filippossks Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Γεια σας παιδια μετα απο αρκετο ψαξημο στο forum σε κριτικες χρηστων και με το budget μου στα 400 ευρω αποφασισα να προχωρησω σε μια αγορα του nexus 5. Τωρα αυτο που θελω απο εσας ειναι να μου πειτε να προχωρησω στην αγωρα του nexus να παω καλυτερα στο lg g2 μηπως να περιμενω για to note 3 neo ξερετε σε τι τιμη θα ερθει?? Να τονισω οτι δεν ειμαι προγραματιστης η οτιδειποτε τετιο, πιτσιρικας 17 χρονων ειμαι και γιαυτο ουτε θα του κανω root ουτε τιποτα τετιο, για τωρα τουλαχιστον. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι fb,youtube κ.α ξερετε οταν βρισκομε εξω, παιχνιδακια που και που και καλη καμερα. Το σκεφτομαι πιο πολυ για το nexus γιατι απο οτι ειδα μου τα παρεχει ολα αυτα που ζηταωκαι τοις αναβαθμησεις απο την google τωρα για το g2 το ειπα για την πανεμορφη οθονη του και την διαρκια ζωη της μπαταριας και για το note 3neo ετσι οπως ειδα τα χαρακτιριστικα μου φανηκε αρκετα καλο αν κοιμενετε στα 400 ευρω ηδηκα αν τραβαει και αυτο UHD βιντεο. Αυριο θα γινει η αγορα οποτε αν μπορειτε να μου πειτε κατι κακο για το nexus πειτε το γρηγορα μην κανω κανα λαθος. Τωρα ειμαι με το vodafone smart 2 καταλαβετε οτι η διαφορα θα ειναι τεραστια οποτε οποιο και να παρω θα ειμαι ευχαριστιμενος!
xaris87 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Σωστά τα λέει ο απο πάνω!!! Το Moto G ειναι οτι πρέπει!! Διαφορετικά....Η αυτονομία του Nexus δεν νομίζω οτι συγκρινεται με το G2..Είναι κλάσεις ανώτερη του G2..!! Το μεγάλο + του Nexus ειναι το Pure Android και μόνο αυτό!!! Σε όλα τα υπολοιπα υπερέχει το G2.!!
Ocelod Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Το nexus εχει το Butter Project δεν κολαει σε τιποτα , ειναι smoothy θα ευχαριστηθεις αυτα που θελεις σιγουρα..φυσικα την ιδια δουλεια θα σου κανει και το πιο designato g2 το οποιο οπως ειπε πιο πανω ο φιλος εχει καλυτερη αυτονομια , και καλυτερη οθονη νομιζω, σιγουρα μεγαλυτερη... και τα 2 θα καλυψουν τις αναγκες σου σιγουρα...οτι και να παρεις καλο ειναι ... κοιτα την τσεπη σου και τι σου αρεσει πιο πολυ στα χερια σου...το ενα τρεχει απιστευτα το αλλο εχει μπαταρια παραπολυ καλη και μεγαλυτερη οθονη...Οσο για το Note3 Neo εγγραψαν στο φορουμ μας εδω τα παιδια οτι το ειδαμε στην πολωνια...ειναι σαν τον Iphone5C απο οτι καταλαβα ,δηλαδη το Note3 των φτωχων ...Note 3 με μικροτερα Specs...Και αμα κρινω απο το πως πηγε το Iphone5C δεν θα το ρισκαρα...Αποψη μου....
filippossks Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Διαγραφτηκε το μηνημα? Ρε φιλε δεν νομιζω ο φιλος απο πανο να τα λει σωστα γτ μπορει να σιγριθει η ταχυτητα η καμερα ή η οθονη του nexus 5 με το moto g? μας κοροιδευεις ρε φιλε?Ασε που νομιζω οτι ειμαι αρκετα μεγαλος για να παρω κινητο με 400 και 700 ευρω κιολας, του 96 ειμαι και το κινιτο θα το εχω για αρκετο καιρο, στο μελλον θα μου χρειαστει πιο πολυ που θελω να ακολουθησω τον κλαδο της πληροφορικης. Θας σας παρακαλουσα μονο απαντησεις σε αυτο που ζηταω και οχι για να με κρινεται!
Pa0ki Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Για να μην το ξαναγράφω http://www.insomnia.gr/topic/517053-nexus-5-vs-lg-g2/?p=52960265
christaran Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Για FB,youtube,browsing και κανα παιχνιδάκι μια χαρά την κάνεις την δουλειά σου και με το moto g
filippossks Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια πηρα τελικα σημερα το πρωι το nexus και δεν εχω λογια το κινητο ειναι απιστευτο. Δεν ξερω πως ειναι το g2 αλλα πιστευω οτι το nexus ειναι απο τα καλυτερα κινητα της αγορας.! 1
filippossks Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Ξερει κανενας πως απενεργοποιω την δονηση απο το πληκτρολογιο?
haHa Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Ρυθμισεις->Γλωσσα κ Εισαγωγη->Ρυθμισεις πληκτρολογιου Google-> Απενεργοποιεις το vibrate on keypress.
SPANK Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Κατι περίεργο συμβαίνει , η φωτεινότητα στο auto και πολυ χαμηλά σχετικά και τρώει 54 % .......
SPANK Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά να κανω μια χαζή ερώτηση αλλα δεν ειμαι σίγουρος Οταν ειμαι πχ σε wifi στο σπίτι η οπουδήποτε αλλου απο μόνο του οταν κατεβάζεις γενικά η χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες που θέλουν data παίρνει απο το wifi αυτόματα και δεν καταναλώνει τα 500mb 1gb ή οσα εχεις στο πρόγραμμα σου ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα