pasgianni Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Τα κυβικά τι σχεση έχουν με τα τέλη κυκλιοφορίας ???? Διαφέρουν τα 10.000 χλμ που θα κάνει ένα αυτοκίνητο των1200 κε απο τα 10.000 χλμ που θα κάνει ένα αυτοκίνητο 2500 κε ??? Οχι βέβαια!!!!!!!!!! Μιλάμε για τέλη κυκλοφορίας, για την εισφορά μας δηλαδη σε σχέση πάντα με την χρήση του αυτοκινήτου στην κυκλοφοριακή ροή της επικράτειας. Αν ενας κανει 3000χλμ με οχημα 2500 κε δεν θα πρέπει να πληρώσει λιγότερα απο ένα που έχει κάνει 5000 χλμ με οχημα 1000 κε????? Και βέβαι ναι ειναι η απάντηση. 1
Beerloah Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Ωραία. Δωρεάν καρκίνος (wifi) σε όλη την Ελλάδα και φυσικά μόνιμος καταγραφέας της κινήσεώς μας εις το όνομα του "σωστού υπολογισμού χμ για σωστή κατανομή τελών κυκλοφορίας". Και μετά σου λέει είσαι συνομωσιολόγος... βρε ΟΥΣΤ. 3
alexatreides Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Εντάξει, αυτό το πρόγραμμα μάλλον θα λειτουργήσει "πιλοτικά". Έτσι, με GPS θα παρακολουθείται ο "οφέλημος" χρόνος που περνάμε στην τουαλέτα, αν και πόσο αφοδεύουμε (άρα και τεκμήριο διατροφικής δυνατότητας) κλπ. Μιλάμε για "πράσινη" "ανάπτυξη" στο τετράγωνο. Μα το Μεγαλοδύναμο, τι στο καλό πίνουνε... ;! Μιχάλης. Sent from my iPhone using Insomnia
tolis44 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 εγω θα παω να παρω ενα διλιτρο τοτε να ειναι κ πετρελαιο......χαχαχαχαχα....!!!!αυτοι η δεν το εχουν η κανουν τους μαλακες!!!!!
costef Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Τα τέλη κυκλοφορίας είναι αυτό που λέει το όνομά τους. Τέλη ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ. Το να πληρώνεις έχοντάς το στο γκαράζ και ο άλλος με 10.000 και 20.000 χλμ το χρόνο να μην δίνει δεκάρα είναι ΤΟ κλέψιμο. Κι εγώ αγόρασα υβριδικό το 2006 ΧΩΡΙΣ τέλη και τώρα μου ζητάνε €600 με 0 χιλιόμετρα. Άσε τον αναδρομικό φόρο πολυτελείας. Γιαυτό και αντιμετωπίζουμε το "κράτος" μας όπως τόσα χρόνια τον αγά. 4
marksk Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ που χρησιμοποιώ Εγνατία για να πάω στη δουλειά και πληρώνω διόδια, θα πληρώνω και αυτή τη μαλ@@@α; Έλα όλο βλακείες είναι 1
topaz Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 χαχαχα άκου τι σκέφτηκαν τα ζώα... ρε ο ελληνάρας θα jamαρει το σύμπαν και θα κυκλοφορούν όλοι τσάμπα... Εδώ δεν μπήκαν καν στο κόπο να κάνουν τα τέλη με δόσεις, όπως λέγανε... ουστ ρε ζώα... 1
Stefanos83b Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Περαν της επικης ηλιθιότητας εστω και σαν σκέψη . Ποιος τους δίνει το δικαίωμα να μας παρακολουθούν που θα πάμε και τι θα κάνουμε ? Απο την στιγμή που δεν ειμαστε ύποπτοι για κατι και δεν εκρεμμει ενταλμα παρακολούθησης η κατι σχετικό , να παρουν το GPS και να το βάλουν εκει που γνωρίζουν . 3
pasgianni Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Το πιθανότερο που θα εφαρμοστεί θα είναι ένα επιπλέον τέλος στην τιμή των καυσίμων. Κι αυτό είναι και το πιό λογικό. Κυκλοφορείς και καταναλώνεις αναγκαστικά. Η αναλογική αυτή σχέση είναι μια δίκαιη μέθοδος επιβολής τελών κυκλοφορίας. Όσο για το gps, απλώς γελάμε!!!
kalmik Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Με το σύστημα της υπερχρέωσης, του μνημονίου και των συνεχών "μέτρων επί μέτρων" κλπ. η Ελλάδα έχει μεταβληθεί σε διαρκές πειραματόζωο. Απίστευτη φορολογία, συνεχώς επιδείνωση οικονομικής δαστηριότητας, κοινωνική εξαθλίωση, κατάλυση συστήματος υγείας, παραβίαση ατομικών δικαιωμάτων. Ποιός δίνει δκαίωμα στο όποιο κράτος να ξέρει ανά πάσα στιγμή που βρίσκομαι, πως κινούμαι, ποιόν βλέπω (μέσω του συσχετισμού των στοιχείιων) μόνον με πρόσχημα τα τέλη κυκλοφορίας; Δεν πιστεύω στα μεταφυσικά περί Αντίχριστου αλλά έτσι που δεν αντιδρούμε, δεν είναι μακριά η μέρα να μας φυτέψουν το τσιπάκι RFID στο αυτί σαν τις κατσίκες με δικαιολογία τη μείωση της ...φοροδιαφυγής.
mdr21 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 1) δεν προκειται να γινει εδω λογω κοστους, υποδομων , τεχνολογικης αγνοιας και μειωμενης αντιληψης.Οποτε τα παρακατω ειναι αχρηστα. Αλλα 2) επειδη ο λαϊκισμος και η ζηλοφθονια μας εχουν κανει να ξεχασουμε και την Ελληνικη, τα τελη κυκλοφοριας ειναι αυτο που λεει η λεξη. Τελη που πληρωνεις επειδη κυκλοφορεις και χρησιμοποιεις το οδικο δικτυο. Ειτε κυκλοφορεις με 1000αρι νταεβου , ειτε με 5λιτρη φερραρι, ειτε πας στην εργασια σου ή να ταϊσεις την αναπηρη μητερα σου , ειτε στα μπουζουκια της παραλιακης τη γκομενα πρεπει να πληρωνεις τα ιδια αφου πληρωνεις την χρηση του δικτυου και οχι καποιον φορο βασει φοροδοτικης ικανοτητας. Και προφανως ο υπολογισμος των τελων βασει κυβικων ειναι καταφορη αδικια και λαϊκισμος αφου πια εν ετει 2014 θα επρεπε πια να ειχαμε καταλαβει οτι ο κυβισμος δεν ειναι status πλουτου, αλλα ικανοτητα οχηματος. Ειναι σαν να λεμε να πληρωνουν ακριβοτερα το ηλεκτρικο ή το νερο στην Εκαλη επειδη εκει μενουν κυριως πλουσιοι. (μην πεταξει κανεις καμια εξυπναδα για τα δημοτικα τελη μεσα στους λογαρισμους) ΥΓ: το αν τα χρηματα απο τα τελη πηγαινουν εκει που προοριζονται δηλ στη δημιουργια και συντηρηση του δικτυου ειναι αλλη και ασχετη κουβεντα 11
Black Demis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 όπα δλδ εχω ενα μηχανάκι 125 cc κάνω περίπου 8,000 10,000 χιλιόμετρα το χρόνο τώρα πληρώνω 25 30 ευρω δλδ θα πληρώνω 300 τώρα? και ο γείτονας που εχει porshe cayenne s που το κινεί μια φορά την εβδομάδα για βόλτα (άντε αντε 1,000 το χρόνο να κάνει) είναι 4,8 λίτρα και πληρώνει κάπου στα 1300 ευρω για τελοι τώρα θα πληρώσει δλδ 30 35 ευρώ? καλά το κατάλαβα?ουσιαστικά σκίστε τον φτωχό και αφήστε άπλα τον πλούσιο ?
bill81 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Όλο βλακείες τους πληρώνουν τους συμβούλους τους στο υπουργείο οικονομικών για να προτείνουν τέτοιες χαζομάρες και αν ναι πόσα????? Έχω και εγώ χαζές ιδέες να τους προτείνω: Να βάλουν μετρητές και στις τουαλέτες να μετρούν πόσες φορές τραβάμε καζανάκι και να χρεωνόμαστε ανάλογα για επιβάρυνση στο περιβάλλον. Ποσα παίρνω για την πανηλίθια ιδέα μου??? Βρε άντε μου στο δια.... από δω χάμω καραγκιόζηδες, επικεντρωθείτε λίγο στο πως να πάρετε πίσω χρήματα από τα λαμόγια που τόσα χρόνια έχουν ρημάξει τα κρατικά ταμεία με μίζες, ρουσφέτια, απευθείας αναθέσεις και χίλιες δυο παρανομίες και αφήστε τις βλακείες κατα μέρους. Το λένε και ΕΞΥΠΝΟ ΜΕΤΡΟ lol
gavros10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Σε αυτη τη χωρα ειμαστε οτι να ναι. Οτι μαλ@κια μετρο υπαρχει στις αλλες χωρες θελουν να το φερουν και εδω. Ποιος σας ειπε ρε οτι θελω να παρακολουθειται η διαδρομη μου με το αυτοκινητο συνεχεια; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα