Προς το περιεχόμενο

Nexus 5 vs LG G2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην αρχή η αυτονομία μέχρι να στρώσει και η μπαταρία δεν είναι η καλύτερη. Θέλει άδειασμα μέχρι 5-15 τοις εκατό και μετά πλήρη φόρτιση ώστε να στρώσει πιο γρήγορα στις πρώτες φορτίσεις. Κι εγώ πήρα κινητό την Τρίτη που μας πέρασε και ήδη φόρτιση με την φόρτιση η διαφορά είναι αισθητή. 

• Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πώς έκλεισες τα Google Play Services;

Και δουλεύει ακόμη το κινητό;

Η ram μη σε απασχολεί. Άδεια ram, άχρηστη ram!

Να σου πω την αλήθεια δεν το παίζω guru των κινητών, οπότε δεν ξέρω τι κάνει το google play services.

Πάντως ειλικρινά θυμάμαι ότι κοιτούσα τι μου έτρωγε την περισσότερη μπαταρία, και είχα δει αυτό. Οπότε με κάποιο τρόπο νομίζω το είχα κλείσει. Τώρα πια στο battery usage δεν μου γράφει πουθενά για google play services.

Το κινητό δουλεύει κανονικά, άψογα όλες οι λειτουργίες του.

Δημοσ.

Προτείνω να κάνεις update σε ΚitKaτ. Οι εφαρμογές ανοίγουν πολύ πιο γρήγορα, το κινητό γίνεται γενικότερα ακόμη πιο ανταποκρίσιμο και όπως είπαν και παραπάνω το knock-on λειτουργεί πολύ καλύτερα.
Δεν υπάρχει λόγος να μη το κάνεις. Από δεδομένα/εφαρμογές δεν πρόκειται να χάσεις κάτι.

Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια δεν το παίζω guru των κινητών, οπότε δεν ξέρω τι κάνει το google play services.

Πάντως ειλικρινά θυμάμαι ότι κοιτούσα τι μου έτρωγε την περισσότερη μπαταρία, και είχα δει αυτό. Οπότε με κάποιο τρόπο νομίζω το είχα κλείσει. Τώρα πια στο battery usage δεν μου γράφει πουθενά για google play services.

Το κινητό δουλεύει κανονικά, άψογα όλες οι λειτουργίες του.

Το Google play services είναι πια βασικό στοιχείο του Android. Χωρίς αυτό δεν έχεις ουσιαστικά τις υπηρεσίες της Google. Λίγο δύσκολο να το σταμάτησες.

Δημοσ.

Μπορεί να κάνω και λάθος και να μην τα έχω καταλάβει τόσο καλά. Πάντως στα Running Apps έχω μόνο 2 που γράφουν Google Services και είναι στην ουσία από το Google Play Services, ενώ παλιά θυμάμαι περισσότερα. Ενώ στο Battery Use όπως είπα και πιο πάνω, δεν έχω δει ποτέ να γράφει Google Play Services, όπως έγραφε στην αρχή.

Ίσως απλά έκλεισα κάποια κομμάτια του Google Play Services που δεν μου χρειαζόντουσαν, τι να πω.

Δημοσ.

για εναν σαν και μενα, που δεν αλλαζουμε κινητο συχνα και δεν εχω ιδεα απο αυτα τα root-rom  που λετε.... πιο απο τα 2 θα μου προτεινατε?  ευχαριστω

Δημοσ.

Παιδιά αν το nexus 5 είχε μια μπαταρία 3000Mah θα σου έλεγα να το πάρεις. Αλλά αφού δεν έχει πας για g2.

Ας έχει και κανά μείον...:))))

Α παιδιά σχετικά με την μπαταρία (το λέω με κάθε επιφύλαξη)

Εφάρμωσα και εγώ το 10%-100% και έπεφτε σχετικά γρήγορα, τουλάχιστον τα πρώτα 10-20%

Μια φορά χρειάστηκε να το ξεφτυλήσω στο 1-2% και τώρα που το έχω ήδη 5 ώρες αλλά λίγη χρήση έχει φάει 4%.

Για δοκιμάστε και αυτό να δούμε..

Δημοσ.

Το τσίμπησα και εγώ το Nexus 5 αυτήν την εβδομάδα. Διαβάζω εδώ ότι έχουν την ίδια τιμή Ελλάδα, αλλα εδώ είχαν μεγάλη διαφορά - το LG σχεδόν διπλάσια τιμή.

Δημοσ.

Γεια χαρα και παλι εφοσον σιγορευτηκα οτι η μπαταρια δεν εχει προβλημα εχω μιαα αλλη απορια. Εχω παρατηρησει οτι αν το χτυπησεις ελαφρα απο πισω στο πανω μερος εχει μια αισθηση σαν να υπαρχει κατι σαν ελατηριο μεσα η κατι τετοιο το εχετε και εσεις αυτο? ειναι φυσιολογικο?

• Like 1
Δημοσ.

ΜΜΜΜ και εγώ είχα μείνει...και είχα ανοίξει θέμα για το nexus 5. Από ότι είδα g2 έχεις. Μου είπαν (εδώ στο insomnia) ότι είναι ο οπτικός σταθεροποιητής της κάμερας....λογικό μου φαίνεται. Ελπίζω να σε πρόλαβα και να μην το πήγες πίσω. Τη έφαγα εγώ την ξεφτίλα να το εξηγώ στον πωλητή και να αρχίζουμε να κουνάμε το κινητό μέσα στο κατάστημα :-D  μην την φας και εσύ... :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...