moxalis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Θα παω να ριξω μια ματια και στο πλαίσιο .αμα λαγκαρε κι εκει δεν ξερω τι θα κανω 2 μήνες είμαι με το G2, με βαριά χρήση (gps, gaming, multitasking, κλπ) και δε μου έχει lagάρει ποτέ. Eίμαι και με 4.2.2 κι όλας, σε 4.4 φαντάζομαι θα είναι ακόμα πιο responsive.
barrcode Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 2 μήνες είμαι με το G2, με βαριά χρήση (gps, gaming, multitasking, κλπ) και δε μου έχει lagάρει ποτέ. Eίμαι και με 4.2.2 κι όλας, σε 4.4 φαντάζομαι θα είναι ακόμα πιο responsive. ισως δεν ειναι ακριβως λαγκ.ισως απλα δεν μου φαινεται smooth η αφη.να υπενθυμισω οτι εχω iphone 4s που η αφη του ειναι αψογη. στην τελικη συμφωνω με τα εκθεσιακα,αλλα ρε παιδια αμα δεν το χειριστω λιγο το κινητο να δω οτι πεταει πως θα παω να το παρω?
sokinsohim Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Λοιπον ο αδερφος μου εχει το G2 εδω και κατι μηνες και πραγματικα το κινητο ειναι πολυ γρηγορο με ελαχιστα οχι lag αλλα hicups.Πολυ καλη καμερα(ειδικα το 60fps βιντεο) σε καλη φωτεινοτητα και οχι τοσο σε σκοταδια.Κατασκευη πολυ καλη με ωραια οθονη και μικρα bezels. Το nexus 5 απο την αλλη σε εκθεσιακα κομματια που το ειδα μου φαινοταν σαν ψευτικο το μαυρο μοντελο.Σου δινει την αισθηση πως δεν ειναι καλοφτιαγμενο πχ κουμπια εντασης η οθονη δεν μαρεσε καθολου αφου φαινοταν το πλεγμα του digitizer σε διαφορες γωνιες θεασης.Τι να πω?Ειμαι μεγαλος φαν των νεξους αλλα το 5 δεν με ενθουσιασε καθολου μακαρι να ειχε την ποιοτητα του νεξους 4. Οι κατοχοι εχουν θεμα με την οθονη οπως ανεφερα?
moxalis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Πέρασα το update χθες και πρέπει να πω ότι με KK 4.4.2 το G2 ούτε hiccups παρουσιάζει και ακόμα και τα πιο βαριά apps ανοίγουν πραγματικά ακαριαία. Έκανε άψογη δουλειά η LG απ' ότι φαίνεται, και δε μας έχει συνηθίσει στον τομέα software..Δυστυχώς δεν έχει βγει root exploit ακόμα για ΚΚ.Edit: Βγήκε και το root για 4.4.2 για όποιον ενδιαφέρεται. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2014 από moxalis
spartan29gr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Λοιπον ο αδερφος μου εχει το G2 εδω και κατι μηνες και πραγματικα το κινητο ειναι πολυ γρηγορο με ελαχιστα οχι lag αλλα hicups.Πολυ καλη καμερα(ειδικα το 60fps βιντεο) σε καλη φωτεινοτητα και οχι τοσο σε σκοταδια.Κατασκευη πολυ καλη με ωραια οθονη και μικρα bezels. Το nexus 5 απο την αλλη σε εκθεσιακα κομματια που το ειδα μου φαινοταν σαν ψευτικο το μαυρο μοντελο.Σου δινει την αισθηση πως δεν ειναι καλοφτιαγμενο πχ κουμπια εντασης η οθονη δεν μαρεσε καθολου αφου φαινοταν το πλεγμα του digitizer σε διαφορες γωνιες θεασης. Τι να πω?Ειμαι μεγαλος φαν των νεξους αλλα το 5 δεν με ενθουσιασε καθολου μακαρι να ειχε την ποιοτητα του νεξους 4. Οι κατοχοι εχουν θεμα με την οθονη οπως ανεφερα? Μηπως ειδες αλλο κινητο?εγω σαν κατοχος nexus 5 μπορω να πω οτι σαν πιοτητητα κατασκευης ειναι μια χαρα(το γομοδης πλαστικο πισω στην πλατη ειναι ολλα τα λεφτα)Τωρα για το προβλημα της οθονης,εγω δεν παρατηρησα καπιο προβλημα. 3
sokinsohim Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Τελικά πήγα σε ένα άλλο public στο οποίο η συσκευή ήταν ενταξη. Κανένα πρόβλημα στην οθόνη όπως στο πρώτο που ήταν εμφανής η διαφορά. Πολύ ωραίο σε όλα του ίσως στο μόνο που μπορεί να χάνει από το g2 είναι στην φωτογραφική και στην μπαταρία.
panos_90 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Κλασικό δίλλημα των περισοτέρων που θέλουν να πάρουν ένα καλό κινητό.Ενώ στην αρχή έγερνα προς την αγορά του nexus 5 κατέληξα στο g2 και το πήρα εδώ και λίγες μέρες.Το g2 μπορείς να το κάνεις να ναι γυμνό σαν το nexus σε θέμα λογισμικου,έχει ραδιόφωνο κάτι που το στερήθηκα με το iphone 4 και φυσικά η απίστευτη μπαταρία του που με 4 ώρες σχεδόν συνεχη χρήση διαφόρων που θέλουν 3g πήγε στο 54% και του χα.βγάλει τα μάτια εννοείται.Εμένα επίσης αν και θεωρείται ασήμαντο με έχει βολέψει κ το διπλό χτύπημα της οθόνης όταν θέλω άμεσα να χρησιμοποιήσω το κινητό.Lags δεν έχω δει ακόμα χωρίς να του χω περάσει την κικ κατ ακόμα που θεωρείται πιο ελαφρύ λογισμικό. 1
amdperf Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Γεια χαρα μαγκες ειμαι και εγω στο διλλημα για nexus 5 και G2 αλλα κατεληξα στο G2 λογω μπαταριας! Τοσα λεφτα θα δωσω θελω η μπαταρια του να ειναι ικανοποιητικη και οχι να φοβαμαι να τρεξω κατι. 2 αποριες εχω. 1) Επειδη το nexus 5 κερδιζει στο android γινετε να περασουμε το ιδιο android kitkat και στο g2 χωρις να το πειραξουμε δηλαδη με επισημη αναβαθμιση απο την google η με πιο απλα λογια υπαρχει αυτη τη αναβαθμιση για το g2? Και 2) Λεω να το παρω απο το birdphone που ακουω εξαιρετικα σχολια. Θα ειναι πληρες λειτουργικο στην Ελλαδα και με την εγγυηση του?
Secone Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 <p>Γεια χαρα μαγκες ειμαι και εγω στο διλλημα για nexus 5 και G2 αλλα κατεληξα στο G2 λογω μπαταριας! Τοσα λεφτα θα δωσω θελω η μπαταρια του να ειναι ικανοποιητικη και οχι να φοβαμαι να τρεξω κατι. 2 αποριες εχω. 1) Επειδη το nexus 5 κερδιζει στο android γινετε να περασουμε το ιδιο android kitkat και στο g2 χωρις να το πειραξουμε δηλαδη με επισημη αναβαθμιση απο την google η με πιο απλα λογια υπαρχει αυτη τη αναβαθμιση για το g2? Και 2) Λεω να το παρω απο το birdphone που ακουω εξαιρετικα σχολια. Θα ειναι πληρες λειτουργικο στην Ελλαδα και με την εγγυηση του?</p> Επειδη το ειχα καιγω το g2 και τωρα ειμαι με nexus 5 θα σου πω τοεξησ..τρομερη μπαταρια αλλα επειδη δεν αντεχα το υι της lg πιγα σε custom rom και εκει αρχισαν τα προβληματα..η μια ειχε ενα προβλημα η αλλη το αλλο..και γυρναγα παντα σε stock rom της lg..οποτε μην μπεις καν στην διαδικασια να το πιραξεις εκτοσ αν χριαζεσε πραγματακια απο το root..εχω εχω βρει την υγεια μ με το nexus..το πιραζω και ολα ειναι σταθερα χωρις να χανω σημα η να κλινει μονο του η το οτιδιποτε ενοχλιτικο..την καμερα την βρισκω στα ιδια επιπεδα και οσο για την μπαταρια αντι να γυρναω σπιτι με 40% γυρναω με 30%..big deal
mason Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Το μόνο πλην που έχει το Nexus 5 σε σχέσει με το G2 είναι η κάμερα και η διάρκεια της μπαταρίας. Και πάλι, η κάμερα του Nexus 5 είναι πολύ ικανοποιητική. 1
vrwmiaris Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Επειδη το ειχα καιγω το g2 και τωρα ειμαι με nexus 5 θα σου πω τοεξησ..τρομερη μπαταρια αλλα επειδη δεν αντεχα το υι της lg πιγα σε custom rom και εκει αρχισαν τα προβληματα..η μια ειχε ενα προβλημα η αλλη το αλλο..και γυρναγα παντα σε stock rom της lg..οποτε μην μπεις καν στην διαδικασια να το πιραξεις εκτοσ αν χριαζεσε πραγματακια απο το root..εχω εχω βρει την υγεια μ με το nexus..το πιραζω και ολα ειναι σταθερα χωρις να χανω σημα η να κλινει μονο του η το οτιδιποτε ενοχλιτικο..την καμερα την βρισκω στα ιδια επιπεδα και οσο για την μπαταρια αντι να γυρναω σπιτι με 40% γυρναω με 30%..big deal Ρε φίλος ίδιο hardware έχουν για πιο λόγο να έχει πρόβλημα το LG?
amdperf Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Σε μαμα κατασταση το θελω δε θα κανω πειραματα με τοσο ακριβο κινητο... Στο αλλο που ρωταω αν το παρω απο birdphone θα δουλευει κανονικα στην Ελλαδα και η εγγυηση το καλυπτει?
moxalis Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Η εγγύηση σε καλύπτει κανονικά από birdphone.Δε καταλαβαίνω όμως για ποιο λόγω χρειάζεται να πάει κάποιος σε custom rom μόνο και μόνο για το UI. Είναι είδη αρκετά παραμετροποιήσιμη η stock, και με ένα απλό root (διαδικασία 2 λεπτών) μπορείς να κάνεις ό.τι αλλαγές θες.Quick settings, sliders και ό,τι άλλο, βγαίνουν πανεύκολα αν ενοχλούν κάποιον. Edit: Επειδη το ειχα καιγω το g2 και τωρα ειμαι με nexus 5.... .την καμερα την βρισκω στα ιδια επιπεδα και οσο για την μπαταρια αντι να γυρναω σπιτι με 40% γυρναω με 30%..big deal ούτε κατά διάνοια.
amdperf Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Αναφερομαι στο Ευρωπαικο κινητο γιατι θελω να γλιτωσω λιγα λεφτα! Σιγουρα το καλυπτει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα