Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους...

Έφτασε επιτέλους η ώρα να αγοράσω  ένα καλό ζευγάρι ακουστικών, μιας  κι έχω κάτι  sony  των 20  eur τα οποία μου κάνουν κολπάκια, όπως και τα περισσότερα φθηνά που έχω πάρει...

Το πρόβλημά μου είναι οτι είμαι άσχετος, καθώς,  όταν είναι για ακουστικά δεν ξέρω τί να κοιτάξω, μιας και δε γνωρίζω ποιά είναι αυτά τα χαρακτηριστικά που  κάνουν ένα ζευγάρι καλύτερο απο ένα άλλο...

Διαθέτω έως και 120  eur , η χρήση τους θα είναι, μουσική, μουσική και μουσική... (ξέχασα, τα θέλω και για μουσική)

Διάβασα τα καλύτερα για  senheiser  και AKG,  αλλα μέχρι  εκεί φτάνουν οι γνώσεις μου,

Πάνω απο όλα με ενδιαφέρει η ποιότητα κατασκευής κι η ποιότητα ήχου και μιας και θα τα χρησιμοποιώ στο σπίτι κυρίως και   δεν φημίζομαι για τις ικανότητές μου στο  DJing  μάλλον κοιτάω για ανοιχτού, ημιανοιχτού τύπου"χωρίς να είμαι σίγουρος ακριβώς σε τί διαφέρουν με τα κλειστού τύπου, αλλα έχοντας την αίσθηση οτι  τα τελευταία έχουν το αβαντάζ της ηχομόνοσης".

Ευχαριστώ όποιον μου δώσειι τα φώτα του, ώστε  να αποκτήσω κάτι πραγματικά καλό για τα χρήματα που διαθέτω...

Δημοσ.

Καλα ακουσες για τα akg και τα senheiser.Εγω θα σου προτεινω τα AKG 142hd ειναι ημιανοιχτού τύπου.Ο ηχος του ειναι παρα πολυ καλος.Δεν εχουν τα τρομερα μπασα οπως τα dj headphones.Το μπασο του ειναι αισθητο.Επισης με τα συγκεκριμενα δεν θα χρειαστεις καποια προενισχυση  απο καποιον headphone amplifire.Η τιμη τους ειναι καπου στα 85 ευρω.Οσον αφορα την ποιοτητα το λεει η μαρκα AKG. :)

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ φίλε,  τα κοιτάω τώρα, ημιανοιχτού τύπου νομίζω είναι ιδανικό, κάτι τέτοιο θέλω μάλλον  thnx...

Δημοσ.

Από εμένα τα audio technica ath-m30 δεν χρειάζεται να ξηλωθεις για ακουστικά ειδικά αν δεν είσαι απαιτητικός χρήστης και εδώ πρόκειται για εξαιρετικά ακουστικά...ψάξε reviews στο net θα βρεις πολλά.

• Like 1
Δημοσ.

Από εμένα τα audio technica ath-m30 δεν χρειάζεται να ξηλωθεις για ακουστικά ειδικά αν δεν είσαι απαιτητικός χρήστης και εδώ πρόκειται για εξαιρετικά ακουστικά...ψάξε reviews στο net θα βρεις πολλά.

Δηλαδή πιστεύεις οτι δεν υπάρχει λόγος να επενδύσω πολλά σε κάτι που θα το χρησιμοποιώ, ναι μεν αρκετές ώρες κάθε μέρα, αλλα όχι επαγγελματικά,

κοιτάω τα   πολύ θετικά  reviews  κι έχω μπει πραγματικά σε δείλημμα, ουσιαστικά θέλω να κάνω μία και καλή αγορά μιας και με τα φθηνά την πάτησα. Αν όντως δεν θα δω κάποια αισθητή διαφορά   στην ποιότητα ήχου αυτών σε σχέση με  άλλα που κυμένοντε στα 100 ευρώ είναι προφανώς πρώτη επιλογή μου, απλά, επειδή έχω τη δυνατότητα  να δώσω και κάτι παραπάνω θεωρείς οτι δεν αξίζει;;;

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου, κάθε γνώμη επιθυμητή...

Δημοσ.

όχι δεν πιστεύω οτι αξίζει ...γενικά έχω βάλει όριο να μην αγοράσω τπτ περιφερειακό πάνω απο 80-90ε(εκτός απο οθόνη) αλλά έτσι σκέφτομαι εγώ....για εμένα τ αξίζουν και βάζει κάτω ακριβότερα ακουστικά...

υγ.πρόσεξε τα συγκεκριμένα που σου πρότεινα είχαν πρίν μια εβδομάδα 55ε 

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ, θα το ψάξω ακόμη λίγο, αλλα  για ό,τι αποφασίσω τελικά θα παραθέσω εντυπώσεις...

Εξάλλου σαν την εμπειρία χρηστών δεν έχει γι αυτό και ζητάω και τη γνώμη  σας...

Δημοσ.

trelaras22 το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε ένα μαγαζί και να ακούσεις πολλά πριν αποφασίσεις.

Εσένα προφανώς σε ενδιαφέρει κάτι που αποδίδει πιστά χωρίς να χρωματίζει, κάτι που πχ κάνουν οι dj υλοποιήσεις ακουστικών ειδικά στα χαμηλά για να βοηθιέται ο dj σε συνθήκες club.

Επίσης φρόντισε να τα φορέσεις για μερικά λεπτά τουλάχιστον γιατί υπάρχουν πολλές καλές υλοποιήσεις στο θέμα του ήχου, που όμως κουράζουν αν τα φορέσεις για αρκετή ώρα όπως εσύ προτίθεσαι να κάνεις.

• Like 1
Δημοσ.

καλά φυσικά κι αν είναι να  πάρω κάτι

ιδίως ακριβό θα το δοκιμάσω πρώτα, απλά μαζεύω και γνώμες απο  πιο ειδικούς, καθώς εγώ που δεν έχω εξασκημένο  αυτί, αν ακούσω δυνατό μπάσο για παράδειγμα μπορεί να εντυπωσιαστώ με ένα ζευγάρι ακουστικών που δεν αποδίδει καλά γενικά...

Δημοσ.

Φίλε μου αν αποδίδει καλά για σένα, τότε είναι "καλό". Τα δικά σου αυτιά πρέπει να ικανοποιήσει.

Από εκεί και πέρα μπορούμε να μιλάμε ώρες ατέλειωτες για απόκριση συχνοτήτων, παραμορφώσεις, θόρυβο, χρωματισμούς,

αλλά ο τελικός κριτής και πάλι θα είσαι εσύ. Για να βοηθηθείς στην επιλογή σου παρόλα αυτά, αν ο ήχος ενός club σου ταιριάζει τότε θα κατευθυνθείς σε κάτι αντίστοιχο όπως αυτά που χρησιμοποιούν οι dj πχ. http://www.skroutz.gr/s/424551/Reloop-RH-3500-PRO-Ltd.html

ενώ αν είσαι από αυτούς που έχουν φτιάξει το hifi τους κομμάτι - κομμάτι, τότε θα αναζητήσεις μιά πιο audiophile υλοποίηση όπως http://www.skroutz.gr/s/423177/Sennheiser-HD-439.html

Οπως βλέπεις και οι δύο προτάσεις μου κινούνται στην ίδια κατηγορία τιμής, όχι όμως και ακροατή.

Οπότε, άκου μερικά ακουστικά, φρόντισε (σημαντικό) να τα οδηγήσεις πολύ ψηλά - δυνατά δηλαδή για να διαπιστώσεις από πιό σημείο και μετά αρχίζουν να παραμορφώνουν ή να εξασθενεί το μπάσο, σιγουρέψου ότι θα είναι ξεκούραστα και μετά από πολύωρη χρήση, και αφού είσαι έτοιμος να αποφασίσεις

έλα εδώ για μιά τελική γνώμη πριν την αγορά σου.

Δημοσ.

Έφυγα για κατάστημα αν είναι γιατί όντως έτσι δεν γίνεται...

Ευχαριστώ για τις προτάσεις σουκατατοπιστηκότατος...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ φιλε θα σου πρότεινα audio technica m50, τα εχω και στα δινω ενα 100αρι, ειναι top , οσοι ξερουν μπορουν να το επιβεβαιωσουν, εχω κουτι θηκη και οτιδηποτε ειχαν στο κουτι τους 

Επεξ/σία από fabiars
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...