Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλουσ!!Πριν λιγο καιρο ανεβασα ενα θεμα αλλα πλεον ηρθε η ωρα να αντικαταστησω το pc του μαγαζιου γιατι κατα 99% πριν απο λιγο παρέδωσε!!Θέλω τα φώτα σας!

Χρήση : Κατάστημα λιανικήσ με πογραμμα διαχείρισης singular control (υπαρχει το software),word , excel, scann εγγραφων του καταστηματος σε pdf

Οθόνη-πληκτρολογιο-ποντικι υπάρχουν

Λειτουργικο Καίνουρια αδεια με win 7

Σκέφτομε 8gb μνήμη και 1 tb σκληρό!

Κάρτα γραφικών : Καλό θα ηταν on board (δεν παιζω παιχνιδια) κανα Corel kai Photoshop αρχειο ανοιγω

Θέλω τισ γνώμες σας!!Ευχαριστω παρα πολυ αν κουρασα!!!

Budget 450-500 eyro

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σου Zaee995!Με τον amd poy μου προτεινεισ και το motherboard ειμαι οκ για να τρεξω την καρτα γραφικων?

Δημοσ.

Ο φίλος μας λογικα πρέπει να πάει σε κάποια έτοιμη λύση από ότι κατάλαβα γιατί χρειάζεται οποσδήποτε γνήσια windows αν δεν κάνω λάθος... εκτός και αν στην παραπάνω λύση του Zapee βγάλεις τον ssd και αγοράσεις windows

Δημοσ.

Ετοιμεσ λυσεισ?Το εχω σκεφτει!Αλλα ολεσ οι ετοιμεσ εχουν ΙΝΤΕΛ 2030!Τα windows θα αγοραστει καινουρια αδεια!Αλλα ειναι αυτο που με ξαναγυρναει στην ιδεα τησ ετοιμησ λυσης που τα δινουν πακετο με καινουριο υπολογιστη!Να προτιμησω να δωσω 100 ευρο περισσοτερο και να εχω το κεφαλι μου ησθχο για καμια πενταετια με τον amd σε spare ή να παω σε ετοιμη λυση κομπλε με μονιτορ windows kai αν ναι ποιο?

Δημοσ.

Εφοσον μιλαμε για office υπολογιστη και οχι για workstation, ειμαι υπερ στο να το φτιαξεις μονος σου. Βγαζεις λοιπον τον ssd απο τη συνθεση και πας για original windows. Τσεκαρε μηπως τα βασικα σου προγραμματα τρεχουν σε win 8/8.1 τα οποια μπορεις να τα βρεις πιο φθηνα απο τα 7.

• Like 2
Δημοσ.

Εφοσον μιλαμε για office υπολογιστη και οχι για workstation, ειμαι υπερ στο να το φτιαξεις μονος σου. Βγαζεις λοιπον τον ssd απο τη συνθεση και πας για original windows. Τσεκαρε μηπως τα βασικα σου προγραμματα τρεχουν σε win 8/8.1 τα οποια μπορεις να τα βρεις πιο φθηνα απο τα 7.

Τι εννοεισ zapee995?Ta windows βλεπω γυρω στα 140 ευρω παιζουν!!Ειτε 7 ή 8!!Εχεις κατι αλλο υποψιν σου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...