rus Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Εχω ενα joystick για ΜΑΜΕ 2-axis, 8-button. Eχει 8 κατεθυνσεις(πανω, κατω, δεξια, αριστερα, και τα γωνιακα τους) Υπαρχει τροπος να γινει 4 κατευθυνσεων, δηλ. χωρις τα γωνιακα? Μεσω των "Συσκευων και Εκτυπωτων" του Control Panel ισως ή μεσω καποιου προγραμματος?...
guardianx71 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Αν και δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ , νομίζω ότι δεν γίνεται , καθώς οι γωνίες είναι συνδυασμός των x-y ως συντεταγμένες , δηλαδή των 2 αξόνων. Ακόμη και με τα d-pad (σταυρούς) πρακτικά το ίδιο γίνεται όταν πατάς τα δύο για μία γωνία. Απλά στα joystick καταλαβαίνει και πόσο , ενώ στο σταυρό μόνο αν ενεργοποιείτε ή όχι
rus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Να αλλαξει η σειρα των κουμπιων γινεται? Μολις αγορασα ενα, αλλα δε με βολευουν ετσι οπως ειναι τα κουμπια του. Αυτο εχει κι ενα διακοπτακι για autofire. To παλιο μου joy δεν εχει, υπαρχει κανενα προγραμμα που να κανει autofire?
guardianx71 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Αν και έχω πολύ καιρό να το κάνω ,για τη σειρά των πλήκτρων στο mame μπαίνεις σε ένα παιχνίδι και με tab νομίζω ανοίγει το μενού και από εκεί μπορείς να το ρυθμίσεις ήτε για το συγκεκριμένο ή για όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα