orck Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Βρεθηκε κουμπαρος η Γερμανικη εταιρια (απο αυτες τις αξιοπιστες που περνουν τις δουλειες με την αρτιοτητα των προιοντων και υπηρεσιων τους και ποτε δεν σκαβουν λακους) για να δωσει το δωρακι.Προβλεπω οτι θα εισαγουμε πολλα gps jamers απο κινεζομαγαζα.Προτεινω να εφαρμοσουμε ολες τις κρατησεις των βορειων χωρων που ειναι πολυ υψηλες, αλλα να κανουμε την παπια οταν ερθει η ωρα το κρατος να αποδωσει υπηρεσιες ποιοτητας στους ιθαγενεις... στους πολιτες του. 1
kukukali Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Μα ειναι γνωστο τοις πασι στο δημοσιο....πρωτα βρισκουμε τον χορηγο και μετα ψηφιζουμε τον νομο.... 1
Galio Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Ας φτιαξουν πρωτα τα μμμ, τους δρομους, να σταματησουν το λαθρεμποριο στα καυσιμα, ας δωσουν πισω ολα τα λεφτα που εφαγαν και μετα βλεπουμε για τα gps
dimitrisgeorgo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 και να ερθει αυτό το μετρο σιγουρα καπου θα κολλησει σε καποιο νομο περι προσωπικων δεδομενων,δεν εχουν δικαιωμα στο υπουργειο να ξερουν κάθε ωρα και στιγμη το που βρισκομαι.
baskon Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Φυσικά .Ειναι γάτες εκει στο υπ. οικονομικών (και οχι μονο). Τα τελευταια χρονια και ειδικά μετά την έλευση του πετρελαιου τα περισσότερα ΙΧ που πωλουνται ειναι με μηδενικά τελη. Επισης αρκετοι από οσους ειχαν πολλά κυβικά τα εχουν παροπλισει και κινουνται με μικροτερα. Αρα τα τέλη κυκλοφορίας έχουν πέσει. Πως θα τα ανεβασουμε? Βαζοντας 300-400-500-600 ευρω τελος σε εναν που τωρα πληρωνει μηδεν φυσικα (και το διαφημιζες κιολας,μηδενικά τελη,αλλά δε διευκρινιζες μεχρι πότε). Σιγουρα θα γινει κάποια αλλαγη καθως όπως ειναι τωρα το συστημα δε "συμφερει". Το να βαλεις σε ολους τα ιδια τελη απλά με γνωμονα τα χιλιομετρα ειναι τελειως αδικό και δε νομιζω να γινει. Ενας επιπλεον φορος στη βενζινη και καταργηση των τελών είναι σιγουρα δικαιοτερο. Αν θελουν παντως gps εδω ειμαστε. Καιρός να γλυτωσουμε κανα φραγκο με gps jammer η αλλες πατέντες
tara493 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Πανε καλά; γίνονται αυτά τα πράγματα; Ανακοινώσεις μπαρούφες σαν το wifi σε όλη την επικράτεια. Εδώ γελάγαμε με το wifi σε όλη την επικράτεια που είναι και πιο εύκολο. <<Ελληνάρας mode on>>. Εγώ θα καλύψω τον δέκτη με αλουμινόχαρτο ώστε να μη πιάνει σήμα και να κινούμαι τζάμπα. Yeah, κλωβός του Faraday !!!
nikoskontos_1980 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Εχω παρει ενα Cayenne, ενα Jeep, μια Gallardo με 100.000€ (η Gallardo ηταν προσφορα). Για φορους εχω ηδη δωσει 23.000€ τουλαχιστον (χωρια τα τεκμηρια κλπ). Αυτος με το αυτοκινητο των 10.000€ εχει δωσει 2.300 για φορους. Και αν εχει εκπομπες CO2 >100γρ τοτε δεν πληρωνει ουτε τελη ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ. Ασχετα αν κανει 10000000km το χρονο. Εκει ερχεται η "ισοτητα". Απλα εδω η λογικη Rapido χτυπαει limit-up (Και κάποιος λεφτάς που θα κυκλοφορεί το υπεραυτοκινητο του μόνο κανένα σαββατοκυριακο και τπτ ψιλολογια θα πληρώνει θα ίδια με εμένα!). Ρε φιλε τελη ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ λεγονται. Οποιος κυκλοφορει, πληρωνει. Και να το πω και αλλιως. Εγω αμαξι ΔΕΝ εχω. 2 φορες το χρονο που θα παω στο χωριο της γυναικας μου θα παρω του πατερα μου. Ενα Opel του '91. Το οποιο θα το χρησιμοποιησει και ο πατερας μου αλλες 2 φορες το χρονο. Για 4 πηγαινελα, για 8μερες χρησης, ενος αυτοκινητου 20ετιας πληρωνω 450€ τελη ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ. Ενω εσυ (Rapido και ολοι τις αντιστοιχης λογικης), για καινουριο αυτοκινητο, το οποιο το χρησιμοποιεις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ δεν πληρωνεις ΤΙΠΟΤΑ!! Πες τα χρυσοστομε,τελη κυκλοφοριας ειναι - οχι τελη κυβισμου. 1
nikoskontos_1980 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 σκέφτηκε κανείς από τους διανοητικά καθυστερημένους του υπουργείου, ότι αν εγώ που κάνω 28000 χλμ τον χρόνο αποφασίσω να κάνω μόνο 10000 για να δώσω αντί για 240 που δίνω σήμερα, 300 θα κάψω 1.314 λιγότερα λίτρα βενζίνης. και εφόσον ο φόρος για το κράτος είναι πάνω από 1,1 ευρώ το λίτρο θα χάσει μόνο από εμένα 1.450 ευρώ. και αυτό για να κερδίσει 60 ευρώ σε τέλη? iq ραδικιού. τα στόκεμον ξαναχτυπούν. τα χιλμ που ειναι να κανεις παλι θα τα κανεις!!!!!Κατι δεν καταλαβες καλα.
nikoskontos_1980 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Αν δεν κουνάς το αυτοκίνητο σου επειδή δεν σου χρειάζεται πάρε ποδήλατο,μηχανάκι,ακόμη και κάρο και άσε εμάς που τα χρειαζόμαστε στην ησυχία μας.Για δουλειά το έχουμε το αμάξι όχι για να κυνηγάμε γκόμενες και φραπέδες. ισοτητα=ισοτητα.τα αυτοκινητα δεν ειναι μονο για δουλεια,ειναι για οτιδηποτε.μ αυτη τη λογικη να απαγορευοταν στην αττικη οι μετακινησεις για καφε για να μην μπουκωνουν οι δρομοι για τους αλλους. Ελα σε παρακαλω!
tara493 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δεν προκειται να γινει αυτο το κοστος ειναι πολυ υψηλο . Ποιος σου είπε θα τα πληρώσει το κράτος αν εφαρμοστεί? Θα το βάλουν μέσα στα προαπαιτούμενα για να πάρεις την άδεια λογικά. Και τότε θα γελάμε πιο πολύ, εμ μας κάνουν 'ερωτα' με τα τέλη εμ θα μας ζητάνε να πληρώσουμε και το δωμάτιο....
NT1G Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Εχω παρει ενα Cayenne, ενα Jeep, μια Gallardo με 100.000€ (η Gallardo ηταν προσφορα). Για φορους εχω ηδη δωσει 23.000€ τουλαχιστον (χωρια τα τεκμηρια κλπ). Αυτος με το αυτοκινητο των 10.000€ εχει δωσει 2.300 για φορους. Και αν εχει εκπομπες [/size]CO2 >100γρ τοτε δεν πληρωνει ουτε τελη ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ. Ασχετα αν κανει 10000000km το χρονο. Εκει ερχεται η "ισοτητα". Απλα εδω η λογικη Rapido χτυπαει limit-up (Και κάποιος λεφτάς που θα κυκλοφορεί το υπεραυτοκινητο του μόνο κανένα σαββατοκυριακο και τπτ ψιλολογια θα πληρώνει θα ίδια με εμένα!)[/size]. Ρε φιλε τελη ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ λεγονται. Οποιος κυκλοφορει, πληρωνει. Και να το πω και αλλιως. Εγω αμαξι ΔΕΝ εχω. 2 φορες το χρονο που θα παω στο χωριο της γυναικας μου θα παρω του πατερα μου. Ενα Opel του '91. Το οποιο θα το χρησιμοποιησει και ο πατερας μου αλλες 2 φορες το χρονο. Για 4 πηγαινελα, για 8μερες χρησης, ενος αυτοκινητου 20ετιας πληρωνω 450€ τελη ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ. Ενω εσυ (Rapido και ολοι τις αντιστοιχης λογικης), για καινουριο αυτοκινητο, το οποιο το χρησιμοποιεις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ δεν πληρωνεις ΤΙΠΟΤΑ!! Μάλλον αυτοί όλοι που λες, δεν βάζουν βενζίνη με €1,6 - €1,7 το λίτρο, με αέρα κινούνται. Όπως και αυτός με το CO2<100g αν κάνει 1.000.000km θα πληρώσει πολλαπλάσια σε βενζίνη αν και δεν δίνει για τέλη κυκλοφορίας σε σχέση με εσένα που την βγάζεις την Cayenne μόνο το Σάββατο στον δρόμο. Οπότε το "καινουριο αυτοκινητο, το οποιο το χρησιμοποιεις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ δεν πληρώνεις ΤΙΠΟΤΑ!!" δεν φαίνεται να ισχύει τόσο.
lupo2109 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Το καλυτερο πιστευω ειναι καταργηση τελων κυκλοφοριας και ενσωματωση ενος μερους στα καυσιμα.Αν θελουν να μαε βαλουν gps τοτε βρισκουμε τροπο και ριχνουμε την τιμη του καυσιμου με καρτα.Βγαζεις καρτα καυσιμων η οποια αναλογα το μοντελο ξαι την αξια ξαι τα επιπεδα co2 να αλλαζει.Ουτε λοιπον τρεχεις σαν βλακας να πληρωνεις τελη,ουτε πληρωνεις το ιδιο με καποιον που εχει ferrari.Πειραματικο Ελβετικο προγραμμα του 1970 μονο που τοτε κολλουσαν με τις καρτες και τον τροπο προσδιορισνου του οχηματος.100 χρονια πισω ειμαστε παλι
bananasplit Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Πες τα χρυσοστομε,τελη κυκλοφοριας ειναι - οχι τελη κυβισμου. "χρυσόστομε",εγώ δεν πάω στο νοσοκομείο...παρακαλώ να μειωθεί ο φόρος μου.. επίσης,δεν έχω παιδιά,άρα η παιδεία μου είναι άχρηστη..άρα πάλι να μειωθεί ο φόρος μου.. ΑΥΤΗ είναι μια λογική που δε μας βγάζει πουθενά..δεν το καταλαβαίνεις,έτσι;; το τέλος και το φόρο τον έχω ΗΔΗ πληρώσει με το ειδικό τέλος στη βενζίνη.. πόσες φορές πρέπει να το πληρώσω ξανά;;πόσες φορές θα με τιμωρήσει;; κι επιτέλους,αν δεν καταλαβαίνεις οτι αυτή ΑΚΡΙΒΩΣ ήταν κι η λογική του Άδωνι με τα 25 ευρώ εισιτήριο στα νοσοκομεία,δε μπορώ να κάνω κάτι... όπως τότε η ιδέα του "φωστήρα" ήταν επιεικώς απαράδεκτη,έτσι και τώρα είναι το λιγότερο γελοίο το να πληρώνεις τέλη ανάλογα με τα χιλιόμετρα,ειδικά από τη στιγμή που τα έχεις ΗΔΗ πληρώσει στη βενζίνη και ΞΑΝΑπληρώσει στα διόδια...το αυτοκίνητο είναι ένα εργαλείο,ένα μέσο για να κάνουμε τη δουλειά μας..πες μου πόσες ΧΙΛΙΑΔΕΣ ώρες χρειάζομαι για να μετακινηθώ στα μαθήματα που κάνω με τα λεωφορεία...ή νομίζεις οτι το κάνω από χόμπι για 500 ευρώ;;
lupo2109 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Το καλυτερο πιστευω ειναι καταργηση τελων κυκλοφοριας και ενσωματωση ενος μερους στα καυσιμα.Αν θελουν να μαε βαλουν gps τοτε βρισκουμε τροπο και ριχνουμε την τιμη του καυσιμου με καρτα.Βγαζεις καρτα καυσιμων η οποια αναλογα το μοντελο ξαι την αξια ξαι τα επιπεδα co2 να αλλαζει.Ουτε λοιπον τρεχεις σαν βλακας να πληρωνεις τελη,ουτε πληρωνεις το ιδιο με καποιον που εχει ferrari.Πειραματικο Ελβετικο προγραμμα του 1970 μονο που τοτε κολλουσαν με τις καρτες και τον τροπο προσδιορισνου του οχηματος.100 χρονια πισω ειμαστε παλι
The_Colonel Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Μετά το συγκεκριμένο δημοσίευμα είμαι πεπεισμένος οτι εκεί στο ΥΠΟΙΚ, αντιγράφουν ότι λαμπρή ιδέα τους έρθει στις χαρτοπετσέτες του κυλικείου. fixed εδώ και χρονια γίνετε αυτό σε όλα τα υπουργεία το πρόβλημα είναι ότι τις περισσότερες φορες βαριούνται να αντιγράψουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα