Προς το περιεχόμενο

Android Application/Google Maps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα..δεν βρήκα στο φόρουμ μέρος για να ρωτήσω οπότε ρωτάω εδώ.

Φτιάχνω μία εφαρμογή για Android και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα..προγραμματίζω ένα κουμπί να μου ανοίγει χάρτη της google και δίνω link έναν χάρτη που έχω φτιάξει εγώ, με δικά μου locations δηλαδή..αλλα όταν ανοίγει ο χάρτης δεν μου εμφανίσει τα pins που έχω προσθέσει εγώ..

βγαίνει κανονικά ο χάρτης πράγμα που σημαίνει οτι παίρνει κανονικά τις συντεταγμένες αλλα χωρίς τα pins που έχω βάλει..έχω καταλάβει σωστά πως για να γίνει αυτό πρέπει να αγοράσω το google maps plus?

'Η κάνω κάτι λάθος?

Δημοσ.

Μα δεν έχει να κάνει με τον κώδικα..ο κώδικας είναι σωστός αφού η εφαρμογή δουλεύει μια χαρά στο κινητό μου απλά ο χάρτης που εμφανίζεται δεν έχει τα locations που έχω προσθέσει εγώ..

Δημοσ.

To url που του δίνεις αν τον βάλεις σε κανονικό browser σου βγάζει το pin στην σωστή τοποθεσία?

Με webview τον ανοίγεις?

Δοκίμασες να βάλεις custom position για το pin σου?(δεξί click πάνω στο χάρτη και πατάς το What's here) και μετά να πάρεις το url?

Χωρίς κώδικα απλά κάνουμε εικασίες.

Δημοσ.

Λοιπόν επειδή τρέχω και δεν φτάνω με κάποιες υποχρεώσεις αυτές τις μέρες δεν βρίσκομαι στον υπολογιστή. Με την πρώτη ευκαιρία θα σας δώσω το link και κώδικα..αν και από ότι κατάλαβα εγώ την κάνω τη χαζομάρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...