Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει ένας φορητός hp με επέκταση εγγύησης που λήγει το καλοκαίρι μάλλον και πότε κάνει θόρυβο ο ανεμιστήρας και πότε δεν κάνει συνήθως κάνει καμιά φορά στο ξεκίνημα τί προτείνετε;

Δημοσ.

Αφου ειναι σε εγγύηση δεν χάνεις τιποτα να τους το πας μηπως στον αλλάξουν , αλλιως αν δεν τον αλλάζουν η κανεις υπομονή η τον αλλάζεις εσυ επι τοπου και να εύχεσαι να μην πάθει τιποτα αλλο και χρειαστείς την εγγύηση. Αν και να σου πω την αλήθεις δεν ξέρω κατα ποσο επηρεάσει ή θα το καταλάβουν αν αλλάξεις τον ανεμιστήρα

Δημοσ.

εγω θα το εστελνα για εγγυηση να αλλαχτει.

Εφοσον ακουγεται θορυβος,εστω και ελαχιστος το ανεμιστηρακι εχει προβλημα.Μην το αφησεις.

Δημοσ.

Το θέμα είναι μην τον στείλω και μου τον στείλουν πίσω όπως τον έστειλα γιατί δεν ακούγεται πάντα να τον στείλω αόριστα με πρόβλημα στον ανεμιστήρα ή να τους πω το πότε πότε;

Δημοσ.

επικοινωνησε με το service να δεις τι θα σου πουν και βλεπεις.

Εφοσον ληγει το καλοκαιρι,εχεις καιρο ακομα να δεις πως θα εξελιχτει!

Δημοσ.

δεν καταλαβαινω γιατι να μην το στειλεις..εφοσον εχεις εγγυηση στειλτο ! σε διλημα να εισουν αν το ειχες ανοιξει και φοβοσουν μη το καταλαβουν..πες κανει θορυβο το ανεμηστηρακι συστηματικα,και οσο περναει ο καιρος το κανει ολο και πιο συχνά..Ας κανουν τα υπολοιπα αυτοι..τι σε νοιαζει..αν υπαρχει προβλημα θα το εντοπισουν σιγουρα..δουλεια τους ειναι...
λογικα τον ηχο στον κανει οταν το ανεμηστηρακι ανεβαζει στροφες,γιαυτο δν το κανει συνεχως...αυτοι θα το τεσταρουν για αρκετη ωρα το ανεμηστηρακι σε διαφορες ταχυτητες και θα δουν...αστους να βρουν το προβλημα..μπορει να μη φταιει το ανεμηστηρακι..
(εκ πειρας παντως το ανεμηστηρακι ειναι)...infoquest πηγαινε το

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...