lazar_GR Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Φίλε μου είσαι ότι πρέπει για να βοηθήσεις κάποιον στην απόφασή του... Άκου εδώ, όπως σχεδόν όλα τα G2... Δηλαδή ένα 10-20% σημαίνει όπως σχεδόν όλα τα G2?? Γιατί δεν γράφεις αμέσως ότι όλα έχουν πρόβλημα να τελειώνουμε?? Πραγματικά κάποιοι εδώ μέσα νιώθω ότι φοράνε παρωπίδες και πετάνε ότι μ*****κία τους κατέβει... Με τη λογική του φίλου μου lazar_GR σχεδόν όλα τα Nexus 5 έχουν χαλασμένα ηχεία!! Επίσης έχουν σχεδόν όλα τα nexus 5 κακή ποιότητα κατασκευής και μετά από λίγο καιρό τα κουμπιά της έντασης κάνουν βόλτες... Α και σε ένα 10% των nexus κολήσανε στραβά τη μεμβράνη, συνεπώς σε σχεδόν όλα τα nexus δε δόθηκε ιδιαίτρερη σημασία στην κατασκευή τους... Ναι συμφωνώ ότι σε κάποιες παρτίδες του G2 το GPS δε λειτουργεί σωστά! Κάνε μου τη χάρη όμως και μπες σε γειτονικό φόρουμ και δες (έχει γίνει και gallop) σε πόσους πραγματικά υπάρχει πρόβλημα πριν αρχίσεις να πετάς αρλούμπες εδώ μέσα! zacharia σε παραδέχομαι .πισω απο το πληκτρολογιο εισαι πολυ μαγκας!εγω ετσι μιλαω? λοιπον σε εκεινο το γκαλοπ που λες εγω και ενας φιλος ψηφίσαμε οτι δεν εχουμε προβλημα με το λιγο που το δοκιμασαμε.μετα που το δουλεψα αρκετα που το χρειαζομουν στην δουλεια μου απλα μου εσπασε τα νευρα με τις αποσυνδέσεις.πηρα του φιλου για δοκιμη και εκεινο τα ιδια.αρα λεω οτι το ποσοστο ειναι πολυ μεγαλυτερο γιατι οσοι δεν ειχαν προβλημα ισως δεν το δοκιμασαν αρκετα .ειναι η γνωμη μου δεν κανω τον μαγκα απλως λεω αυτο που ειδα εγω σε μερικες συσκευες που περασαν απο τα χερια μου.
zacharias99 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 zacharia σε παραδέχομαι .πισω απο το πληκτρολογιο εισαι πολυ μαγκας!εγω ετσι μιλαω? λοιπον σε εκεινο το γκαλοπ που λες εγω και ενας φιλος ψηφίσαμε οτι δεν εχουμε προβλημα με το λιγο που το δοκιμασαμε.μετα που το δουλεψα αρκετα που το χρειαζομουν στην δουλεια μου απλα μου εσπασε τα νευρα με τις αποσυνδέσεις.πηρα του φιλου για δοκιμη και εκεινο τα ιδια.αρα λεω οτι το ποσοστο ειναι πολυ μεγαλυτερο γιατι οσοι δεν ειχαν προβλημα ισως δεν το δοκιμασαν αρκετα .ειναι η γνωμη μου δεν κανω τον μαγκα απλως λεω αυτο που ειδα εγω σε μερικες συσκευες που περασαν απο τα χερια μου. Δε θα μπω καν στη διαδικασία να σου απαντήσω τα περί πίσω πληκτρολογίου κτλ... Θα σου πω όμως το εξής: ΞΑΦΝΙΚΑ λες ότι είναι ένα πρόβλημα που παρατήρησες σε ΜΕΡΙΚΕΣ συσκευές, ενώ πριν ήταν σχεδόν όλα τα G2... Όταν λοιπόν ξεκαθαρίσεις τη θέση σου έλα να βοηθήσεις παιδιά που ζητάνε μια αντικειμενική γνώμη!
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Λοιπον το πραγμα εχει ως εξης. Συνεχιζετε με τα περι των συσκευων και αφηνετε τους προσωπικους χαρακτηρισμους κατα μερος. Μοιραζεστε τις εμπειριες σας με τις συσκευες ειτε θετικες ειτε αρνητικες χωρις να κραζεστε, δεν ειναι δυσκολο, λεγεται ευγενικη συζητηση ανεξαρτητως διαφωνιας των συνομιλητων. Αυτο. 2
Chris_85 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μου περισσευουν 35€ να πεταξω στα σκουπιδια ; Δεν ειναι εποχες να δινεις ρευστο. Κατά τα άλλα, χαλαρωσε.
alexander437 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Εχει κανεις γνωμη για το kaizershop ? http://www.kaizershop.gr/LG_Nexus_5_Black
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Εχει κανεις γνωμη για το kaizershop ? http://www.kaizershop.gr/LG_Nexus_5_Black Δες το pinned thread σχετικά με αυτο.
SPANK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Η μπαταρία του παντως σαν να εχει βελτιωθεί μετα απο μια εβδομάδα χρήσης , βέβαια εχω κλειστά wifi και gps που τρέχανε ολη μέρα οταν δεν τα χρειάζομαι , και στο παρασκήνιο τρέχει το im+ pro , steam και viber.
Ocelod Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Αν δεν εισαι πρωταρης υπαρχουν εφαρμογες για να ενισχυσεις το GPS σου και να κανεις μια χαρα την δουλεια σου... Οσο προσπαθειτε να βγαλετε το κινητο ελλατωματικο για τον δικο σας λογο τοσο θα υπαρχουμε εμεις εδω να λεμε τις αληθειες... Και περα απο αυτο ακουγετε οτι το προβλημα σε αυτο ειναι κατι πανω στο λογισμικο που παει να πει οτι μετα το κιτκατ ενδεχεται να μην υπαρχει θεμα με το GPS σε Κ Α Ν Ε Ν Α Ν.
oldnew Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Υποτίθεται οτι γραφουν οσοι εχουν τα κινητα για να βοηθησουν τους υπολοιπους που δεν το εχουν. Αυτο που γινεται ομως ειναι πληρη παραπληροφορηση. Το gps του g2 εχει θεμα. Ειναι πολυ κατω του μετριου κατασκευαστικά. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καμια απολυτως εφαρμογη να το βελτιωσεις ειτε εισαι γκουρου ητε ασχετος. Ουτε αναμενεται να φτιάξει με αναβαθμιση ακριβως επειδη ειναι κυριως θεμα hardware. Εχει βγει η kitkat στην Κορέα. Δε διορθωσε απολυτως τιποτε στο gps. Οπως δε διορθώνει απολυτως τιποτε στο gps καμια custom rom. Εχουν βελτιωσει τα παντα πλην gps. Το κινητο είναι κινηταρα αλλα το gps ειναι οτι χειροτερο εχει πανω του, παραμυθια να γραφουμε για να αυτοοικανοποιηθουμε οτι πηραμε το τελειο κινητο? Θα σε βριζουν οσοι το παρουν και εχουν απαιτησεις απο το gps με αυτα που γραφεις. 1
chrisxkar Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Παρολο που εμφανισιακα μου αρεσει το nexus ποιο πολυ το g2 θεωρω οτι ειναι καλυτερο απο αποψη μπαταριας 100% σιγουρια (το ενα το εχει ο κολλητος μου το αλλο το εχει η κοπελα μου) κατα τα αλλα δεν θα δεις καμια αλλη διαφορα στα ιδια λεφτα ειναι οποτε παρε οποιο σου αρεσει ποιο πολυ
haHa Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Αν δεν εισαι πρωταρης υπαρχουν εφαρμογες για να ενισχυσεις το GPS σου και να κανεις μια χαρα την δουλεια σου... Οσο προσπαθειτε να βγαλετε το κινητο ελλατωματικο για τον δικο σας λογο τοσο θα υπαρχουμε εμεις εδω να λεμε τις αληθειες... Και περα απο αυτο ακουγετε οτι το προβλημα σε αυτο ειναι κατι πανω στο λογισμικο που παει να πει οτι μετα το κιτκατ ενδεχεται να μην υπαρχει θεμα με το GPS σε Κ Α Ν Ε Ν Α Ν. Υπαρχει τροπος ωστε οταν πας για τρεξιμο σε ορεινο μονοπατι ή σε κυκλικο γηπεδο ή για mountain bike να καταγραψει με σχετικη ακριβεια (+-5%) την διαδρομη με την αντιστοιχη εφαρμογη(πχ runkeeper, runtastic, endomondo);; Οχι, γιατι ειναι ελλατωματικο το gps του.
vrwmiaris Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 να ενημερωσω οτι στο τζι2 δουλευει μια χαρα το spirit fm,για το universal μοντελο λεω
gtctsiamp Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Το έκανα post και αλλού αλλά εδώ είναι πιο σωστό. Πως γίνεται και αυτά τα δύο κινητά, από τον ίδιο κατασκευαστή και με σχεδόν ίδιο hardware να έχουν διαφορά 10.000 μονάδων στα Antutu και Quadrant benchmarks?
oldnew Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Το έκανα post και αλλού αλλά εδώ είναι πιο σωστό. Πως γίνεται και αυτά τα δύο κινητά, από τον ίδιο κατασκευαστή και με σχεδόν ίδιο hardware να έχουν διαφορά 10.000 μονάδων στα Antutu και Quadrant benchmarks? Παντως 10.000 δε βλεπω. Σε ενα τυχαιο βιντεο εδω 5.000 βλεπω. Καταρχην αν επαναλαβεις στο καθε κινητο το ιδιο τεστ 5 φορες , θα σου βγαλει 5 διαφορετικα αποτελεσματα. Δευτερον πολλες εταιριες κλεβουν στα τεστ οποτε βγαζουν διαφορετικα νουμερα, 3ον οι cpu αναλογως τη θερμοκρασια δουλευει σε διαφορετικη συχνοτητα. Ασε κρυο το g2 (ή οποιοδηποτε αλλο κινητο), ποσο μαλλον ακομα καλυτερα αν το βαλεις στο ψηγειο κανα μισαωρο. Τωρα αν τρεξεις ενα antutu, η cpu θα τρεξει στα 2,200 και θα βγαλεις τα καλυτερα σκορ. Παιξε τωρα ενα βαρυ 3d game για κανα μισαωρο. Τρεξε untutu. Λογω υψηλης θερμοκρασιας θα ενεργοποιηθει ο κοφτης που θα περιοριζει τη συχνοτητα στα 1600. Το σκορ που θα παρεις μπορει να ειναι και 50% κατω. Να μη γραψω για ρυθμισεις kernel, ταχυτητα ram, κλπ κλπ, γιατι τοτε θα απορεις γιατι ειναι μονο 10.000 η διαφορα. Στη συγκεριμενη συγκριση βεβαια, ξεχνας οτι το ενα τρεχει 4.2.2 και το αλλο kitkat. Αυτο απο μονο του ειναι υπεραρκετο. Και μια βοηθεια: Οι καλυτερες custom rom εχουν παντα χαμηλο σκορ στο untutu. Πως και γιατι ειναι ολοκληρη ιστορια.. Το ποιο ευκολο πραγμα ειναι να ανεβασεις το σκορ στα benchmark. Αλλα οσο μεγαλυτερα σκορ βγαζεις, τοσο μεγαλυτερη καταναλωση θα εχεις. Ο σωστος kernel ειναι αυτος που ανεβαζει τη συχνοτητα εως εκει που χρειαζεται και ΚΑΘΟΛΟΥ παραπανω. Αυτο θα σου δωσει την ιδια ταχυτητα στο ματι τουλαχιστον, και την καλυτερη δυνατη μπαταρια. Ψαχνεις τη χρυση τομη δηλαδη. Αυτη η χρυση τομη ειναι διαφορετικη ακομα και σε αυτα τα παρομοια κινητα. 1
kallstrom7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Ενδιαφερομαι και εγω για την αγορα ενος εκ των δυο καποιες απαντησεις φανηκαν χρησιμες ενω πολλοι εδω βλεπω εχουν μπει στην λογικη του 'οπαδισμου' για το ενα η το αλλο. Γενικα καταληγω στο συμπερασμα οτι ειναι παρομοια κ πρεπει να αξιολογησεις τις αναγκες σου. Εγω μεχρι στιγμης εχω το HTC Legend με το οποιο 'υποφερω' θεωρω αξιοπιστη την HTC αλλα σε αυτο το μοντελο προφανως υπαρχει αστοχια καθως πολλες φορες δεν λειτουργει το touch καν, ουτε κληση δεν μπορω να σηκωσω, αλλα πρεπει να ομολογησω το design και τα υλικα κατασκευης του εξωτερικου ειναι αξιοζηλευτα. Προφανως ουτε Ωνασης ειμαι και δεν αγοραζω συχνα κινητο, οποτε τα λεφτα που θα δωσω τωρα ειναι ενα ειδος 'επενδυσης'. Παραθετω ολα τα παραπανω καθως στην τελικη επιλογη θελω ενα touch που δεν θα κανει τα δικα του και ας εχω και μικροτερη οθονη (πχ nexus) και το εξωτερικο δεν θα ειναι 'ψευτικο' , δεν θελω το κινητο μου να κολλαει και να μην μπορω να εκτελεσω βασικες λειτουργιες. Η αληθεια ειναι ο κλεινω προς το Nexus αν και πολλα πραγματα που διαβασα εδω με βαζουν σε δευτερες σκεψεις. Τελος διαβασα οτι το Nexus 5 βγηκε σε revision 3 με πιο προσεγμενα κουμπια καθως κ ηχεια, αν το παρω απο καποιο καταστημα στο skroutz πχ (birdphone, kaizershop)θα μπορω να ελεγξω την εκδοση και να παραγγειλω την 3 ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα