Προς το περιεχόμενο

Nexus 5 vs LG G2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι φίλε μου έχω και τα δύο και ένα HTC One στο συρτάρι παρέα με ένα Note 3,  καθένας χαλάει τα λεφτά του εκεί που νομίζει.  Όσο όταν φορτίζεις nexus και περνάς 2 μέρες, βγάζεις sim, το βάζεις στο LG G2 και περνάς 1 μέρα τότε ναι του Nexus 5 η μπαταρία είναι καλύτερη.

που μενεις??σε ποιο συρταρι??σε ποιο δωματιο??τι άλλο κρυβεις εκει μεσα?? :P αχαχαχαχαχχαχα

• Like 1
  • Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι φίλε μου έχω και τα δύο και ένα HTC One στο συρτάρι παρέα με ένα Note 3,  καθένας χαλάει τα λεφτά του εκεί που νομίζει.  Όσο όταν φορτίζεις nexus και περνάς 2 μέρες, βγάζεις sim, το βάζεις στο LG G2 και περνάς 1 μέρα τότε ναι του Nexus 5 η μπαταρία είναι καλύτερη.

ρε μηπως μπερδεψες τα κινητα? Το g2 ειναι αυτο που γραφει Lg κατω..ξερεις... εκεινο το λεπτο :-D  χαχα!

• Like 1
Δημοσ.

Τα περισσότερα μαγαζιά κομπλέ είναι, κοιτάς και τις αξιολογήσεις και κρίνεις

Αν είναι να προτείνω, θα σου πω το birdphone που είναι ίσως το κορυφαίο

Δημοσ.

Επειδη ειμαι και εγω στην ιδια θεση με το φιλο,ας παραθεσω και εγω τις αποψεις μου. Παρακατω ειναι η απαντηση της LG Hellas μετα από ερωτησή μου σχετικα με την εγγυηση:

"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως εφόσον το ευρωπαϊκό μοντέλο Nexus 5 (D821) στην έκδοση των 16GB και μαύρου χρώματος, εισάγεται απο και από την LG Electronics Ελλάς (LGEHS), και καλύπτεται κατ' επέκταση εντός της διετίας εργοστασιακής εγγύησης που παρέχει η εταιρεία μας με επισκευή οποιουδήποτε κατασκευαστικού του ελαττώματος, που ενδεχομένως εμφανιστεί εντός αυτού του χρονικού διαστήματος. Το αμερικάνικο μοντέλο Nexus 5 (D820) φέρει διαφορετικά μέρη σε σχέση με το ευρωπαϊκό, και έτσι δεν μπορεί να καλυφθεί ούτε με την εντός εγγύησης επισκευή κατασκευαστικού του ελαττώματος από την LGEHS. Γενικά η LG Electronics Ελλάς (LGEHS) καλύπτει υπό προυποθέσεις με εγγύηση, την επισκευή μοντέλων κινητής τηλεφωνίας με κατασκευαστικό πρόβλημα, τα οποία έχουν αγοραστεί από το εξωτερικό ή είναι προιόντα παραεισαγωγής. Η βασική προυπόθεση είναι οι αντίστοιχες εκδόσεις των ίδιων μοντέλων, να εισάγονται και από την LGEHS στην ελληνική αγορά και να είναι ημερολογιακά εντός της διετούς περιόδου εγγύησης. Μοντέλα τα οποία παρουσιάζουν σημαντικές διαφοροποιήσεις στο hardware ή στο software με τις αντίστοιχες εκδόσεις της ελληνικής αγοράς, είναι αδύνατον να επισκευαστούν. Επίσης η LGEHS αδυνατεί λογιστικώς, να πραγματοποιήσει την αντικατάσταση ή αναστροφή πώλησης προβληματικής συσκευής η οποία έχει αγοραστεί από το εξωτερικό ή είναι προιόν παραεισαγωγής. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η απαίτηση του αγοραστή για αντικατάσταση της συσκευής, μπορεί να εξυπηρετηθεί μόνο από το κατάστημα αγοράς."

Για να υπάρχει τεχνικη υποστηριξη πρεπει να ειναι το ιδιο μοντελο με αυτο που εισαγεται στην Ελλαδα. Αλλα μονο για τεχνικη υποστηριξη. Αν υπαρξει αλλο προβλημα οπως πχ στο nexus 5 revision 3 που εγινε αντικατασταση συσκευής σε όσους ειχαν τις πρωτες παρτιδες, τότε θα πρεπει να παει πισω από εκει που ήρθε. Δε θα σας το αλλαξει η LG Hellas ακόμα και αν το έχετε αγοράσει από Ελληνικο μαγαζι.Αυτό οσον αφορα τα σκρουτζομαγαζα.

Για τις συσκευές, αυτο που εχω να πω ειναι ότι εκει που υπερτερει η μια υστερεί η άλλη και το ανάποδο. Το G2 εχει καλυτερη οθόνη αν και ιδιας τεχνολογίας με του nexus. Όποιος τα βάλει δίπλα δίπλα το καταλαβαίνει,βέβαια η διαφορά είναι μικρή μεν αλλα υπαρχει δε. Μπαταρία, εδώ δεν πρεπει να γίνει συγκριση καν, υπερτερει σαφως το G2. Κάμερα, και εδώ υπάρχουν διαφορες με τη Google να λέει ότι είναι προβλημα software στο nexus και θα στρωσει με update. Ηδη εχει στρωσει καπως με την 4.4.2 αλλά λένε ότι θα βελτιωθεί και άλλο. Ηχος, υπαρχουν αναφορες, πολλές μαλιστα, οτι το ηχείο αλλά και το μικρόφωνο του nexus ειναι άθλια, και αυτο το ξερει η google και ανακοινωσε οτι προσπαθει να βρει λυση γιατι φαινεται να ειναι και αυτο προβλημα στο software. Επεξεργαστική ισχύ δεν θα σχολιάσω μιας και έχουμε τα ίδια και στα 2. Μετά από όλα αυτά που έγραψα θα ελεγε κανεις ε πηγαινε παρε το G2. Αλλά, δεν ειναι ετσι ακριβως.

Το G2 φοραει την 4.2, η LG ανακοινωσε οτι δε θα παρει ποτε την 4.3 και θα παει απευθείας σε 4.4, αν πάει ποτέ γιατί και αλλες φορες το εχει πει αλλα δεν και ειναι ενα από τα μεγαλυτερα μειονεκτηματα της LG. Αυτο βεβαια για καποιον που δε θα ασχοληθει με roms και τα σχετικα. Αν και το G2 τρεχει σφαιρατο ετσι οπως ειναι τωρα. Νομιζω στο εξωτερικο εχει κυκλοφορησει η 4.4 με την LG Hellas να λεει για Μαρτιο εδω στην Ελλαδα. Οποτε πρωτο μειον για το G2. Το nexus εχει ηδη παρει 2 updates αφου ανακοινωθηκε με την 4.4,πηρε 4.4.1 και τωρα την 4.4.2 με τη google να εργαζεται στην 4.4.3 και έχει γινει και ενα hardware update με τη revision 3 και μπορει να γινει και αλλο αν δε λυθουν όλα τα θεματα. Όλα αυτά στο μικρό διάστημα που κυκλοφορεί, άρα από υποστηριξη τουλαχιστον ειναι άριστο. Το G2 εχει όλα αυτά που εγώ προσωπικά απεχθάνομαι στα Samsung και ειναι παραγοντας που θα με αποτρεψει από την αγορα του. Το άθλιο γκλοσσυ πλαστικο, με το nexus να υπερτερει σαφώς στη μαυρη του εκδοση, γιατι το ασπρο διαφερει καπως, με αυτό το μαλακο πλαστικο τυπου γόμας. Το nexus ειναι καθαρο μεσα, σε αλλους αρεσει σε αλλους οχι, εμενα μου αρεσει γιατι θα το φτιαξω οπως θελω χωρις να μπω σε διαδικασιες αλλες για να εχω pure android στο G2. Για να καταληξω, εγω αν δεν υπηρχαν τα θεματα που εχουν βγει στο nexus (κακο ηχειο,κακο μικροφωνο,το led ειδοποιήσεων δουλευει οποτε θελει αυτο, καμερα που επρεπε να ηταν καλυτερη συμφωνα με το φακο που εχει) θα το ειχα παρει ηδη. Για να μην τρομάξω καποιον οτι δε δουλευει τιποτα στο nexus, ειναι σε ορισμένες συσκευές αυτά και όχι σε όλες. Σε καθε εταιρια υπαρχουν παρατραγουδα στις πρωτες παρτιδες,εδω τουλαχιστον η google το αναγνωριζει και εργαζεται πανω σε αυτο και δεν λεει οτι κρατατε λαθος το τηλεφωνο οπως αλλοι και δεν εχει καλη ποιότητα το μικρόφωνο. Αλλα θα περιμενω να δω την απαντηση της google. Αν δε λυθούν τοτε ουτε που θα το ακουμπησω. Για να τελειωσω, μην ξεχναμε οτι τα nexus ειναι συσκευες για developers, αυτό σημαίνει ότι η google με τετοιες συσκευές με ευρεία χρήση,θελει να δοκιμάζει νέες εκδόσεις του λειτουργικού και όχι να φτιάξει ένα υπερτηλεφωνο που θα σαρώσει. Γιατί αν το εκανε αυτο τοτε θα ειχε θεμα με τις εταιρίες που χρησημοποιούν το android. Για αυτό κυκλοφορεί καθε καινούργια εκδοση του λειτουργικου μαζι με το τηλεφωνο,για να κυκλοφορισει και να δουν τις ατελειες, να τις διορθωσουν, ωστε οι κατασκευαστες μετα να το παρουν ετοιμο χωρις bugs. Αν η LG έκανε το nexus έστω ισάξιο με το G2, τότε το δικό τους,η ναυαρχίδα τους, θα πήγαινε άπατη. Αυτά και από εμένα.Σίγουρα η απόφαση δεν είναι εύκολη.

• Like 2
Δημοσ.

Με αφορμή το πολυ καλο mail του φίλου παραπάνω οσο αφορά την εγγύηση θα στείλω ενα mail να μάθουμε 100% τι υσχύει και με την εγγύηση απο ευρωπαικές χώρες απο play store με το 16 και το 32gb  , και ποσο εγγύηση δίνουν γιατι εμενα στην google μου ειπαν 1 χρόνο ενω η lg hellas νομίζω δινει 2

Δημοσ.

Με αφορμή το πολυ καλο mail του φίλου παραπάνω οσο αφορά την εγγύηση θα στείλω ενα mail να μάθουμε 100% τι υσχύει και με την εγγύηση απο ευρωπαικές χώρες απο play store με το 16 και το 32gb  , και ποσο εγγύηση δίνουν γιατι εμενα στην google μου ειπαν 1 χρόνο ενω η lg hellas νομίζω δινει 2

Επειδή δεν το ανέφερα,η ερώτηση που τους είχα κανει ήταν και για συσκευές αγορασμένες από play store Ευρωπαικών χωρών, γιατι λίγο ως πολυ όλοι έχουμε φίλους σε αυτές τις χωρες,εγώ ειδικά στην Αγγλία έχω πολλούς οπότε θα μου ήταν πολυ ευκολο να το αγοράσω από εκει,έτσι ακριβώς τους το είχα πει. Στην Ελλάδα έχουμε υποστήριξη μόνο στο μαύρο το 16αρι.Οτιδήποτε άλλο δεν έχει ουτε καν τεχνική υποστήριξη. Στείλε και εσύ βέβαια γιατί αυτό με την εγγύηση που λες δεν το είχα σκεφτεί.

Δημοσ.

Τους έστειλα και μολις εχω απάντηση θα την γράψω εδώ , εγω συγκεκριμένα πήρα απο play store γερμανίας το 32αρι και θέλω να δω τι εχω και αν εχω εδω υποστήριξη απο lg

Δημοσ.

ειχα το g2 και πηγα στο nexus5.το g2 ειχε προβλημα με το gps οπως σχεδον ολα τα g2 .να πω οτι στην αρχη δεν το καταλαβα αλλα μολις το δουλεψα να κανω την δουλεια μου ειχα απειρα προβληματα.το μονο που υπερτερουσε το g2 ειναι η μπαταρια και η κατα 0.2 μεγαλητερη οθονη.το nexus ειναι σφαιρα παντου,το gps του ειναι κορυφαιο και η αισθηση στο χερι ανωτερη για μενα απο το g2.το g2 μου εβγαζε οθονη 6 ωρες και κατι ενω το nexus 5 4 ωρες και κατι με ολα ανοιχτα.το g2 εχει και καπια ψιλολαγκακια αλλα οχι τοσο ενοχλητικα οσο τα samsung.

Δημοσ.

Μολις πήρα απάντηση απο lg (γρήγοροι για κυριακή το παραδέχομαι :P)

Αγαπητέ κύριε ##

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η LG Electronics Ελλάς (LGEHS) καλύπτει υπό προυποθέσεις με εγγύηση, την επισκευή μοντέλων κινητής τηλεφωνίας με κατασκευαστικό πρόβλημα, τα οποία έχουν αγοραστεί από το εξωτερικό ή είναι προιόντα παραεισαγωγής.

Η βασική προυπόθεση είναι οι αντίστοιχες εκδόσεις των ίδιων μοντέλων, να εισάγονται και από την LGEHS στην ελληνική αγορά και να είναι ημερολογιακά εντός της διετούς περιόδου εγγύησης. Μοντέλα όπως αυτό που αναφέρετε, τα οποία παρουσιάζουν σημαντικές διαφοροποιήσεις στο hardware ή στο software με τις αντίστοιχες εκδόσεις της ελληνικής αγοράς, είναι αδύνατον να επισκευαστούν.

Επίσης η LGEHS αδυνατεί λογιστικώς, να πραγματοποιήσει την αντικατάσταση ή αναστροφή πώλησης προβληματικής συσκευής η οποία έχει αγοραστεί από το εξωτερικό ή είναι προιόν παραεισαγωγής.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, η απαίτηση του αγοραστή για αντικατάσταση της συσκευής, μπορεί να εξυπηρετηθεί μόνο από το κατάστημα αγοράς.

Οποτε αυτο πρακρικά σημαίνει οτι αν και οταν φέρουν το 32gb εδω θα εχουμε και εμεις υποστήριξη.

Δημοσ.

Το ίδιο συμβαίνει άραγε και με τα iPhone;

Πάντως ο iMac μου αν και αγγλικός με Apple Care αγορασμένο από Ελλάδα, επισκευάζεται κανονικά στα ελληνικά Service.

Δημοσ.

Θα μιλήσω με lg europe γιατι την lg hellas δεν την εμπιστεύομαι κιολας , εκτος αυτου δεν υπάρχει πανευρωπαική εγγύηση για τα προιόντα εντος ευρώπης ?

Δημοσ.

ειχα το g2 και πηγα στο nexus5.το g2 ειχε προβλημα με το gps οπως σχεδον ολα τα g2 .

Φίλε μου είσαι ότι πρέπει για να βοηθήσεις κάποιον στην απόφασή του...

Άκου εδώ, όπως σχεδόν όλα τα G2... 

Δηλαδή ένα 10-20% σημαίνει όπως σχεδόν όλα τα G2??

Γιατί δεν γράφεις αμέσως ότι όλα έχουν πρόβλημα να τελειώνουμε??

Πραγματικά κάποιοι εδώ μέσα νιώθω ότι φοράνε παρωπίδες και πετάνε ότι μ*****κία τους κατέβει...

Με τη λογική του φίλου μου lazar_GR σχεδόν όλα τα Nexus 5 έχουν χαλασμένα ηχεία!!

Επίσης έχουν σχεδόν όλα τα nexus 5 κακή ποιότητα κατασκευής και μετά από λίγο καιρό τα κουμπιά της έντασης κάνουν βόλτες... 

Α και σε ένα 10% των nexus κολήσανε στραβά τη μεμβράνη, συνεπώς σε σχεδόν όλα τα nexus δε δόθηκε ιδιαίτρερη σημασία στην κατασκευή τους...

Ναι συμφωνώ ότι σε κάποιες παρτίδες του G2 το GPS δε λειτουργεί σωστά! 

Κάνε μου τη χάρη όμως και μπες σε γειτονικό φόρουμ και δες (έχει γίνει και gallop) σε πόσους πραγματικά υπάρχει πρόβλημα πριν αρχίσεις να πετάς αρλούμπες εδώ μέσα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...