Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παδια.οπως λεει και ο τιτλος παρατηρησα καθως επαιζα lol οτι δεν λειτοθργει η καρτα γραφικων.Παιζει με την intel αν και εχω επιλεξει απο catalyst να παιζει με την amd.Καθως επαιζα ηθελα να δω θερμοκρασιες με το HWMONITOR απο περιεργια και ειδα οτι μου αναγνωριζε μονο την intel.Δουλευει ή δεν δουλευει?Πως μπορω να το τσεκαρω?

Δημοσ.

καλησπερα παδια.οπως λεει και ο τιτλος παρατηρησα καθως επαιζα lol οτι δεν λειτοθργει η καρτα γραφικων.Παιζει με την intel αν και εχω επιλεξει απο catalyst να παιζει με την amd.Καθως επαιζα ηθελα να δω θερμοκρασιες με το HWMONITOR απο περιεργια και ειδα οτι μου αναγνωριζε μονο την intel.Δουλευει ή δεν δουλευει?Πως μπορω να το τσεκαρω?

Καταρχας πες μου τι φορητος υπολογιστης ειναι ονομα κατασκευΑστη και Μοντελο.

Δημοσ.

και μένα τα ίδια μου κανει στο λαπτοπ της υπογραφης μου... σπάει νευρα, δοκιμασα να απενεργοποιήσω απο το BIOS την ιντελ και εγινε το κακο συναπάντημα στα windows...

Δημοσ.

Τοτε τι πληρωσαμε αμα ειναι τοσο δυσκολο να τρεξει η καρτα?

δεν ξερω αλλα νομιζω πως τρεχει η δευτερη μονο οταν χρειαζεται....η ιντελ τρεχει στα ελαφρια..οταν κανεις κατι βαρυ τοτε αναλαμβανει η δευτερη αυτοματα..δεν μπορουν και οι 2 μαζι να δουλεψουν,ουτε νομιζω μπορεις εσυ να διαλεξεις ποια θα δουλευει..εχει 2 καρτες ετσι ωστε να αναλαμβανει η καθε μια δουλεια οταν πρεπει,και ετσι γινεται ξεκουραστα η δουλεια..

Δημοσ.

Και τοτε γιατι μας δινεται η επιλογη μεσα απο το catalyst να επιλεξουμε αν καποια εφαρμογη θα τρεξει σε υψηλη αποδοση ή οχι?

Δημοσ.

φιλε επειδη εχουμε το ιδιο λαπτοπ και αντιμετωπισα και εγω το ιδιο προβλημα θα σου πω τι εκανα για να λυσω το θεμα αυτο

πρωτα πας στο site της lenovo και κατεβαζεις τους τελευταιους driver για intel graphics και για την amd

μετα εκτελεσε την εγκατασταση του amd driver αλλα στην αρχη θα διαλεξεις απεγκατασταση πακετων και οχι εγκατασταση(διαλεξε συντομη οχι προσαρμοσμενη)

μετα κανε εγκατασταση τον driver της intel και κανε τον υπολογιστη 1 φορα επανακινηση και  1 φορα απενεργοποιηση (υπαρχει λογος!)

μετα κανε εγκατασταση τον driver της amd κανονικα και λογικα ολα μετα θα ειναι οκ

• Like 1
Δημοσ.

ανοιγοντας το GPU-Z μου αναφερει οτι υπαρχει προβλημα(bug) με το openCL.Τι ειναι παλι αυτο?Απ' το λιγο που εψαξα καταλαβα οτι παιζει κατι με το openCl και την δυνατοτητα να επιλεγεις με ποια καρτα θα τρεχει η καθε εφαρμογη.Αν καταλαβα λαθος ας με κατατοπισει καποιος τι τρεχει και με αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...