Προς το περιεχόμενο

Official DJ Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

φαντάζομαι ''Dj's'' τύπου Guetta,Aoki να ξεφεύγουν ακόμα περισσότερο on stage:-) 

δεν πιστευω να τους νοιαζει και ιδιαιτερα...

Δημοσ.

Για €90 δεν ειναι κακο...

Απλά δίνεις τα 90 σου , για να μάθεις να εξαρτάσαι περισσότερο σε ένα ακόμη modular μηχανισμό, να χάνεις χρόνο εμπειρίας στο FX deck που θα πρέπει ήδη να διαθέτεις και δίνεις και δικαίωμα στις γλωσσούδες τους turntablists να σε βλέπουν να χτυπιέσαι σα μάγισσα υπό λευκή σκόνη, για να συνδυάσεις iceverb με pfilter.

Έχω και γω το Infra Sensor του Air+. Αγόρασα το X1MK2 και στο μο^νι μου, το mapαρα να ελέγχει μια στο τόσο ένα μεμονωμένο effect για όταν την ακούω, να κάνω το καραγκιόζο που λέγαμε.

Μη το κάνεις, πέταμα λεφτά - σε εποχές NI. Ακόμη και το Crystal Ball (της Naonext), το οποίο έχει 5x και optical κιόλας sensors.. για το κόστος κατασκευής του απλά δεν αξίζει.

φαντάζομαι ''Dj's'' τύπου Guetta,Aoki να ξεφεύγουν ακόμα περισσότερο on stage:-) 

Δεν τους νοιάζει. Αυτοί τώρα κάνουν άλλα, πιο μπροστà~.

• Like 2
Δημοσ.

NI γκαραντί. Άντε να πέσει στα 1000€ και συγκριτικά με τα άλλα κομμάτια, νομίζω είναι δυστυχώς και λογικό Price.

Τι να τα κάνει τα Jog Wheels ο Midάς ρε Geosim, σκρατς; όταν το touchstrip είναι άμεσο, και είναι adjustable ή/και mappable για να κάνει πολλά περισσότερα από το Jog Wheel.. καλύτερα να βάλεις εκεί 2 uber μονιτόρια για να απέχεις ακόμα περισσότερο απ' την εξάρτηση του Netbook/Laptop.

Ότι κάνουν εκεί στην NI, απορώ πως δεν το κάναν πιο νωρίς..

P.S: Θα  στείλω τα ακουστικά μου.. Έχω διαβάσει και έχω παρακολουθήσει ότι είναι σχετικό με τα MDR V55, αλλά και πάλι θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.. αν τα έχει κάποιος και θέλει να με συμβουλέψει για θετικά / αρνητικά, δεκτό.

Δημοσ.

vfm  θα έλεγα ακουστικά...τα έχει μια φίλη που παίζει μουσική σε ένα bar (αυτά με το κόκκινο spiral). Την μία και μοναδική φορά που τα δοκίμασα τα βρήκα OK...βαθύ μπάσο και σχετικά καλό (αναλογικά με την τιμή) isolation.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...