Fronimitis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Εχει αλλα δεν ειναι σαν τα samsung ή τα nexus που γινεται χαμος. Ριξε μια ματια και μονος στους xda.
vrwmiaris Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Εχει αλλα δεν ειναι σαν τα samsung ή τα nexus που γινεται χαμος. Ριξε μια ματια και μονος στους xda. Έχω ρίξει αλλά πολύ φτώχια
gtctsiamp Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Εγώ πάντως το Nexus 5 δεν θα το άλλαζα παρά μόνο για το επόμενης γενιάς Nexus. Ο λόγος είναι ότι μου αρέσουν τα πλεονεκτήματα του N5 υπερβολικά ("καθαρό", εύκολο πείραγμα, τεράστιο υπόβαθρο xda) ενώ δεν με ενοχλούν τα μειονεκτήματα του καθώς η μπαταρία μου βγάζει 2+ μέρες και δεν χρησιμοποιώ ποτέ την κάμερα. Αλλά πραγματική σύγκριση πιστεύω μπορεί να κάνει όποιος έχει και τις δύο συσκευές και έχει ασχοληθεί γερά μαζί τους σε όλους τους τομείς, επίσημους και ανεπίσημους.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Σε κόκκινο και άσπρο το νεξους 5 αν το έχει κάποιος σας είναι τελείως πλαστικό στην πλάτη ή λαστιχενιο;Στην αίσθηση στο χέρι.
tony81 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Όσο το έψαξα γιατί θα το πάρω κ εγώ, το κόκκινο είναι σαν το μαύρο-matt και το άσπρο ξερό πλαστικό καi μαύρο γύρω γύρω glossy
Ntenteras Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Το μαύρο πάρε, πέρα του ότι είναι το μόνο που καλύπτεται με εγγύηση στην Ελλάδα, το υλικό της πλάτης του έχει απίστευτη αίσθηση στο χέρι. Πραγματικά στεναχωριεμαι που του φοράω θήκη.
tony81 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Το μαύρο πάρε, πέρα του ότι είναι το μόνο που καλύπτεται με εγγύηση στην Ελλάδα, το υλικό της πλάτης του έχει απίστευτη αίσθηση στο χέρι. Πραγματικά στεναχωριεμαι που του φοράω θήκη. Το κόκκινο δεν καλύπτεται ελλάδα εγγύηση? Δηλαδή θα το πάρω από σκουτζ και αν χρειαστεί που θα το πάνε για επισκευή?
Ntenteras Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Στην χώρα από την οποία το κανανε εισαγωγή. Η ελληνική αντιπροσωπία φέρνει μόνο μαύρα D821 16gb και μόνο αυτά καλύπτει με εγγύηση.
barrcode Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 http://www.birdphone.gr/gr/productsearch.aspx?keyword=bmV4dXMgNQ%3d%3d http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/LG-D802-G2-16GB-Black-EU.aspx Καλησπερα και απο μενα.Ειμαι κατοχος iphone 4s και σκεφτομαι να αγορασω ενα εκ των 2 απο το συγκεκριμενο "σκρουτζομαγαζο" Κινηταρες και τα 2 αλλα εχω μερικες ερωτησεις 1ον. Μπορει κανεις να μου απαντησει εμπειρικα αν θα δω διαφορα με το iphone 4s απο αποψη ταχυτητας ?αξιζει δηλαδη η αλλαγη? Σκεφτομαι να δωσω το 4s σε φιλο με 200 και να παρω ενα εκ των 2 2ον. Με την εγγυηση θα εχω προβλημα?να υπενθυμισω οτι σκεφτομαι την αγορα των eu μοντελων απο "σκρουτζομαγαζα" λογω χαμηλοτερης τιμης γι αυτο και ρωταω για εγγυηση.Αμα μου βγαλει προβλημα που το παω? 3ον. Κλεινω προς το lg g2 αλλα το γεγονος οτι ακουω για "θεματακια" με το gps με προβληματιζει καθως το χρησιμοποιω καθημερινα στην δουλεια όποτε θα ηθελα να ρωτησω καποιος που εχει το συγκεκριμενο κινητο και χρησιμοποιει το gps αρκετα αν εχει προβλημα
Pa0ki Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 1)Ταχύτατα και τα 2, το 4S θα ντρεπόμουν να το βάλω δίπλα τους 2)Οι ευρωπαϊκές συσκευές G2(16GB) και τα ευρωπαϊκά nexus 5(16GB, νομίζω μόνο τα μαύρα) έχουν κανονικά εγγύηση 3)Εγώ δεν χρησιμοποιώ, μια φορά που το τσέκαρα κομπλέ μου φάνηκε, more infos http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=383382
teo lilio Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 πριν 2 εβδομαδες εδωσα το 4s και πηρα nexus 5 δεν υπαρχει συγκριση πολυ μπροστα το nexus πολυ γρηγορο και γενικα σαν κινητο ειμαι υπερ ευχαριστημενος!!!!
gtctsiamp Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Είναι λογικό το 4S να είναι πολύ πιο αργό. Μία σύγκριση με το 5S θα είχε μία βάση. Το θέμα με το GPS το είχαν ορισμένα G2 από κάποιες αρχικές παρτίδες. Δεν υπάρχει πλέον.
barrcode Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Ρε παιδια πηγα να δω το g2 στον κοτσωβολο και λαγκαρε.πηγα στο public και παλι laggare.παω στο nexus 5 και πηγαινε σφαίρα.ενω ημουν ετοιμος να παρω το g2 τωρα ξενέρωσα
Pa0ki Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Μην κρίνεις από τα εκθεσιακά, τα περισσότερα χάλια είναι Δεν lagάρει το G2, ειδικά τώρα με την 4.4
barrcode Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Θα παω να ριξω μια ματια και στο πλαίσιο .αμα λαγκαρε κι εκει δεν ξερω τι θα κανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα