NoisePollution Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Η διαρροή της χρονιάς μιλάμε... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keysmith Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 θα εχει κουμπι shutdown δηλαδη? Εντυπωσιακο ακουγεται Τρομερό! ουάου δλδ. shut down!! Πάνω που είχα συνηθίσει να το βγάζω από την πρίζα! 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Τρομερό! ουάου δλδ. shut down!! Πάνω που είχα συνηθίσει να το βγάζω από την πρίζα! Το βγαζεις απο την πριζα??? Νομιζα οτι καθε φορα που ηθελες να το κλεισεις,εβγαζες ολο το τροφοδοτικο! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellgastJohn Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 δεν νομίζω ότι υπάρχει σοβαρός λόγος να αλλάξει κάποιος τα win 7 . τουλάχιστον μέχρι στιγμής. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepppo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 πρίζες και τροφοδοτικά,είστε πίσω ρε παιδιά εγώ θα έπαιρνα ένα τέτοιο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Το βγαζεις απο την πριζα??? Νομιζα οτι καθε φορα που ηθελες να το κλεισεις,εβγαζες ολο το τροφοδοτικο! Τί διάολο; Μόνο το δικό μου pc έχει κουμπί power; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) εγω για να μη ψαχνω αδικα στο google κατεφευγα σε αυτη τη λυση Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2014 από adi32 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ στέλνω email στον Τσακ Νόρις και μου κάνει remote Shutdown. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Τί διάολο; Μόνο το δικό μου pc έχει κουμπί power; Δεν ειναι για power users,γι'αυτο! Αλλη φορα πριν επιλεξεις,ανοιξε κανενα θεματακι στο hardware!Μη πας στα τυφλα και σε πιασουν κοτσο,παλι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepppo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Τί διάολο; Μόνο το δικό μου pc έχει κουμπί power; τα laptop όταν πατάς το power button πέφτει σε αναμονή και δεν κλείνει,πρέπει να το ρυθμίσεις απο τον πίνακα ελέγχου/ρυθμίσεις ενέργειας για να κλείνει,εγώ αυτό έχω κάνει στο laptop μου. και δεν νομίζω πως η πλειοψηφία των χρηστών υπολογιστή να ξέρουν να το κάνουν αυτό,μην κοιτάς εδώ που είμαστε ασχολούμαστε όλοι με τεχνολογία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Κλείνει μια και καλή όταν το πατήσεις για μερικά δευτερόλεπτα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exoskeletor Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) ξερει κανεις μηπως το update αφερει τον περιορισμο των 8.1 στα 64βιτα?(You can’t install Windows 8.1 Preview because your processor doesn’t support CompareExchange128) αν και υπαρχει και αυτο το κολπο για να τον αποφύγεις http://forums.mydigitallife.info/threads/37517-Q-Win-8-bypass-PAE-NX-SSE2-check/page12?p=771750&viewfull=1#post771750 το x στις μικρογραφιες που ειναι? Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2014 από Exoskeletor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacemonkey Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Ενδιαφερον σκουπιδι.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 εντωμεταξύ για το connected standby στην 64bit,ουτε κουβεντα και ασχολουνται με μ.......ιες τυπου αν θα ειναι προεπιλεγμενο το boot στο desktop ή οχι!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bakxos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Στην αρχή φοβόμουν να αλλάξω τα Xp και να πάω σε vista το εκανα και απογοητευτικα. Μετα συνηθησα τα vista και σκεφτόμουν τα 7 τελικά εκανα καλα τα 7 ήταν άλλος κόσμος σε σχέση με τα vista. Τωρα εδω και 2 μέρες με 8 πιστεύω οτι καλύτερο και ελαφρύτερο σε windows γρήγορο και πανευκολο μια ώρα δουλεια για να μάθει κάποιος 10 πράγματα. Ακομη και τα πιο προχωρημένα βρίσκονται πανευκολα. Για όποιον το σκέφτεται συνιστώ ανεπιφύλακτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα