Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,η μπαταρία του macbook air έχει κανει 730 κύκλους και απ' ότι είδα στο site της apple ο προβλεπομενος αριθμός κύκλων για τα συγκεκριμένα macbook air (mid 2009) είναι 500.Επίσης μου βγάζει στο εικόνίδιο της μπαταρίας την ένδειξη Replace Soon.Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν πρέπει να αγοράσω οπωσδήποτε γνήσια μπαταρία της apple ή αν και με μια απο το ebay η οποία είναι 100% συμβατή θα μπορώ να κάνω την δουλεία μου.Οι προδιαγραφές της μπαταρίας είναι 7.4V 40wh, οπότε πρέπει οπωσδήποτε να είναι ακριβή αυτά τα στοιχεία?Ευχαριστω!

Δημοσ.

Καλησπέρα,η μπαταρία του macbook air έχει κανει 730 κύκλους και απ' ότι είδα στο site της apple ο προβλεπομενος αριθμός κύκλων για τα συγκεκριμένα macbook air (mid 2009) είναι 500.Επίσης μου βγάζει στο εικόνίδιο της μπαταρίας την ένδειξη Replace Soon.Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν πρέπει να αγοράσω οπωσδήποτε γνήσια μπαταρία της apple ή αν και με μια απο το ebay η οποία είναι 100% συμβατή θα μπορώ να κάνω την δουλεία μου.Οι προδιαγραφές της μπαταρίας είναι 7.4V 40wh, οπότε πρέπει οπωσδήποτε να είναι ακριβή αυτά τα στοιχεία?Ευχαριστω!

με μια μπαταριά μετά από τόσους κύκλους..εγω δε θα ρίσκαρα να πάρω μια μη-apple

αυτό βέβαια είναι προσωπική άποψη!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με μια μπαταριά μετά από τόσους κύκλους..εγω δε θα ρίσκαρα να πάρω μια μη-apple

αυτό βέβαια είναι προσωπική άποψη!

Συμφωνώ....

Μακριά από τις απομιμήσεις...ψάξε γνήσια...και ναι.ψαξε με τα ακριβη στοιχεια..καταρχασ ρωτα σε καποιο reseller οπως istorm,isquare,document που ειναι επισημα service, την τιμη που θελουν για αλλαγη μπαταριας..αυτοι σιγουρα θα σου βαλουν τη γνησια και θα εχει κ εγγυηση το ανταλλακτικο μαλιστα..Επισης πρεπει να εχεις στο μυαλο σου τιμες... αν δεν ρωτησες ποσο κανει η γνησια πως θα ξερεις οτι ειναι πραγματικα φθηνα μια ebay μπαταρια ? πρεπει να εχεις μετρο συγκρισης..γενικά να ξερεις δεν σου προτεινω σε καμια περιπτωση απομιμησεις...θα σου βγαλουν αλλο προβλημα...πες οτι αρχιζει να πεταει υγρα και σου χαλαει το λαποτπ..δεν θα το ηθελες αυτο..

αν το σκεφτεσαι για γνησια σου εχω προταση για οτι καλυτερο,εγγυημενα,σε πολυ καλη τιμη...επισης στο macbook που εχεις αλλαζει πανευκολα η μπαταρια..

Επεξ/σία από ramarg
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...