Toufas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 μη κλάσουμε θα πεταχτεί ο toufas με τη συγκεκριμένη εικόνα! βάλε τίποτ άλλο ρα , όχι όλ το ίδιο
Tony_Stark_21 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δεν μπορω να καταλαβω γτ μπαινουν ατομα μονο κ μονο για να τρολαρουν. Προσπαθουμε ν ξεκινησουμε κατι ενδεχομενως καλο. Αν δε θελετε να συμμετεχετε, μπορειτε να μας αγνοησετε.
pournaras Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δεν μπορω να καταλαβω γτ μπαινουν ατομα μονο κ μονο για να τρολαρουν. Προσπαθουμε ν ξεκινησουμε κατι ενδεχομενως καλο. Αν δε θελετε να συμμετεχετε, μπορειτε να μας αγνοησετε. Κανουμε μεγαλη προσπαθεια αλλα δε μας αφηνετε 4
Toufas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δεν μπορω να καταλαβω γτ μπαινουν ατομα μονο κ μονο για να τρολαρουν. Προσπαθουμε ν ξεκινησουμε κατι ενδεχομενως καλο. Αν δε θελετε να συμμετεχετε, μπορειτε να μας αγνοησετε. Επειδη δεν θα το πει κανεις αλλος: Ή εισαι ανοητος που νομιζει οτι κανει πλακα, ή εισαι ανοητος που νομιζει πως θα κανει κατι απο αυτο που ειδε σε μια εικονα, ενω δεν εχει ουτε την βασικη νοημοσηνη να κανει ενα search στο google, ποσο μαλλον γνωσεις για οτι θεμα ανοιγει εδω μεσα. 2/10 με εκανες να απαντησω σοβαρα. 4
Tony_Stark_21 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Επειδη δεν θα το πει κανεις αλλος: Ή εισαι ανοητος που νομιζει οτι κανει πλακα, ή εισαι ανοητος που νομιζει πως θα κανει κατι απο αυτο που ειδε σε μια εικονα, ενω δεν εχει ουτε την βασικη νοημοσηνη να κανει ενα search στο google, ποσο μαλλον γνωσεις για οτι θεμα ανοιγει εδω μεσα. 2/10 με εκανες να απαντησω σοβαρα. Σεβαστή η γνώμη σου, πες μου όμως κάτι. Εγώ είμαι ανόητος. Κάποιος που ασχολείται με έναν ανόητο, πως λέγεται; 1
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Σεβαστή η γνώμη σου, πες μου όμως κάτι. Εγώ είμαι ανόητος. Κάποιος που ασχολείται με έναν ανόητο, πως λέγεται; Αγανακτησμένος λέγεται.
Tony_Stark_21 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Αγανακτισμένος λέγεται. fixed
bluesattack Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Και μια πολυ πολυ συντομοτερη εκδοχη του παραπανω http://www.ted.com/talks/marco_tempest_the_electric_rise_and_fall_of_nikola_tesla.html
Superuser Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Πως παν οι εργασίες;πέσατε με τα μούτρα; Δυο βδομάδες πέρασαν..φτιάξατε τίποτα;
pournaras Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Πως παν οι εργασίες;πέσατε με τα μούτρα; Δυο βδομάδες πέρασαν..φτιάξατε τίποτα; Εχει πολλες σπειρες και παιρνει χρονο...
Johny Q Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Πως παν οι εργασίες;πέσατε με τα μούτρα; Δυο βδομάδες πέρασαν..φτιάξατε τίποτα; Ποιοι το φτιάχνουν;
firewalker Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Πυκνωτές και μετασχηματιστή υψηλής έχετε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα