Ntenteras Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Όσον αφορά τα benchmarks η LG με το g2 κλέβει στα benchmarks όπως όλες οι εταιρίες χρησιμοποιωντας διάφορα tweaks. Η συσκευές nexus δεν έχουν αυτά τα tweaks και για αυτό έχουν και χειρότερα αποτελέσματα. Ωστόσο και πάλι με λίγο πείραγμα μπορείς να πετύχεις πολύ καλά αποτελέσματα, πχ εγώ με το nexus έχω 37500 στο antutu. Σε κάθε περίπτωση επειδή ξέρω καλά και τα δύο κινητά προτείνω το LG g2 αν κάποιος θέλει μια πιο ολοκληρωμένη πρόταση και το nexus 5 αν κάποιος θέλει να μην έχει καθόλου lag.
haHa Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Το έκανα post και αλλού αλλά εδώ είναι πιο σωστό. Πως γίνεται και αυτά τα δύο κινητά, από τον ίδιο κατασκευαστή και με σχεδόν ίδιο hardware να έχουν διαφορά 10.000 μονάδων στα Antutu και Quadrant benchmarks? Βασικος λογος της διαφορας ειναι οτι η lg κλεβει στο antutu: http://www.anandtech.com/show/7517/google-nexus-5-review/4
gtctsiamp Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Ενδιαφερομαι και εγω για την αγορα ενος εκ των δυο καποιες απαντησεις φανηκαν χρησιμες ενω πολλοι εδω βλεπω εχουν μπει στην λογικη του 'οπαδισμου' για το ενα η το αλλο. Γενικα καταληγω στο συμπερασμα οτι ειναι παρομοια κ πρεπει να αξιολογησεις τις αναγκες σου. Εγω μεχρι στιγμης εχω το HTC Legend με το οποιο 'υποφερω' θεωρω αξιοπιστη την HTC αλλα σε αυτο το μοντελο προφανως υπαρχει αστοχια καθως πολλες φορες δεν λειτουργει το touch καν, ουτε κληση δεν μπορω να σηκωσω, αλλα πρεπει να ομολογησω το design και τα υλικα κατασκευης του εξωτερικου ειναι αξιοζηλευτα. Προφανως ουτε Ωνασης ειμαι και δεν αγοραζω συχνα κινητο, οποτε τα λεφτα που θα δωσω τωρα ειναι ενα ειδος 'επενδυσης'. Παραθετω ολα τα παραπανω καθως στην τελικη επιλογη θελω ενα touch που δεν θα κανει τα δικα του και ας εχω και μικροτερη οθονη (πχ nexus) και το εξωτερικο δεν θα ειναι 'ψευτικο' , δεν θελω το κινητο μου να κολλαει και να μην μπορω να εκτελεσω βασικες λειτουργιες. Η αληθεια ειναι ο κλεινω προς το Nexus αν και πολλα πραγματα που διαβασα εδω με βαζουν σε δευτερες σκεψεις. Τελος διαβασα οτι το Nexus 5 βγηκε σε revision 3 με πιο προσεγμενα κουμπια καθως κ ηχεια, αν το παρω απο καποιο καταστημα στο skroutz πχ (birdphone, kaizershop)θα μπορω να ελεγξω την εκδοση και να παραγγειλω την 3 ; Το serial number (S/N) του κινητού θα αρχίζει με "401Κ". To "4" αντιστοιχεί στο 2014 και το "01" αντιστοιχεί στον μήνα Ιανουάριο. 1
Ntenteras Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Και από 312 να αρχίζει πάλι το καινούριο είναι 1
panos_90 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Είμαι και γω σε αυτό το δίλλημα..Μ αρέσουν κ τα δύο εξίσου αυτό που θέλω όμως για να καταλήξω στο g2 είναι για 2 χρόνια που θα το χω να παίρνει τις αναβαθμίσεις και να μην τρώει κολλήματα όπως συνηθίζουν τα σαμσουνγκ..επειδή είμαι άσχετος από ανδροιντ τι άποψη έχετε σε θέμα απντειτ κ σταθερότητας λειτουργικού;; Sent from my iPhone using Insomnia
SPANK Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Οσο καιρό εχω το nexus ειναι σταθερότατο και γρήγορο δεν εχω φαει κανενα crash και restart η κατι τετοιο και απο lag δεν εχω προσέξει κατι , θα σου έλεγα να πας στο nexus με κλειστά ματια αν και το g2 εχω ακουσει οτι ειναι ενα πολυ καλό τηλέφωνο απλα εμενα με χαλάνε ολες αυτες οι χαζομαρούλες των εταιριών που εχουν μεσα
moxalis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Εξαρτάται που δίνεις περισσότερο βάρος.Αν δε σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα η αυτονομία και η κάμερα και δε σκοπεύεις να ασχοληθείς με root, τότε το Nexus 5 είναι καλύτερο, αλλιώς G2 χαλαρά για μένα. 1
gtctsiamp Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Όπως τα είπε ο moxalis έχουν τα πράγματα. Οι premium τύποι παίρνουν G2, οι hardcore τύποι παίρνουν Nexus 5. Φιλικά πάντα. Και τα δύο είναι κινητάρες, απλά ανάλογα με τα γούστα σου πρέπει να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα και όχι να ταιριάξεις εσύ καλύτερα στο κινητό.
tony81 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Oι hardcore - nexus 5 μ'άρεσε αυτό..τσιμπάτε και harley μετά
vrwmiaris Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Παιδιά ένα ερώτημα να θέσω στους μεν και στους δε, θα το αλλάζατε για το άλλο;και ένα δύο λόγια γιατί. Θενξ. όσοι το έχετε θα προτιμούσα να απαντήσετε
Fronimitis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Εχω G2 κι οχι δεν θα το αλλαζα με τιποτα για το Ν5. Ο λογος ειναι η καμερα,η μπαταρια τα πολυ μικρα bezels που μ'αρεσουν και γιατι με μια AOSP ρομ το κανω αν θελω Ν5,ενω το αντιθετο δεν γινεται.Απο την αλλη το θεωρω πολυ βαρετο το pure android. Ειδικα τωρα με την κιτ κατ και τα lags εχουν μειωθει στο ελαχιστο. 1
Pa0ki Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Εχω G2 κι οχι δεν θα το αλλαζα με τιποτα για το Ν5. Ο λογος ειναι η καμερα,η μπαταρια τα πολυ μικρα bezels που μ'αρεσουν και γιατι με μια AOSP ρομ το κανω αν θελω Ν5,ενω το αντιθετο δεν γινεται.Απο την αλλη το θεωρω πολυ βαρετο το pure android. Ειδικα τωρα με την κιτ κατ και τα lags εχουν μειωθει στο ελαχιστο. Συμφωνώ και προσθέτω τη μεγαλύτερη οθόνη και τα ακουστικά στη συσκευασία 1
vrwmiaris Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 ναι ρε παιδια ,και εγω αυτο σκεφτομαι πλεον γιατι μονο 15 ευρω διαφορα εχουν.ααα το τζι 2 dual boot rom μ πορω να κανω ετσι?
Fronimitis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Νομιζω πως οχι γιατι δεν εχω δει καποιον κερνελ για το G2 που να υποστηριζει dual boot.
vrwmiaris Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Νομιζω πως οχι γιατι δεν εχω δει καποιον κερνελ για το G2 που να υποστηριζει dual boot. δεν εχει devs ?τι γινεται υποτιθεται open source ειναι το κινητο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα