρεις να παίζεις δεν χρειάζεται να μιλήσω) αλλά το πόσο κόσμο μπορείς να φέρεις σε ένα χώρο...κοινώς αν είσαι από τους τύπους με μεγάλο κύκλο γνωριμιών και μπορείς να τραβήξεις κόσμο για να σε ακούσει δεν θα έχεις πρόβλημα να πείσεις τον ιδιοκτήτη ενός χώρου να σου δώσει κάποιο Dj slot...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...