christaran Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 To UI της LG στο G2 πάντως είναι οικτρό. Απαράδεκτο πραγματικά.
alexander437 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Υπάρχει τρόπος να περάσεις το OS του nexus στο G2?
humanoid Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Καλά δεν τίθεται θέμα ποιο είναι καλύτερο κινητό, και τα 2 LG είναι και το G2 είναι απλά καλύτερο Ο μόνος λόγος για να πας σε nexus είναι η σιγουριά των γρήγορων αναβαθμίσεων από τη google Ακόμη και το "pure android" αν θέλεις θα το έχεις αν ασχοληθείς λίγο G2 από μένα Καλύτερα υλικά, ανώτερη συναρμογή, ελκυστικό feeling στο χέρι, interface 10 κλάσεις πάνω. Μερικοί καλοί λόγοι για να διαλέξεις το N5 έναντι του G2. Για το σχεδιασμό δε θα μιλήσω (υποκειμενικό το θέμα), αλλά οι clean γραμμές του Nexus είναι μακράν πιο ευκολοχώνευτες. Άσε που στα 399 ευρώ έχεις την εγγύηση της τοπικής αντιπροσωπείας, όταν το G2 παίζει μόνο παραεισαγωγής. Άντε γεια. 1
godslayerxp Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Eχω μια βδομάδα με το Nexus 5 το οποίο το έφερα από Αμερική. Είμαι χιλιοευχαριστημένος! Οι λόγοι που το προτίμησα από το g2 είναι το απλό και ξερό design του, το ότι στο xda ασχολούνται περισσότερο με nexus από g2 και ότι εξαιτίας της αγοράς από Αμερική μπόρεσα να πάρω το 32gb με 350€ τελική τιμή.Προσωπικά θα ήθελα στο design του nexus 5 την οθόνη και τη μπαταρία του g2 (κάμερα δεν με πολυνοιάζει)Αλλά... αν σε ενδιαφέρει περισσότερο το g2 να ξέρεις ότι με root μπορείς να του περάσεις το γυμνό kitkat που τρέχει το nexus 5. Αυτό ισχύει στην περίπτωση που όποια συσκευή και να πάρεις θα ασχοληθείς με root. Αν δεν ασχοληθείς με root τότε εννοείται nexus 5... καλή χρυσή η LG αλλά το android το έχει κάνει κουλάδι. 1
alexander437 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Eχω μια βδοάδα με το Nexus 5 το οποίο το έφερα από Αμερική. Είμαι χιλιοευχαριστημένος! Οι λόγοι που το προτίμησα από το g2 είναι το απλό και ξερό design του, το ότι στο xda ασχολούνται περισσότερο με nexus από g2 και ότι εξαιτίας της αγοράς από Αμερική μπόρεσα να πάρω το 32gb με 350€ τελική τιμή. Προσωπικά θα ήθελα στο design του nexus 5 την οθόνη και τη μπαταρία του g2 (κάμερα δεν με πολυνοιάζει) Αλλά... αν σε ενδιαφέρει περισσότερο το g2 να ξέρεις ότι με root μπορείς να του περάσεις το γυμνό kitkat που τρέχει το nexus 5. Αυτό ισχύει στην περίπτωση που όποια συσκευή και να πάρεις θα ασχοληθείς με root. Αν δεν ασχοληθείς με root τότε εννοείται nexus 5... καλή χρυσή η LG αλλά το android το έχει κάνει κουλάδι. Ελεγα προφανως να ασχολιθώ με root.. Υποθέτω όπως το iphone χωρις Jailbreak ειναι για πεταμα, κατι αναλογο και στα android.
haHa Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Ελεγα προφανως να ασχολιθώ με root.. Υποθέτω όπως το iphone χωρις Jailbreak ειναι για πεταμα, κατι αναλογο και στα android. Oχι στο android δεν ισχυει κατι τετοιο. Τα περισσοτερα πραγματα που χρειαζεσαι jailbreak στο ios, σε android γινονται χωρις καν root.
Pa0ki Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλύτερα υλικά, ανώτερη συναρμογή, ελκυστικό feeling στο χέρι, interface 10 κλάσεις πάνω. Μερικοί καλοί λόγοι για να διαλέξεις το N5 έναντι του G2. Για το σχεδιασμό δε θα μιλήσω (υποκειμενικό το θέμα), αλλά οι clean γραμμές του Nexus είναι μακράν πιο ευκολοχώνευτες. Άσε που στα 399 ευρώ έχεις την εγγύηση της τοπικής αντιπροσωπείας, όταν το G2 παίζει μόνο παραεισαγωγής. Άντε γεια. "Καλύτερα υλικά, ανώτερη συναρμογή, ελκυστικό feeling στο χέρι" απέναντι σε καλύτερη οθόνη, καλύτερη κάμερα και πολύ καλύτερη αυτονομία, γελάει ο κόσμος Μια χαρά εγγύηση έχουν οι ευρωπαϊκες συσκευές και στα 375€, μην παραπληροφορείς Φιλάκια γατούλη Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2014 από Pa0ki
godslayerxp Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 "Καλύτερα υλικά, ανώτερη συναρμογή, ελκυστικό feeling στο χέρι" απέναντι σε καλύτερη οθόνη, καλύτερη κάμερα και πολύ καλύτερη αυτονομία, γελάει ο κόσμος Μια χαρά εγγύηση έχουν οι ευρωπαϊκες συσκευές και στα 375€, μην παραπληροφορείς Φιλάκια γατούλη Υποκειμενικό το θέμα έγραψε ο φίλος. Και η οθόνη δεν είναι καλύτερη, απλά 0,2 ίντσες μεγαλύτερη. Το θέμα είναι ο λόγος που το θες... Αν δεν ασχοληθείς με root πρέπει να φας στη μάπα το έκτρωμα Android της lg. Αν πάλι θες να ασχοληθείς με root, για το nexus υπάρχουν υπερβολικά περισσότερες επιλογές. Κατά τ'άλλα τα 2 αυτά κινητά μαζί με το note 3 (που ειναι λίγο πιο ογκώδες) είναι οι καλύτερες Android συσκευές αυτή τη στιγμή... Περί ορέξεως...
Fronimitis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Για ποιο λογο εκτρωμα το ui της LG; Εμενα απο την αλλη δεν μ'αρεσει το pure android. Βαρετο,ανιαρο και λιτο. Βεβαια τσαμπα τα γραφουμε αυτα αφου στο αντροιντ εχεις απειρη παραμετροποιηση.
EvilEyes Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Πλέον βρίσκεις το G2 ελληνικό με 430 περίπου, με ότι αυτό συνεπάγεται με την εγγύηση. Τόσο πήρα το δικό μου σε λευκό.
iznodur Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Έχοντας και τις δύο συσκευές και ως πρόσφατος κάτοχος του Nexus 5 από Wind με 400 ευρώ, έχω να πω πως είναι πολύ καλύτερο από το G2. To βασικότερο για μένα είναι το design της συσκευής αλλά και το καθαρό Android, όσο για την μπαταρία που πολλοί λένε πως δεν είναι και ότι καλύτερο, μου κρατάει περισσότερο από ότι στο g2 !
zacharias99 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Έχοντας και τις δύο συσκευές και ως πρόσφατος κάτοχος του Nexus 5 από Wind με 400 ευρώ, έχω να πω πως είναι πολύ καλύτερο από το G2. To βασικότερο για μένα είναι το design της συσκευής αλλά και το καθαρό Android, όσο για την μπαταρία που πολλοί λένε πως δεν είναι και ότι καλύτερο, μου κρατάει περισσότερο από ότι στο g2 ! Φίλε μου αυτό με την μπαταρία μην το πεις παραπέρα γιατί θα σε πάρουν με τις πέτρες... Πριν πετάς οτιδήποτε εδω μέσα και μπερδεύεις κόσμο ψάξε λίγο καλύτερα και δες αν φταις εσύ για κάτι που δεν πάει καλά στο κινητό σου γιατί σαν τη μπαταρία του G2, δε θα βρεις σε κανένα άλλο κινητό στην αγορά! Από εκεί και πέρα σκέψου τα εξής φίλε μου! (Σου μιλάω σαν κάτοχος G2) Α) Πιο σου αρέσει ΕΣΕΝΑ περισσότερο! Β) Σου αρέσει το pure android (που λειτουργεί σαφώς πιο ομαλά) ή κάτι με περισσότερα μπιχλιμπίδια(το οποίο π.χ. για μένα που φλασάρω και δοκιμάζω διάφορες ROM, όπως και την pure KitKat, γυρίζω πάντα σε stock based γιατί απλά μου προσφέρουν πιο πολλά) Γ) Σε πειράζει να φορτίζεις κάθε μέρα το κινητό σου? (Γιατί αν όχι τότε δεν τίθεται θέμα μπαταρίας!!!) Στο παλιό κινητό που είχα και το φόρτιζα σχεδόν κάθε βράδυ ούτε που με πείραζε! Δεν είναι δηλαδή τίποτα το τραγικό! Από την άλλη αν χρησιμοποιείς αρκετά το κινητό και δεν θέλεις να το φορτίζεις καθημερινά για τον χ ή ψ λόγο τότε μακριά από το nexus Δ) Τώρα για ποιότητα κατασκευής δε θέλω να μιλήσω! Αν και θα σου έλεγα το εξής: Πήγαινε πιάσε και τα 2 και θα καταλάβεις πιο είναι ανώτερο και πως πολλοί εδώ μέσα μιλάνε χωρίς να έχουν δει ποτέ τους και τα 2 και απλά πετάνε εξυπνάδες! Ε) Τέλος θα σου έλεγα ότι κάμερα, οθόνη κτλ κτλ όντως έχουν διαφορές, απλά πίστεψέ με δε θα τις καταλάβεις!!! Είναι τρομερά και τα 2 (φοράνε εξάλλου το ίδιο ολοκαίνουργιο hardware) ΣΤ) Τα χρήματα! Η διαφορές είναι πολύ μικρές!! Τι 380, τι 400... Παίρνεις ένα high end κινητό!!! Θα το κουβαλάς κάθε μέρα!!! Πρέπει να σου γεμίζει το μάτι και να σε ευχαριστεί και όχι να μετανιώσεις κάτι για 20-30 ευρώ!!! Τέλος φίλε μου θα σου πω ένα πράγμα από προσωπική εμπειρία με το G2 μου! Ασχολούμαι αρκετά!! Έχω αλλάξει και έχω βάλει custom Rom βασισμένη στη μαμά γιατί την θεωρώ αρκετά πετυχημένη αν καθαρυστεί από τα περιττά της LG! Μέχρι και kernel (κάτι σαν driver) έχω αλλάξει! Το αποτέλεσμα δεν περιγράφεται! Τρελές επιδόσεις και ελάχιστη κατανάλωση (3 μέρες εκεί που τα παλιό μου κινητό κρατούσε 1-1,5 με 2000αρι μπαταρία (xiaomi mi2s)) Αν όμως δε θέλεις να ασχοληθείς και θέλεις ένα λογισμικό που να σου δουλεύει out of the box τέλεια, τότε πας στο Nexus! Για να μην σε κουράζω!!! Όποιο και να πάρεις δε θα κάνεις λάθος!!! Στο κάτω κάτω αν δε σου αρέσει το πουλάς κανένα 30άρι χαμηλότερα και παίρνεις το άλλο!!! Φιλικά Ζάχος!!!! 1
Heatspreader Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Το G2 και το Nexus 5 είναι δύο διαφορετικά κινητά. Αν κάποιος ρωτήσει πιο είναι καλύτερο και θα πρέπει να του απαντήσεις κοφτά, θα πεις, "LG G2". Το Pure Android μου αρέσει μιας και χρήστης iOS. Τα υπόλοιπα με μπερδεύουν, αλλά πιστεύω είναι θέμα συνήθειας. Από την άλλη το Nexus έχει πρώτο τα Updates. Αυτό που δεν μου άρεσε στο Nexus 5 ήταν το Zoom In - Zoom Out. Το ήθελα πιο κοφτερό, πιο απότομο. Σε αυτό το σημείο το G2 ήταν πιο κοντά στα γούστα μου. Εμφανισιακά το G2 μου φαίνεται πιο εντυπωσιακό με το σχεδόν ανύπαρκτο bezel. Το Nexus 5 δεν έχει τόσο καλή camera σε αντίθεση με το G2. Η μπαταρία του Nexus 5 μπορεί να μην είναι τόσο καλή, αλλά δεν πιστεύω να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Έτσι και αλλιώς ότι κινητό και να πάρεις κάθε βράδυ θα το φορτίζεις. Το iPhone 4 πλέον ζορίζεται λόγω επεξεργαστικής ισχύς και καίει γρήγορα την μπαταρία. Σκέψου ότι θα έχεις χάσει και κάνα 20-30% σε χωρητικότητα (αυτό μπορείς να το δεις με το iBackUp Bot), οπότε θα είσαι πάλι καλύτερα. Αν και τα iPhone έχουν από τις καλύτερες διαχειρίσεις ενέργειας και κατ' επέκταση διάρκεια ζωής μπαταρίας σε σχέση με αυτό που σου προσφέρουν. Με λίγα λόγια το δίλημμα είναι Pure Android Vs World.
Ocelod Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Καλύτερα υλικά, ανώτερη συναρμογή, ελκυστικό feeling στο χέρι, interface 10 κλάσεις πάνω. Μερικοί καλοί λόγοι για να διαλέξεις το N5 έναντι του G2. Για το σχεδιασμό δε θα μιλήσω (υποκειμενικό το θέμα), αλλά οι clean γραμμές του Nexus είναι μακράν πιο ευκολοχώνευτες. Άσε που στα 399 ευρώ έχεις την εγγύηση της τοπικής αντιπροσωπείας, όταν το G2 παίζει μόνο παραεισαγωγής. Άντε γεια. Καλυτερα Υλικα -> Μπορει Ανωτερη συναρμογη -> το ιδιο παιδι θα το φτιαχνει οχι καποιο με πτυχιο λογικα (?) Ελκυστικο Feeling στο χερι -> το ιδιο νιωθω και εγω καθε φορα που πιανω το g2 Για το σχεδιασμο δεν θα μιλησεις -> μονο γι αυτο μιλησες βασικα Επρεπε να μιλησεις για καμερα , Butter Project και καλυτερη αντιμετωπιση ως προς τις ανανεωσεις του λογισμικου Κατα τα αλλα η μπαταρια του g2 ειναι πολυ καλυτερη , η οθονη ειναι επισης πολυ καλυτερη ειναι και μεγαλυτερη , για το ραδιοφωνο δεν μιλησε κανεις και μετα αρχιζουν και κλαιγονται... το Nexus δν εχει ραδιο φιλε...δεν θα εχεις ακουστικα μαζι με την συσκευη οποτε η τιμη παει μια η αλλη... και επισης υπαρχει σοβαρη περιπτωση συντομα η google να τα αποσυρει απο την αγορα...υπαρχει σχετικο ποστ στο φορουμ μας... Μιλησα και εγω με την lg το κινητο μου ειναι παραεισαγωγης παρολα αυτα η ελληνικη αντιπροσωπια μου ειπε οτι μπορει να με καλυψει στα περιφεριακα του κινητου σαν εγγυηση , εκει που δεν μπορει ειναι στο λογισμικο οπου δεν νομιζω να αντιμεπισω τετοιο θεμα. Εσυ φιλε καταναλωτη εισαι σιγουρος οτι θελεις να αγορασεις ενα προιον το οποιο στο μελλον μπορει να αποσυρθει απο την αγορα..? Ξερεις τι παει να πει αυτο...
Chris_85 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Aπο καμερα τι λεει ? Μπορειτε να ανεβασετε καμια φωτο? Σε διαφορετικες συνθηκες? Κυριως βραδυ. Γιατι σκεφτομαι και το σονυ ζ1 compact
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα