Προς το περιεχόμενο

Nexus 5 vs LG G2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχει αλλα δεν ειναι σαν τα samsung ή τα nexus που γινεται χαμος.

Ριξε μια ματια και μονος στους xda.

Έχω ρίξει αλλά πολύ φτώχια

Δημοσ.

Εγώ πάντως το Nexus 5 δεν θα το άλλαζα παρά μόνο για το επόμενης γενιάς Nexus.

Ο λόγος είναι ότι μου αρέσουν τα πλεονεκτήματα του N5 υπερβολικά ("καθαρό", εύκολο πείραγμα, τεράστιο υπόβαθρο xda) ενώ δεν με ενοχλούν τα μειονεκτήματα του καθώς η μπαταρία μου βγάζει 2+ μέρες και δεν χρησιμοποιώ ποτέ την κάμερα.

Αλλά πραγματική σύγκριση πιστεύω μπορεί να κάνει όποιος έχει και τις δύο συσκευές και έχει ασχοληθεί γερά μαζί τους σε όλους τους τομείς, επίσημους και ανεπίσημους.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σε κόκκινο και άσπρο το νεξους 5 αν το έχει κάποιος σας είναι τελείως πλαστικό στην πλάτη ή λαστιχενιο;Στην αίσθηση στο χέρι.

Δημοσ.

Όσο το έψαξα γιατί θα το πάρω κ εγώ, το κόκκινο είναι σαν το μαύρο-matt και το άσπρο ξερό πλαστικό καi μαύρο γύρω γύρω glossy

Δημοσ.

Το μαύρο πάρε, πέρα του ότι είναι το μόνο που καλύπτεται με εγγύηση στην Ελλάδα, το υλικό της πλάτης του έχει απίστευτη αίσθηση στο χέρι. Πραγματικά στεναχωριεμαι που του φοράω θήκη.

Δημοσ.

Το μαύρο πάρε, πέρα του ότι είναι το μόνο που καλύπτεται με εγγύηση στην Ελλάδα, το υλικό της πλάτης του έχει απίστευτη αίσθηση στο χέρι. Πραγματικά στεναχωριεμαι που του φοράω θήκη.

Το κόκκινο δεν καλύπτεται ελλάδα εγγύηση? Δηλαδή θα το πάρω από σκουτζ και αν χρειαστεί που θα το πάνε για επισκευή?

Δημοσ.

Στην χώρα από την οποία το κανανε εισαγωγή. Η ελληνική αντιπροσωπία φέρνει μόνο μαύρα D821 16gb και μόνο αυτά καλύπτει με εγγύηση.

Δημοσ.

http://www.birdphone.gr/gr/productsearch.aspx?keyword=bmV4dXMgNQ%3d%3d

http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/LG-D802-G2-16GB-Black-EU.aspx

Καλησπερα και απο μενα.Ειμαι κατοχος iphone 4s και σκεφτομαι να αγορασω ενα εκ των 2 απο το συγκεκριμενο "σκρουτζομαγαζο"

Κινηταρες και τα 2 αλλα εχω μερικες ερωτησεις

1ον. Μπορει κανεις να μου απαντησει εμπειρικα αν θα δω διαφορα με το iphone 4s απο αποψη ταχυτητας ?αξιζει δηλαδη η αλλαγη?              Σκεφτομαι να δωσω το 4s σε φιλο με 200 και να παρω ενα εκ των 2 

2ον. Με την εγγυηση θα εχω προβλημα?να υπενθυμισω οτι σκεφτομαι την αγορα των eu μοντελων απο "σκρουτζομαγαζα" λογω                 χαμηλοτερης τιμης γι αυτο και ρωταω για εγγυηση.Αμα μου βγαλει προβλημα που το παω?

3ον. Κλεινω προς το lg g2 αλλα το γεγονος οτι ακουω για "θεματακια" με το gps με προβληματιζει καθως το χρησιμοποιω καθημερινα στην δουλεια όποτε θα ηθελα να ρωτησω καποιος που εχει το συγκεκριμενο κινητο και χρησιμοποιει το gps αρκετα αν εχει προβλημα

Δημοσ.

1)Ταχύτατα και τα 2, το 4S θα ντρεπόμουν να το βάλω δίπλα τους

2)Οι ευρωπαϊκές συσκευές G2(16GB) και τα ευρωπαϊκά nexus 5(16GB, νομίζω μόνο τα μαύρα) έχουν κανονικά εγγύηση

3)Εγώ δεν χρησιμοποιώ, μια φορά που το τσέκαρα κομπλέ μου φάνηκε, more infos http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=383382

Δημοσ.

πριν 2 εβδομαδες εδωσα το 4s και πηρα nexus 5 δεν υπαρχει συγκριση πολυ μπροστα το nexus πολυ γρηγορο και γενικα σαν κινητο ειμαι υπερ ευχαριστημενος!!!!

Δημοσ.

Είναι λογικό το 4S να είναι πολύ πιο αργό. Μία σύγκριση με το 5S θα είχε μία βάση.

Το θέμα με το GPS το είχαν ορισμένα G2 από κάποιες αρχικές παρτίδες. Δεν υπάρχει πλέον.

Δημοσ.

Ρε παιδια πηγα να δω το g2 στον κοτσωβολο και λαγκαρε.πηγα στο public και παλι laggare.παω στο nexus 5 και πηγαινε σφαίρα.ενω ημουν ετοιμος να παρω το g2 τωρα ξενέρωσα

Δημοσ.

Μην κρίνεις από τα εκθεσιακά, τα περισσότερα χάλια είναι

Δεν lagάρει το G2, ειδικά τώρα με την 4.4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...