Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :εως 500-700 ευρω
Χρήση υπολογιστή : τα ακολουθα με ενδιαφερει να υλοποιηθουν 100% και να εκτελουνται ταυτοχρονα χωρις υστερησεις κολληματα κλπ

ο η/υ θα συνδεθει με τηλεοραση στην θυρα hdmi για προβολη ταινιων σε full hd ,παραλληλα αναπαραγωγη βιντεο από ιντερνετ απευθειας από ιστοσελιδα ή με χρηση εφαρμογης , χρηση προγραμματων ζωντανης επικοινωνιας με καμερα κλπ (πχ skype )  

Σε ότι αφορα τα παιχνιδια αν και δεν ειμαι συστηματικος  παρα μονον πολύ περιστασιακος χρηστης θα με ενδιεφερε μια αξιοπρεπης αποδοση

Τυπικες εφαρμογες γραφειου, περιηγηση στο ιντερνετ , επεξεργασια και προβολη φωτογραφιων

Τελος με ενδιαφερει να είναι να είναι αθορυβος (πραγματικα αθορυβος )

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:οχι
Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Όχι
Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι
Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).αθηνα πατησια
Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Από ένα καταστημα
Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Συναρμολογηση από το καταστημα
Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .προτεινετε

παρακατω παραθετω τις δικες μου επιλογες σε καρτα γραφικων και επεξεργαστη

AMD FX-8320 3.5GHZ 8-CORE BOX

ASUS GTX760-DC2OC-2GD5 2GB DDR5 PCI-E RETAIL

ειναι υπερβολικες σαν επιλογες ?

ευχαριστω για την βοηθεια και τις συμβουλες σας

Δημοσ.

Λοιπόν συνονόματε, να ξέρεις ότι οι υλοποιήσεις της MSI στις κάρτες γραφικών συνήθως είναι οι πιο αθόρυβες; Τί παιχνίδια παίζεις;

Και σε τι αναλυσεις;

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις σας αλλα οπως ειπα ειμαι πολυ περιστασιακος χρηστης

τωρα δεν παιζω τιποτε εχω 3-4 χρονια να παιξω κατι εαν επαιζα τωρα ισως το ghost recon η το call of duty

μεχρι εκει

Δημοσ.

Μπορείς να παίζεις και κανα παιχνιδάκι που και που με την 7770. Για Multitasking καλύτερα σε amd..

Σου έβαλα aftermarket ψύκτρα γιατί η στοκ κάνει λίγο θόρυβο και δεν είναι και τόσο αποδοτική..

image.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...