Unabomber Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Με αλλον ssd δοκιμασες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Τώρα του κάνω ένα Clean Install για να δω διαφορες, αλλα δεν νομίζω πως θα γίνει κάτι. Όταν κάνεις το clean install και χωρίς restore του συστήματος από ένα Time Machine backup, το θέμα επιμένει ;. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{import*} Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 δεν ξέρω τίποτα απο Mac άλλα βρήκα αυτό εδώ http://tech.superhappykittymeow.com/?p=258 αν θέλεις να το δεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δυστυχώς και μετά από δοκιμη boot από usb2 external hdd τα ίδια αποτελέσματα. Ο ανεμιστήρας στο full και το kernel task 340%. Ήταν παρα πολύ αργό και με τον εξωτερικό δίσκο. Το είχα στήλη στην iSystem.gr και μου είπαν πως χρειάζεται αλλαγή η Logic Board. τώρα υπάρχει κανένα κατάστημα ελλάδα που μπορώ να αγοράσω μεταχειρισμένη Board? Υποθέτω πως την δοκιμή με τον USB την έκανες χωρίς να είναι ο ssd μέσα. Σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα