Προς το περιεχόμενο

Nexus 5

filippossks

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ρωτάω γιατί ενώ διέγραψα μία μέσα από το app της κάμερας μου έγραφε μετά "undo" αλλά παίζει να είχα πατήσει κανένα editing.

Επίσης όταν έχω το time zone στο auto μου δείχνει μία ώρα πίσω και το έχω βάλει στο manual για να έχει την σωστή. Δεν ξέρω αν συμβαίνει και με άλλους...

Edit: Μάλλον λόγω θέσης δεν μου έπιανε το gps και είχα θέμα με το time zone. Όλα καλά τώρα. Οπότε "my bug". :-D

Επεξ/σία από gtctsiamp
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να σας ρωτισω κατι, ξερει κανεις πως γινεται να φενεται το φοντο του αλπουμ στα τραγουδια στο google play music, σαν το spotify δηλαδη, γιατι με εχει μπερδεπσει αρκετα. Να φενεται σας εδω δηλαδη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.music&hl=el

Δηλαδη οταν ειναι στο lockscreen να μην φενεται μια κατασπη αιδεια να φενεται το φοντο του αλπουμ.

Σε σχεση με αυτο ξερει κανεις αν γινεται?

Δημοσ.

Ναι απλα μεταφέρεις μεσω του καλωδιού απο το pc το τραγούδι που θέλεις στον φάκελο Ringtones

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αυτη την τιμη πάντως νομίζω οτι καλύτερο κυκλοφορεί ειναι το z1 compact με πολυ καλα τεχνικά χαρακτηριστικά, αθάνατη μπαταρία και 21mp camera που με το ζουμ τραβάς απο όσο μακριά θέλεις....

Επεξ/σία από libero1899
Δημοσ.

Καλησπέρα,

είμαι κάτοχος του Nexus 5 από τότε που το έφερε η Wind και μέχρι σήμερα όλα ok.

Ξαφνικά όμως σήμερα και χωρίς κανένα λόγο η stock εφαρμογή "Gallery" εξαφανίστηκε απ[ο το τηλέφωνο. Τι γίνεται ρε παιδιά??? Πώς την επαναφέρω? Επίσης για να κάνω restore το τηλέφωνο, αν τα έδειχνε καλά ένα βίντεο που είδα, θέλει ολόκληρη διαδικασία όντως? Στο iPhone ένα restore στο iTunes πάταγα και τέλος. Εδώ έβλεπα ότι μέχρι και "εντολές" χρησιμοποιείς... Ήμαρτον (αν όντως έτσι είναι...)

Ευχαριστώ, Κώστας.

Δημοσ.

Ή ακόμα καλύτερα το κάνεις μέσα από το recovery για να κάνεις και hard reset.

Με τον παραπάνω τρόπο δεν γίνεται hard reset? Τι διαφορά έχει το hr?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...