steliosbal Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 καλησπερα παδια.οπως λεει και ο τιτλος παρατηρησα καθως επαιζα lol οτι δεν λειτοθργει η καρτα γραφικων.Παιζει με την intel αν και εχω επιλεξει απο catalyst να παιζει με την amd.Καθως επαιζα ηθελα να δω θερμοκρασιες με το HWMONITOR απο περιεργια και ειδα οτι μου αναγνωριζε μονο την intel.Δουλευει ή δεν δουλευει?Πως μπορω να το τσεκαρω?
thelos257 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 καλησπερα παδια.οπως λεει και ο τιτλος παρατηρησα καθως επαιζα lol οτι δεν λειτοθργει η καρτα γραφικων.Παιζει με την intel αν και εχω επιλεξει απο catalyst να παιζει με την amd.Καθως επαιζα ηθελα να δω θερμοκρασιες με το HWMONITOR απο περιεργια και ειδα οτι μου αναγνωριζε μονο την intel.Δουλευει ή δεν δουλευει?Πως μπορω να το τσεκαρω? Καταρχας πες μου τι φορητος υπολογιστης ειναι ονομα κατασκευΑστη και Μοντελο.
steliosbal Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Lenovo G500 (CPU i7 3612QM 2.10GHz,AMD 8750 2GB+Intel 4000 HD,8GbB ram).
paylidis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 και μένα τα ίδια μου κανει στο λαπτοπ της υπογραφης μου... σπάει νευρα, δοκιμασα να απενεργοποιήσω απο το BIOS την ιντελ και εγινε το κακο συναπάντημα στα windows...
steliosbal Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Τοτε τι πληρωσαμε αμα ειναι τοσο δυσκολο να τρεξει η καρτα? 1
ramarg Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Τοτε τι πληρωσαμε αμα ειναι τοσο δυσκολο να τρεξει η καρτα? δεν ξερω αλλα νομιζω πως τρεχει η δευτερη μονο οταν χρειαζεται....η ιντελ τρεχει στα ελαφρια..οταν κανεις κατι βαρυ τοτε αναλαμβανει η δευτερη αυτοματα..δεν μπορουν και οι 2 μαζι να δουλεψουν,ουτε νομιζω μπορεις εσυ να διαλεξεις ποια θα δουλευει..εχει 2 καρτες ετσι ωστε να αναλαμβανει η καθε μια δουλεια οταν πρεπει,και ετσι γινεται ξεκουραστα η δουλεια..
steliosbal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Και τοτε γιατι μας δινεται η επιλογη μεσα απο το catalyst να επιλεξουμε αν καποια εφαρμογη θα τρεξει σε υψηλη αποδοση ή οχι?
marios199546 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 φιλε επειδη εχουμε το ιδιο λαπτοπ και αντιμετωπισα και εγω το ιδιο προβλημα θα σου πω τι εκανα για να λυσω το θεμα αυτο πρωτα πας στο site της lenovo και κατεβαζεις τους τελευταιους driver για intel graphics και για την amd μετα εκτελεσε την εγκατασταση του amd driver αλλα στην αρχη θα διαλεξεις απεγκατασταση πακετων και οχι εγκατασταση(διαλεξε συντομη οχι προσαρμοσμενη) μετα κανε εγκατασταση τον driver της intel και κανε τον υπολογιστη 1 φορα επανακινηση και 1 φορα απενεργοποιηση (υπαρχει λογος!) μετα κανε εγκατασταση τον driver της amd κανονικα και λογικα ολα μετα θα ειναι οκ 1
steliosbal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Κανω απεγκατασταση πρωτα τους drivers που υπαρχουν ηδη?
marios199546 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 θα κανεις απεγκατασταση τους drivers της amd με το τροπο που σου ειπα
steliosbal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 για τον driver thw intel?δεν κανω κατι?
marios199546 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 οπως σου λεω : τον αναβθαμιζεις >επανεκκίνηση > απενεργοποιηση > βαζεις τον νεο driver της amd
steliosbal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Για την intel εχω την τελευταια εκδοση οπως φαινεται στο site της lenovo.Δηλαδη 9.17.10.3114. Εχω windows 8 πανω και οχι 8.1.
steliosbal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 ανοιγοντας το GPU-Z μου αναφερει οτι υπαρχει προβλημα(bug) με το openCL.Τι ειναι παλι αυτο?Απ' το λιγο που εψαξα καταλαβα οτι παιζει κατι με το openCl και την δυνατοτητα να επιλεγεις με ποια καρτα θα τρεχει η καθε εφαρμογη.Αν καταλαβα λαθος ας με κατατοπισει καποιος τι τρεχει και με αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα