Προς το περιεχόμενο

23"/24" monitor στα 16:9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το backlight bleeding είναι τυχαίο και ισχύει για όλες τις ips! Μην παραπληροφόρεις απλά επειδή σου κάτσε ένα τέτοιο κομμάτι και στο κάτω κάτω αν είχε τόσο πολύ μπορείς να τη στείλεις πίσω με εγγύηση ή με doa όσο προλαβαινες!

• Like 3
Δημοσ.

Movies, internet και games. Περισσοτερο επελεξα 16:9 αναλογια για μικροτερες μαυρες μπαρες στις ταινιες.

Με ενδιαφερει αρκετα και η αποδοση του ασπρου, χωρις να χρειαζεται να εχω τερμα την φωτεινοτητα.

Επισης η συνολικη αποδοση της οθονης να μην εξαρταται απο τον κατασκευαστη του panel, αν θα ειμαι τυχερος να πεσω σε καλο panel ή οχι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα..... ψάχνω και εγώ μία οθόνη σε αυτές τις διαστάσεις για το γραφείο... τι προτείνετε???

Υπάρχει τίποτα γύρω στα 140€ με 160€???

Ευχαριστώ...

Επεξ/σία από IcemanGr71
Δημοσ.

@ EXARXEIA_CITY

Εδώ και 10 μήνες έχω την Eizo Forris FS2333 23" ιντσών http://www.eizo.gr/products/203-foris-fs2333.aspx 339 ευρώ, εγώ την πήρα από http://shop.fnatic.com/collections/monitors αλλά είναι sold out τώρα στα 270 ευρώ.

Ανήκει στην κατηγορία gaming όπως και εσύ την ήθελα για παιχνίδια ίντερνετ και ταινίες και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος σε όλους τους τομείς. Οσο για το μέγεθος η προηγούμενη μου οθόνη ήταν LG 27" ιντσών και δεν μετάνιωσα καθόλου που πήγα στην Eizo σε μικρότερη οθόνη. Αξίζει να της ρίξεις μια ματιά...

Δημοσ.

Η τοποθέτησή η η παραδοχή της συνολικής απόδοσης μιας οθόνης είναι αυτό που θα έπρεπε να ενδιαφέρει ολους, όπως πολύ σωστά ειπώθηκε. γι' αυτό και το ενδιαφερον στρέφεται σε Eizo, φυσικά με αυξημένο συγκριτικά κόστος.

Οσον αφορά το backlight bleeding, δεν υπαρχει lcd οθόνη που να μην το εχει, είναι εγγενές πρόβλημα η μειονέκτημα της τεχνολογίας.

Δημοσ.

Και εγω με τη σειρα μου σαν κατοχος της Eizo FS2333 θα σου προτεινα αν μπορεις να διαθεσεις λιγα χρηματα παραπανω να πας σε αυτη, ειδικα για τη χρηση που το θες ειναι κορυφαια.στα games ειδικα με το μηδενικο input lag και το μικρο response time ειναι το κορυφαιο ips panel. 

Δημοσ.

Για να μην ανοίξω άλλο θέμα ψάχνω και εγώ οθόνη στα 24 για ταινίες, παιχνίδια, προγραμματισμό και γενικότερη χρήση. Έλεγα να πήγαινε σε 1200p οπότε η καλύτερη λύση είναι η U2412M? Η U2414H σε τι υπερτερεί αν και η ανάλυση στα 1200 πιστεύω θα βολέψει περισσότερο αν και με την 19αρα 4:3 όλες καλύτερες θα είναι :-D 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...