Προς το περιεχόμενο

Nexus 5 vs LG G2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα και παλι εφοσον σιγορευτηκα οτι η μπαταρια δεν εχει προβλημα εχω μιαα αλλη απορια. Εχω παρατηρησει οτι αν το χτυπησεις ελαφρα απο πισω στο πανω μερος εχει μια αισθηση σαν να υπαρχει κατι σαν ελατηριο μεσα η κατι τετοιο το εχετε και εσεις αυτο? ειναι φυσιολογικο?

Ειναι απολυτα φυσιολογικο.Η αισθηση αυτη σαν ελατηριο ειναι τα lens του φακου της καμερας.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ρωτήσω... Λογικά έχει ρωτηθεί ήδη αλλα δεν βρίσκω με την αναζήτηση τίποτα.

Το Nexus 5 δεν έχει wide screen επιλογή για φωτογραφίες?

Δημοσ.

Να ρωτήσω... Λογικά έχει ρωτηθεί ήδη αλλα δεν βρίσκω με την αναζήτηση τίποτα.

Το Nexus 5 δεν έχει wide screen επιλογή για φωτογραφίες?

Εχει εδω και 2 μερες μετα την αναβαθμισης της εφαρμογης της καμερας..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα, έχω το LG Nexus 5 και υποτίθεται ότι θα έπρεπε να έχω απο τους πρώτους τα update. Εδώ και 1 εβδομάδα που έχει κυκλοφορήσει η 4.4.3 δεν μου βγάζει για update όπως και σε πάρα πολλούς άλλους διαβάζω.

Όποιος έχει αναβαθμίσει τι πρέπει να κάνω?

Δημοσ.

Καλησπέρα,

για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα, έχω το LG Nexus 5 και υποτίθεται ότι θα έπρεπε να έχω απο τους πρώτους τα update. Εδώ και 1 εβδομάδα που έχει κυκλοφορήσει η 4.4.3 δεν μου βγάζει για update όπως και σε πάρα πολλούς άλλους διαβάζω.

Όποιος έχει αναβαθμίσει τι πρέπει να κάνω?

υπαρχει thread εδω http://www.insomnia.gr/_/articles/google/google/%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-android-44-r6829

μη βιαζεσε κιολας δεν ειναι και κανα σοβαρο update

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...