MIHALIS_ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Ποσό που διαθέτουμε :εως 500-700 ευρωΧρήση υπολογιστή : τα ακολουθα με ενδιαφερει να υλοποιηθουν 100% και να εκτελουνται ταυτοχρονα χωρις υστερησεις κολληματα κλπ ο η/υ θα συνδεθει με τηλεοραση στην θυρα hdmi για προβολη ταινιων σε full hd ,παραλληλα αναπαραγωγη βιντεο από ιντερνετ απευθειας από ιστοσελιδα ή με χρηση εφαρμογης , χρηση προγραμματων ζωντανης επικοινωνιας με καμερα κλπ (πχ skype ) Σε ότι αφορα τα παιχνιδια αν και δεν ειμαι συστηματικος παρα μονον πολύ περιστασιακος χρηστης θα με ενδιεφερε μια αξιοπρεπης αποδοση Τυπικες εφαρμογες γραφειου, περιηγηση στο ιντερνετ , επεξεργασια και προβολη φωτογραφιων Τελος με ενδιαφερει να είναι να είναι αθορυβος (πραγματικα αθορυβος ) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:οχιΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. ΌχιΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχιΤοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).αθηνα πατησιαΑν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Από ένα καταστημαΑν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Συναρμολογηση από το καταστημαΑν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .προτεινετε παρακατω παραθετω τις δικες μου επιλογες σε καρτα γραφικων και επεξεργαστη AMD FX-8320 3.5GHZ 8-CORE BOX ASUS GTX760-DC2OC-2GD5 2GB DDR5 PCI-E RETAIL ειναι υπερβολικες σαν επιλογες ? ευχαριστω για την βοηθεια και τις συμβουλες σας
fatals Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Λοιπόν συνονόματε, να ξέρεις ότι οι υλοποιήσεις της MSI στις κάρτες γραφικών συνήθως είναι οι πιο αθόρυβες; Τί παιχνίδια παίζεις; Και σε τι αναλυσεις;
Hyphen Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Για εναν περιστασιακο χρηστη οπως λες η 760 ειναι υπερβολη κατα την γνωμη μου
MIHALIS_ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 ευχαριστω για τις απαντησεις σας αλλα οπως ειπα ειμαι πολυ περιστασιακος χρηστης τωρα δεν παιζω τιποτε εχω 3-4 χρονια να παιξω κατι εαν επαιζα τωρα ισως το ghost recon η το call of duty μεχρι εκει
fatals Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μπορείς να παίζεις και κανα παιχνιδάκι που και που με την 7770. Για Multitasking καλύτερα σε amd.. Σου έβαλα aftermarket ψύκτρα γιατί η στοκ κάνει λίγο θόρυβο και δεν είναι και τόσο αποδοτική..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα