amdperf Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Οκ! Στην Ελλαδα θα δουλευει κανονικα? δηλαδη τα δικτυα για με τρομαζει λιγο η λεξη "ευρωπαικο μοντελο"
Calexako Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Κανονικοτατα δουλεύουν όλα τα δίκτυα σε ευρωπαϊκά μοντέλα
amdperf Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Ευχαριστω μαγκες για τις απαντησεις καλο μηνα! Για να δουμε περιμενα πολυ καιρο αυτο το κινητο!
amdperf Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Μαγκες το πηρα αλλα κατι μου φαινεται πως δε παει καλα ειναι λογικο με χρηση 20-25 λεπτα περιπου να χανει ενα 10% μπαταριας? Υπαρχει καποιο app για να δουμε αν η μπαταρια δουλευει σωστα? Μου φενεται υπερβολικο να τρωει τοση μπαταρια.. Επισης γιατι τρωει τοση ραμ ρε παιδια τι ειναι αυτο που καταναλωνει 1 γιγα ραμ??
moxalis Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Εξαρτάται τι χρήση του έκανες. Αν έπαιζες κάποιο παιχνίδι ή έκανες συνέχεια install εφαρμογές τότε ίσως, αλλιώς και 'μένα πολύ μου ακούγεται. Το άφησες αρκετή ώρα στην πρώτη φόρτιση;Για την RAM μην ανησυχείς, κάνει management το android από μόνο του. Αν θες να το ελαφρύνεις για ψυχολογικούς λόγους, τότε κάνεις ένα root και βγάζεις το bloatware (κοινώς, ό,τι apps έχει το κινητό που δε χρειάζεσαι).
amdperf Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 2-3 app εβαλα λιγο σερφινγκ στο fb τραβηξα μερικες φωτογραφιες αυτα.. η φωτεινοτητα ειναι στο 40% Πως μπορω να καταλαβω αν η μπαταρια δουλευει σωστα η ειναι ελλατωματικη ? Υπαρχει κανενα κολπο? Στη φορτιση το αφησα μεχρι 90% γιατι εχω διαβασει οτι στα νεα κινητα τις πρωτες φορες δε πρεπει να τα φορτιζουμε πληρως ισχυει? υγ. Οταν ανοιξα το κινητο για πρωτη φορα απο τη συσκευασια ηταν 60% και κατι φορτισμενο ειναι λογικο να ειναι φορτισμενο?
moxalis Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Απ' όσο ξέρω κάποιο κόλπο δεν υπάρχει, θα το καταλάβεις με την καθημερινή χρήση αν συνεχίσει να αδειάζει η μπαταρία με τέτοιο ρυθμό. Δεν έχει βγει κάτι για ελαττωματικές παρτίδες σε μπαταρίες στο G2 αλλά ποτέ δεν ξέρεις.Αυτό που λες για την φόρτιση δεν το έχω ακούσει ποτέ πάντως. Διαφορά στην υγεία της μπαταρίας, ειδικά στις Li-po, είτε το φορτίσεις πλήρως είτε όχι, δεν θα υπάρξει. Απλά εγώ στην πρώτη φόρτιση το αφήνω αρκετή ώρα αφού φουλάρει για σιγουριά και για καλιμπράρισμα της μπαταρίας.Και ναι, πάντα μερικώς φορτισμένα έρχονται τα τηλέφωνα.
AntiCambeR Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Μηπως ισχυει το οτι για να αποδωσει η μπαταρια το 100% της διαρκειας της πρεπει τουλαχιστον να φορτιστει και να ξεφορτιστει 3-4 φορες?
amdperf Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Ειχα τοποθεσιες ενεργοποιημενες wifi και κατι αλλα οπως δονηση οθονης, ηχοι οθονης τα απενεργοποιησα ολα αυτα και πλεον χρησιμοποιω μονο το wifi οταν θελω να μπω ιντερνετ μεγαλη διαφορα! Επισης το φορτισα 100% απο το πρωι μεχρι τωρα εχω κανει διαφορα και η μπαταρια εχει ακομα 78% αρα φαινετε ενταξει ε? Να πω επισης οτι στην αναμονη χθες για περιπου 9 ωρες μου εφαγε ενα 6%.. Δηλαδη απο 72 που ηταν το πρωι ειχε 66%.. Τι συμπερασμα βγαζετε?
Ntenteras Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Κάνε disable το Google now και Google location reporting. 1
moxalis Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Ειχα τοποθεσιες ενεργοποιημενες wifi και κατι αλλα οπως δονηση οθονης, ηχοι οθονης τα απενεργοποιησα ολα αυτα και πλεον χρησιμοποιω μονο το wifi οταν θελω να μπω ιντερνετ μεγαλη διαφορα! Επισης το φορτισα 100% απο το πρωι μεχρι τωρα εχω κανει διαφορα και η μπαταρια εχει ακομα 78% αρα φαινετε ενταξει ε? Να πω επισης οτι στην αναμονη χθες για περιπου 9 ωρες μου εφαγε ενα 6%.. Δηλαδη απο 72 που ηταν το πρωι ειχε 66%.. Τι συμπερασμα βγαζετε? Γενικά καλά ακούγεται. Στην αναμονή είχες wifi ή mobile data ανοιχτό;
amdperf Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Κάνε disable το Google now και Google location reporting. Οκ Γενικά καλά ακούγεται. Στην αναμονή είχες wifi ή mobile data ανοιχτό; Οχι και τα 2 ηταν σβηστα μονο το απλο δικτυο... Αξιζει να το κανω αναβαθμιση? Εχω το 4.2.2 Jelly bean δλδ. Τη διαφορα εχει η 4.4.2?Εγω διαβασα σε μερικα φορουμ οτι η αυτονομια τις μπαταριας γινετε χειροτερη ισχυει? Επεξ/σία 4 Μαΐου 2014 από amdperf
kosegdit Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Φυσικά και αξίζει να το κάνεις αναβάθμιση. Έχει κάποιες μικρές βελτιώσεις, αλλά όχι και τρελά πράγματα. Το knock on θα γίνει πιο responsive και θα δεις τις εφαρμογές να ανοίγουν λίγο πιο γρήγορα. Για την μπαταρία, πήγαινε μέσα από τα settings και δες τι είναι αυτό που την καταναλώνει πιο πολύ, και αν δεν το θέλεις βγάλτο. Εγώ ας πούμε έχανα πολύ μπαταρία από google play services τα οποία και απενεργοποίησα. Πάντως μετά το update δεν θα γίνει χειρότερη η αυτονομία, τουλάχιστον εγώ δεν παρατήρησα καμία διαφορά, σίγουρα όχι προς το χειρότερο. Για την ram, ακόμα καλά είσαι. Εγώ σε idle έχω ~600mb ελεύθερα. Περίμενε να το γεμίσεις με τις εφαρμογές που θέλεις και θα το δεις κι εσύ.
djuan1988 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Πώς έκλεισες τα Google Play Services; Και δουλεύει ακόμη το κινητό; Η ram μη σε απασχολεί. Άδεια ram, άχρηστη ram!
amdperf Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Αν δεν εχει καποια βασικη διαφορα τοτε γιατι να το κανω αναβαθμιση το κινητο ειναι ηδη γρηγορο που αλλου να παει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα