Προς το περιεχόμενο

Διέρρευσαν τα Windows 8.1 Update 1

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξερω κατα ποσο το εχετε προσεξει αλλα σε καθε update των windows 8 η ms προσπαθει να τα κανει να μοιαζουν οσο αυτο γινετε με το aero gui και τις δυνατοτητες με τρανταχτη το start button.

Τυχαιο???

Δεν νομιζω αφου οπως προεχω πει τα win8 πανε κατα διαολου και αρεσουν σε πολυ λιγους και κυριως σε οσους τα χρησιμοποιουν σε tablet, mobile και γενικοτερα συσκευες με touch screen που για αυτου του ειδους τα μηχανηματα τα win8 ειναι πραγματικα πολυ καλα αλλα οχι για υπολογιστες που εχουν ποντικη και οχι touch screen ετσι.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Στην αρχή φοβόμουν να αλλάξω τα Xp και να πάω σε vista το εκανα και απογοητευτικα. Μετα συνηθησα τα vista και σκεφτόμουν τα 7 τελικά εκανα καλα τα 7 ήταν άλλος κόσμος σε σχέση με τα vista. Τωρα εδω και 2 μέρες με 8 πιστεύω οτι καλύτερο και ελαφρύτερο σε windows γρήγορο και πανευκολο μια ώρα δουλεια για να μάθει κάποιος 10 πράγματα. Ακομη και τα πιο προχωρημένα βρίσκονται πανευκολα. Για όποιον το σκέφτεται συνιστώ ανεπιφύλακτα

Καποιο λαθος θα κανεις. Δεν γινεται αυτο που λες, δεν εχουν start. Τωρα αυτα που λες περι πανευκολα εγω δεν τα καταλαβαινω. Βαλε λινουξ καλυτερα.

Καποιο λαθος θα κανεις. Δεν γινεται αυτο που λες, δεν εχουν start. Τωρα αυτα που λες περι πανευκολα εγω δεν τα καταλαβαινω. Βαλε λινουξ καλυτερα.

To 80-90% δε ξερουν να χρησιμοποιουν start menu,ουτε του xp,ουτε  του vista ουτε του 7,για το 8 δε θα το συζητησω!Γι'αυτο βλεπουμε αρκετους να γεμιζουν το desktop τους με short cuts!!!

Το μονο πραγμα που ξερουν να κανουν με το start menu ειναι restart και shut down και παλι αρκετοι ουτε αυτο δε ξερουν να το κανουν και κλεινουν το pc απο το κουμπι πανω στο πυργο ή το λαπτοπ!

Mε αλλα λογια ολη αυτη η γκρινια δεν ειναι απο το απλο χρηστη,αλλα απο του γνωστες που απλα θελουν να γκρινιαζουν!Γιατι ολοι ξερουμε ποσοι πολλοι τροποι υπαρχουν για ενα γνωστη των windows να τακτοποιει τα αρχεια του χωρις να ταλεπωρηται απο το start menu!

Ο δικος μου τροπος ειναι η χρηση των δυνατοτητων του library,γι'αυτο δε χρειαζομαι ουτε το start menu των 7,ουτε το start menu των 8!Και τα δυο ειναι η χειροτερη λυση αν θες να εισαι τακτοποιημενος και πολυ πιο παραγωγικος απο το συνηθησμενο!

• Like 3

http://www.youtube.com/watch?v=Dvxh4t9jGyE
δεν με συνεπήραν οι αλλαγές για να πω την αλήθεια

αλλά απο την άλλη ενα απλό Update ειναι - λέγε με Service Pack - 

• Like 2

Βασικα το μονο που εχει μεινει να προσθεσει,ειναι να μπορουν τα metro apps να ανοιγουν σε παραθυρα στο desktop!

Μια χαρα για απλο update!

Το connect standby,απ'οτι ειδα υπαρχουν πολλα limitations στο θεμα hardware κι απ'οτι φαινεται θα το δουμε αρχικα μονο σε μερικα καινουργια ultrabooks/hybrid/icore tablets και σε ολα τα atoms(κατι που ισχυει απο περσι) tablets! 

Δεν χρείαζεται να συμφωνούμε σε όλα. αν μπήκες στο κόπο να ψάξεις λίγο τα 8 νομίζω δεν θα έλεγες αυτά που λές 

Εχω βαρεθει να ακουω για τα win7 και το ποσο καλα ειναι και τι καλη ειναι η εναρξη.

Τα win8.1 ειναι μακραν καλυτερα και ελαφροτερα και πιο γρηγορα.

Αυτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...