kapetan_sifakas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα, έχω ανοίξει server στο Call of duty 2 και μαζευόμαστε καμιά 10αρια άτομα τα βράδια και παίζουμε, ενδιαφέρετε κανείς να μπει??
padelis71992 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Ο σερβερ σου είναι ορίτζιναλ η κρακάρισμενος; και στο xfire φαίνεται; αν δε ξέρεις τι είναι το xfire ψαχτο θα σας χρησιμεύσει πάντως παίζουν αρκετοί ελληνες ακόμα call of duty 2 πριν το καλοκαίρι μάλιστα πρώτου κλείσει το clanbase ελληνες (φιλαράκια) είχαν φτάσει έκτοι στο κόσμο... τώρα πλέον παίζουμε esl. Πάντως ψαξου υπάρχουν ελληνικοί σερβερ για να παίξετε εκτός κ αν θέλετε να παίζετε μόνο μεταξύ σας
kapetan_sifakas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 O Server φαίνεται παντού είναι ο Veterans Duty, τον ανεβάσαμε σε server στην Ολλανδία και έχει πλέον καλά ping με όλη την Ευρώπη , μπαίνουν και πολλοί Γερμανοί τα βράδια . Γιαυτό αν θέλετε να μαζευτούμε να τους σφαλιαρώσουμε λιγο!
padelis71992 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Godric σου στέλνω pm καπεταν_σιφακα οι veterans είσαστε; Εγώ παίζω σε όλους τους υπόλοιπους και esl τωρα πια.
kapetan_sifakas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 ναι οι veterans, γύρισα σήμερα τον server σε Rifles Only (δεν ξέρω αν σου αρέσει) παίζαμε 15-20 άτομα πριν. Γενικά μπαίνουμε το βράδυ 9:30-12:30. Μπορείς να βρείς τον server με το όνομα VD Rifles Only, ή να συνδεθείς από κονσόλα γράφωντας /connect taratatam.gr
Hellaslover Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 το βρηκα xfire. Θα μπω κ γω οταν το πετυχω με κοσμο
padelis71992 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Σιφακα τον ξέρω εγω τον σερβερ τον βλέπω στο xfire. Αν τύχει θα μπώ καμια φορά. Το nickname σου ingame ποιο ειναι;
kapetan_sifakas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Το nick μου είναι Sifakas, μπείτε το βράδυ θα έχει κόσμο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα